dakistrafe
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.07.2023
- Poena
- 105
(Nažalost)Do mesec dana
(Nažalost)Do mesec dana
Doduse tek sam danas aktivirao pa jedino gde sam probao je na uplati na bankomatu. Mozda za to ne stizu, iako ne vidim zasto ne bi kad su ukljucene za sve. A mozda je i nesto na androidu pokvareno.Rade od kad sam je instalirao i to dolaze bukvalno iste sekunde kad platim. Ni u jednoj banci mi nisu ovoliko brzo stizale.
Pogledajte prilog 530486
Rade od kad sam je instalirao i to dolaze bukvalno iste sekunde kad platim
Aha znaci samo nema notifikacije za uplatu na bankomatu. Bar je to bolje nego da su zapravo pokvarene.Sve pohvale za Dzordza, nema bas sve funkcionalnosti kao u Austriji, ali verujem da ce ih vremenom postepeno uvoditi.
Meni isto stižu odmah po plaćanju, pa čak i kad mi neko uplati na racun. Mnogo mi se sviđa interfejs, i kako je bolji šablon za uplatu.
Meni takođe kao ni @Ksela ne stižu notifikacije kada izvršim uplatu na bankomatu.
Razmisljam se da prebacim platu kod njih. Istekao mi je period u kom sam morao platu da primam preko BPS
Ali ovako je unlisted sa PlayStore-aI dalje je na Play Store-u, ako se ide preko sajta Erste Banke:
Meni dobro paše sve za sadaMeni interfejs uopste nije intuitivan. Ako moram da potrosim 45 sekundi da skapiram kako da obavim standardno placanje na novi racun, nesto tu nije ok.
Da ne pricam o menjacnici koja je potpuno neintuitivna.
Isto sam se gubio sa menjacnicnom prvi put. I onda posle par dana, opet isto 🤣Da ne pricam o menjacnici koja je potpuno neintuitivna.
Cudno ovo oko notifikacija. Za sada ipak jedine koje stizu su vezane za karticu. O uplati na racun jos nisam dobio ni jednom.Okej definitivno je samo zato sto sam uplacivao sebi na bankomatu. Ostale stizu odmah.
Sve je pušteno na RushNe sviđa mi se što nisu u cugu pustili i George Web, tako da ko pređe na George faktički i nema eBanking.
Čitavih pola sata 😂Pogledajte prilog 530898
I maintenance u međuvremenu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari