Isto mogu da potvrdim da dolaze posle 10og,juce je kod mene bio i ne kapiram sto (nisam bio kuci video ga na kameri) posto odavno saljem sam stanja zbog neke svoje evidencije,kao i uvek i sada je poslato 1og stanje i cudi me da su poslali nekog da ocita,a sto se tice racuna jos ga nema a do sada je stizao bas brzo na pocetku meseca.Mali dodatak, ispostavlja se da je baš sinoć ovde jedan član naveo da zna nekoga ko očitava do 15. u mesecu, pa izgleda da je okej i kasnije. Pitao sam ga za detalje u toj temi.
Znaci ima i toga 🤣Verovatno si ovog meseca označen za proveru. I mene su po svemu sudeći proveravali, a o tome sam pisao baš u poruci ispod linkovane, hahah.
Ukoliko možete da pristupite portalu za uvid u račun, može i preko njega da se napiše prigovor. Iako ta opcija postoji još od uvođenja aktuelnog portala, to su tek na poslednjem računu dodali, i to čak kao glavni (tj. prvi) kanal. Zaključno sa septembarskim piše: Приговоре можете поднети у експозитури: /vaša nadležna/ или на e-mail: [email protected]. Na oktobarskom: Приговоре можете поднети преко портала ЕПС Увид у рачун, у експозитури: /vaša nadležna/ или на e-mail: [email protected].ako se ne varam
Definitivno nisi jedina koja je to pomislila... Mada ima i suprotnih iskustava, da nekim svojim očitavanjem pregaze prijavljeno stanje, a to se i meni dešavalo, doduše ranijih godina, pre nego što je krenula cela ova priča sa omasovljavanjem samočitanja.Čini mi se da upravo na to i idu, što više ljudi da popizdi i da im se skine s evidencije.
I kad zamene brojila digitalnim pitanje je kada ce uvesti i daljinsko ocitavanje na njima. Meni je analogno brojilo zamenjeno digitalnim pre vise od 15 godina i dan danas ga ocitavaju rucno. Sve zavisi od pratece infrastrukture.У Нишу кренули са заменом бројила за даљинско очитавање. Кажу до краја марта треба да замене преко 120,000 бројила.
U krajnjem slučaju, možeš da pogledaš poslednje račune, skorije su uveli prikaz načina očitavanja. Opcije su ti "daljinsko" ili "konvencionalno", tako znaš da čemu si. Da sama prijavljuješ, bilo bi "samoočitavanje", a četvta opcija je "neočitano".ne znam da li su uopšte sposobna za daljinsko očitavanje
Ova zamena će biti besplatna, što i ima smisla, jer te niko ne pita. Mislim da se ni na lični zahtev ne može zatražiti pametno brojilo.neko će lapne pare sada za zamenu
To je to, prošao si kontrolu, očekivano, ako je uopšte bila kontrola, ali nema šta drugo da bude.Meni sad napokon stigo racun,stanje ono koje sam ja ocitao a ne ovaj njihov koji je dolazio 11og.
Ova zamena će biti besplatna, što i ima smisla, jer te niko ne pita. Mislim da se ni na lični zahtev ne može zatražiti pametno brojilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari