- Učlanjen(a)
- 02.10.2000
- Poena
- 769
Dvoumio sam se da li da menjam NF7 i Applebread Duron-a (modovanog u XP) koji su isli na 2.5GHz-a (plocu nisam smeo da dizem ni mhz vise od 200 jer onda nisam imao zvuk na tv karti). Ploce koje su bile u opticaju su Asus K8N, MSI nf3 i nf4-4 s754 i ovaj Epox, MSI ima mnogo jadno odradjenu napajacku jedinicu za procesor, a nekako mi njihove ploce prave tripove (mnogo losa iskustva sa NF2 plocama, mozda su se sa nf3 i nf4 popravili) i ovaj Epox. Asus je takodje otpao jer je max mhz u bios-u 300, mada mi se njihova ploca mnogo mnogo svidja, lojaut kao i komponente, metalni donji deo (kod Epox-a je plasticni, ***a nemoz sve) i naravno DFI ali on je ipak preskup.
Test na brzaka ploca ide na 315, prolazi S n M (onaj default od 20min), inace jos joj nista nisam radio (modovacu VDIMM, skidacu cooler sa NB, stavicu AS5, i cooler sa PIII) cooler je box (i to cemo da menjamo) memorija je BLITZ

(ovo ne menjam
, trenutno nemam ni jednu drugu sutra uzimam neki 512 modul tipa Kingmax Hardcore ili nesto u tom rangu), napajanje je Enermax 365 (stari), pa cemo da vidimo sta moze moje misljenje je da i ovako nemodovana samo BLITZ-a da promenim ima da ide na 330, a mislim da se time udaljila od MSIa, ASUSa, i svega ostalog sto nije DFI, mada kad je budemo izmodovali bice svakako bolji izbor od DFI-a zbog cene.
Test na brzaka ploca ide na 315, prolazi S n M (onaj default od 20min), inace jos joj nista nisam radio (modovacu VDIMM, skidacu cooler sa NB, stavicu AS5, i cooler sa PIII) cooler je box (i to cemo da menjamo) memorija je BLITZ
Poslednja izmena: