Najbolji program za gledanje Tva je ProgDVB, radi odlichno, skremblovani kanali izgledaju isto kao i neskremblovani

Imao sam u mashini i SS1 i razlike nema, osim shto je kod SS1 gledanje neupotrebljivo (u HW modu ima interlace, a u SW je 10x sporiji i slika je chudna), a grebuje u 1/2 pal rezoluciji....kod SS2 toga nema, verovatno ne mozesh da gledash ljudski to ispod 1Ghz, ja imam preko 2, pa ne znam kako izgleda na sporijoj mashini...grebuje odlichno, odnosno isto kao i original kada ide u mpeg2...gomila kanala mogu da se otvore, ali ima ih dosta i koji ne mogu...
shto se tiche skidanja procedura je sledeca...nakachish se na net par puta izmedju 18-22h (retko kad je potrebno u drugo doba dana), skinesh najave za skidanje sa odredjenog sajta (fajlovi od 5-30Kb), sve to ubacish samo u program za skidanje i mozesh da se otkachish...tu se obichno radi o filmovima, igrama, raznom softveru i mp3...u principu sve po redu stize shto se pojavi na www.theisonews.com ali i prosharano starijim filmovima i mp3...u poslednje vreme su neshto utanjili pa shalju oko 10Gb za noc, ranije je bilo i po 20, ali je sad tako verovatno zbog odmora

Za sat vremena stigne 1-2Gb u proseku, zvisi od broja streamova bla bla, da ne komplikujem sad...
e sad...fastsurf je neshto shto ne mozesh da verujesh da dobijash za te pare (sve ovo komplet koshta oko 9€ mesechno

)...znachi surfujesh max brzinom koju server na kome si dozvoljava...to znachi da mozesh sa kazaa-e da skidash pesme brzinom i 1Mb (megabajt) u sekundi, to mi je rekord...ali zato ce ici i 1Kb/s kad skidash od nekog pacera

...ovo je u principu ogranicheno na 1Gb mesechno, a posle toga dobijash neku brzinu u proseku 8-30Kbs shto je opet daleko brze od bilo kakvog ISDNa i to je jednostavno EON-ov poklon...postoji fora da skinesh vishe (oko 2Gb) tako shto cesh fastsurf koristiti iskljuchivo za skidanje, i shto si cheshcce na brzom serveru skinucesh vishe maximalnom brzinom....fora je u tome shto oni dozvoljavaju oko 20h korishccenja fastsurfa, tako da neko moze da surfuje sve vreme i da skine 100Mb pa da mu istekne (tako sam se ja zeznuo, posle 1065Mb mi je isteklo

), ali zato je jedan ortak skinuo skoro 2Gb, i posle kad smo uporedili obojica smo imali oko 20h provedenih preko fastsurfa pa mu to dodje to
josh jedna stvar...deshava se da po neki fajl propustish pri offline skidanju, ali bez brige, postoji irc kanal na kome mozesh traziti propushteni fajl i kasnije ga skinuti fastsurfom sa njihovog FTPa (brzina je oko 35Kb/s), a ti fajlovi su uglavnom 15Mb velichine (filmovi su pakovani rarom u arhive po 15Mb bash iz tog razloga)...
ako ima josh neshto pitaj
a ako davim, moze na pm...