mleka je napisao(la):EP-8RDA+ nForce-2 ili MSI K7N2 Delta-L nForce2
delimir je napisao(la):EPoX 8RDA+ 400 FSB Edition (sve nove) ili EPoX 8RDA3+ (sa Raidom, ali bez SS-a).
Piše na kutiji od ploče "Ultra 400 Edition" ili slično.Aragorn je napisao(la):...
Ja planiram da uzmem 8rda+, ali kako da budem siguran da je nova (400 FSB)? Ima li neka specijalna oznaka ili tako nesto?
mleka je napisao(la):iskreno, oc me nervira. ko kad bi tebe neko terao da stalno trcis ili nesto slicno... ali nema veze, samo sam pitao za misljenje i hvala, a sto se tice privrzenosti, vise volEm MSI.
hvala svima.
mleka je napisao(la):iskreno, oc me nervira. ko kad bi tebe neko terao da stalno trcis ili nesto slicno... ali nema veze, samo sam pitao za misljenje i hvala, a sto se tice privrzenosti, vise volEm MSI.
hvala svima.
mleka je napisao(la):aj i meni pomozite.
EP-8RDA+ nForce-2
ili
MSI K7N2 Delta-L nForce2
WoyKhan je napisao(la):Ti zaključuješ da je ploča dobra za OC po tome što si *****ao fabriku za celih 5MHz?
WoyKhan je napisao(la):Ti zaključuješ da je ploča dobra za OC po tome što si *****ao fabriku za celih 5MHz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari