Šta je novo?

Erste banka

Ja sam 12.02. potpisao ugovor za kreditnu karticu pa ćemo videti. Kartice se prave u Austriji, zato je nešto duže. Rekoše mi da obično petkom stižu u ekspozituru.

Vidim da su na sajt postavili George pod Digitalno bankarstvo ali ne vidim neku pompu oko toga. Očekivao sam neko zvanično obaveštenje, društvene mreže, reklame...
Vi koji ste aktivirali već Gorega, jel vam potvrda za internet plaćanja sada dolazi u aplikaciji ili sms i dalje?

Ne može da se podesi "Prenesi", za prebacivanje sa brojem telefona. Ne radi ni u Android ni u iOS app

Vidi stvarno, to nisam ni pokušavao. Slanje preko prenesi do duše radi.

Rade od kad sam je instalirao i to dolaze bukvalno iste sekunde kad platim. Ni u jednoj banci mi nisu ovoliko brzo stizale.

IMG_2137.jpeg

Sve pohvale za Dzordza, nema bas sve funkcionalnosti kao u Austriji, ali verujem da ce ih vremenom postepeno uvoditi.

Rade od kad sam je instalirao i to dolaze bukvalno iste sekunde kad platim

Meni isto stižu odmah po plaćanju, pa čak i kad mi neko uplati na racun. Mnogo mi se sviđa interfejs, i kako je bolji šablon za uplatu.
Meni takođe kao ni @Ksela ne stižu notifikacije kada izvršim uplatu na bankomatu.

Razmisljam se da prebacim platu kod njih. Istekao mi je period u kom sam morao platu da primam preko BPS

Sve pohvale za Dzordza, nema bas sve funkcionalnosti kao u Austriji, ali verujem da ce ih vremenom postepeno uvoditi.

Meni isto stižu odmah po plaćanju, pa čak i kad mi neko uplati na racun. Mnogo mi se sviđa interfejs, i kako je bolji šablon za uplatu.
Meni takođe kao ni @Ksela ne stižu notifikacije kada izvršim uplatu na bankomatu.

Razmisljam se da prebacim platu kod njih. Istekao mi je period u kom sam morao platu da primam preko BPS
Aha znaci samo nema notifikacije za uplatu na bankomatu. Bar je to bolje nego da su zapravo pokvarene.

Možda računaju sam uplaćuješ na svoj račun i možeš da uzmeš potvrdu sa bankomata, pa ne treba notifikacija za to.

Okej definitivno je samo zato sto sam uplacivao sebi na bankomatu. Ostale stizu odmah.

Dpbar je Đorđe...sad konačno imam notifikacije i o prilivu na račun

Sklonili su stari mBanking sa App Store i Play Store-a.

Danas mi u banci ponudili da nameste Georga , okej je aplikacija ali glupo je što sad opšte nemam pristup NetBankingu preko desktopa, ko zna kada će George biti dostupan i na desktopu, jel su išta zvanično objavili?

Radi li vam stara aplikacija?
Meni izbacuje internal error.

Mogu da se ulogujem, nista dalje nisam probavao. George aplikacija.

Sad skontah da pitas za staru. Ona prestane da radi cim instaliras George.

Nazad
Vrh Dno