Šta je novo?

EPS račun preko neta

Evo napokon:"Хвала Вам што измирујете Ваша дуговања!" - reč je o području Beograda

Ne vide se ni računi, ni uplate, ništa. Ala su ga unapredili, svaka im čast. 🙂

Izašao mi račun na portalu. Prijavio preko aplikacije 1.juna, evo sada, 6. kasno popodne (nedelja), izbacili račun. Kad pre (?). Područje Novi Sad.

Za BG još ništa, za selo stiglo još 4.

Stari Grad stigao 4.7.

1.7. Poslato popodne.

Novi bg stigao, nista nisam slao

Sada im je broj računa za BG u Alta banci (počinje na 190), više nisu na trezoru, preko Altinog Homebanking-a je sada plaćanje bez provizije ko je tamo otvorio onaj besplatni tekući sa osnovnim uslugama. Naravno ko već nema besplatna plaćanja (npr iRačun, itd).

Inače računi za moje stanove su post-ovani na portalu, ali nisu poslali na e-mail adresu prvi put ikada (uvek dosad najkasnije 10-tog stizali duplikati računa na mail) - izgleda da su tu sad nešto zeznuli tokom "unapređenja".

Sada im je broj računa za BG u Alta banci (počinje na 190), više nisu na trezoru, preko Altinog Homebanking-a je sada plaćanje bez provizije ko je tamo otvorio onaj besplatni tekući sa osnovnim uslugama. Naravno ko već nema besplatna plaćanja (npr iRačun, itd).

Inače računi za moje stanove su post-ovani na portalu, ali nisu poslali na e-mail adresu prvi put ikada (uvek dosad najkasnije 10-tog stizali duplikati računa na mail) - izgleda da su tu sad nešto zeznuli tokom "unapređenja".

U istom tekstu Novosti, Tanjug i Eps. Sigurno je istina. Nije ovo matematika pa da dva minusa daju plus. Minusi se samo nadovezuju jedan na drugi.

Kako god da okreneš bilo da ide u državni trezor, u državnu banku ili u ovdašnju stranačku banku, MI se nažalost ništa tu ne pitamo kada je sve privatizovano (i država sama), evo i EFEKTIVA ima svoj pogled:

Nazad
Vrh Dno