Šta je novo?

Epox-8RDAE

• Začetnik teme Začetnik teme demios
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vojkan je napisao(la):
BTW, dodatak za shoneta:
sad vidim da teraš asinhrono, ne mora da znači da ćeš toliko izvlačiti sinhrono i u dual channelu, batali to i sačekaj da uzmeš neku dobru memoriju, onda testiraj max FSB, naravno sinhrono.
Da... mislim, seti se mene i EPoX-a: 239 Mhz asinhrono... a jedva 215 sinhrono :d:d

shone190 je napisao(la):
A kako onda mogu da promenim FSB procesoru koji je zakljucan?
Uh sunce ti...
1) kad je procesor zaključan zaključan mu je množilac, dakle zaključanom procesoru FSB menjaš isto kao i otključanom.
2) hoćeš da kažeš da je tvoj CPU zaključan? Voziš ga na 13.5*220=2970? :mrgreen:

CAR je napisao(la):
...

Pa i da ga spalis, odneses na reklamaciju i pravis se lud! 😉
- "Aha... pa ovo bre sprzen NorthBridge!"
- "Jel?" 😛
- "Da nisi ti ovde overklokovao, pa preterao sa naponom?"
- "Ma jooook... ne znam ti ja ni sta je to!" :d:d:d

Salu na stranu, mislim da mozes bez problema 1.8V sa pasivnim hladjenjem.
U pravu si i tako sam plocu uzeo kod lika koji bi mi dao drugu i da mu ovu donesem istesterisanu na pola.

Vojkan je napisao(la):
...

Uh sunce ti...
1) kad je procesor zaključan zaključan mu je množilac, dakle zaključanom procesoru FSB menjaš isto kao i otključanom.
2) hoćeš da kažeš da je tvoj CPU zaključan? Voziš ga na 13.5*220=2970? :mrgreen:
OK, nego pogubih se od ovolikih postova na sve strane. Naravno da je otkljucan posto bih ovako imao primerak za divljenje.
Pozdrav!

🙂 OK mozda ali kod mene to nemoze da prodje jer se tu lepo vidi na procesoru. Nosio sam nekoliko kod dobavljaca ali su vraceni jer NE PRIZNAJU garacniju.

[kick] je napisao(la):
🙂 OK mozda ali kod mene to nemoze da prodje jer se tu lepo vidi na procesoru. Nosio sam nekoliko kod dobavljaca ali su vraceni jer NE PRIZNAJU garacniju.
Kakav sad procesor?!!! Covek prica o reklamaciji PLOCE!

CAR je napisao(la):
...

Kakav sad procesor?!!! Covek prica o reklamaciji PLOCE!
Vidis da se covek jadan pogubio i nije mi jasno sto se upetljao u svu ovu pricu, ali 'ajde.
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno