vuk204 je napisao(la):Interesuje me da li je moguce updejtovanjem biosa na starijim modelima a ne ultra verziji omoguciti ploci da prebozna i pravilno iskoristi nove bartone sa 200 Mhz FSB-om?
Čekaj, šta si ti tačno radio?Milan je napisao(la):Skini kuler sa NB-a , pa dobro ocisti NB skini onu zvaku ( videces da telo hladnjaka jako lose naleze ) tj. dodiruje malo cip pa samim tim se i cip mnogo vise greje nego sto bi trebavo je bila prva stvar koju sam ja uradio kada sam uzeo tu plocu i dobio sam par mhz.Uostalom evo ti link pa pogledaj sve sto te interesuje.
http://www.8rdafaq.com/Epox_nForce2/cooling.html
Gde si nasao te kulere?Milan je napisao(la):WoyKhan-uradio sam bas ono sto ima na linku koji sam dao i dobio par megaherca...do 5 ne vise.Kasnije sam nabavio Vantec Iceberg za NB i Zalman pasivni kuler za SB.
400 je Sistem Bus, a 200 je FSB (front side bus).Wheels je napisao(la):Opet sam naleteo na ovo...Meni ovo pitanje zvuči prilično glupo
, ali moram da pitam:
Da li je 200 MHz FSB isto što i 400 MHz FSB?!![]()
Ovo pitam zato što je pitanje bilo za 200 MHz FSB (''vuk204''), a odgovor je glasio za 400 MHz FSB-a (''delimir'')!?
:boom:
MarkoS je napisao(la):...
Gde si nasao te kulere?
Milan je napisao(la):WoyKhan-uradio sam bas ono sto ima na linku koji sam dao i dobio par megaherca...do 5 ne vise.Kasnije sam nabavio Vantec Iceberg za NB i Zalman pasivni kuler za SB.
Sale_Fanatic-nove NF2 ploce imaju noviji NB (C1) koji ide na vece magistrale sa dosta manje struje.Inace koju memoriju koristis i sa kojim tajminzima?
Sale_Fanatic je napisao(la):...
Koristim za sad NCP memoriju koja ide na 215MHz i to 11-3-2-2.5. Trazim Corsair ali mi slabo ide.
A bre, nema te da se pohvalis za taj Iceburg (kol'ko se ja secam, tako se piseMilan je napisao(la):Kasnije sam nabavio Vantec Iceberg za NB i Zalman pasivni kuler za SB.
Kakaroth je napisao(la):Upravo tako,
8RDA+ prestaje da se proizvodi zamena je 8RDA3G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari