Šta je novo?

Eos 350D nastavak sa...

Super, i moj je pod garancijom i u servisu je iz istog razloga. Meni odgovara i novi;) 350d a posto nema dace mi 400d. :eyebrows::eyebrows: Samo da jos malo sacekam.
E, stvarno, a kolliko mogu da mi zadrze aparat?

Ako je BG Electronics, sigurno 44 dana, jer svima koje znam su toliko zadrzali, i meni :)

Poslednja izmena:
Meni je aparat (stari) sedeo 3 meseca 1. put a sada je opet kod njih vec 2,5m.
Zato i znam sta pricam. 2 puta mi menjaju senzor. Sest meseci drze mi aparat.:mad::mad::mad: Ne znam ko servisira Canon. Ja sam ga poslao u BM, tamo je kupljen.

Nemaju pravo da drze toliko, posle 45 dana zakonski morash da dobijesh drugi aparat. Trebao si da znash shta je BM pre nego shto si kupio kod njih neshto.

Da, da, driver, BM je kriv što je crkao senzor..:d

Imaj mere, čoveče..

@tootooban, slobodno se pozovi na sve što piše u garanciji i servis ili veleuvoznik to mora da ispoštuje. Nema to veze sa maloprodajom.

Nemaju pravo da drze toliko, posle 45 dana zakonski morash da dobijesh drugi aparat.
Nisi upucen u situaciju. Aparat je star nekoliko godina i nij eu garanciji. Rec je o mom starom aparatu- Minolta A1. Promenili su mi senzor za dz, kazu neka produzena garancija. Medjutim, bilo je neke senke kao prasina pa sam ga vratio da ociste prasinu i nasteluju WB. Ali izgleda da nije prasina pa su ponovo menjali senzor. Bar tako kazu.Tako da je jos u BG elktoniks-u.
Trebao si da znash shta je BM pre nego shto si kupio kod njih neshto.
Predpostavljam da si to rekao misleci na onu nezavrsenu pricu sa Minoltom. Canon je kupljen u BM. Videcemo sta ce biti. Javcu vam da se ne sekirate.:D

Poslednja izmena:
Da, da, driver, BM je kriv što je crkao senzor..:d

Imaj mere, čoveče..

Razumeo sam da je neki aparat od BMa bio u servisu mesecima, jer takve stvari se ochekuju od BMa poshto prodaju kradenu robu kao regularnu a polovnu kao novu, i mozda ti to ne znash, ali ce pre biti da se pravish lud i naivan kao uvek.

Predpostavljam da si to rekao misleci na onu nezavrsenu pricu sa Minoltom. Canon je kupljen u BM. Videcemo sta ce biti. Javcu vam da se ne sekirate.:D

Ja sam razumeo da ti je neki aparat kupljen u BMu stajao mesecima na servisu. Sada mi je jasna situacija, i spremi se na 44 dana chekanja..

Poslednja izmena:
...takve stvari se ochekuju od BMa poshto prodaju kradenu robu kao regularnu a polovnu kao novu...

Sta se desava kada za polovnu stvar dobijes garanciju kao za novu, pa se sa tom garancijom pojavis u ovlascenom servisu?

Jel postoji jos neka firma koja nije preporucljiva za saradnju?

Stvarno ne znam shta se deshava, i za drugu firmu ne znam koja to radi..

Ma kupujte ljudi u "cvećari na mostarskoj petlji" i nećete imati prolema sa reklamacijama i eventualnim servisom.

gadafi, jel ti zaista veruješ u to što driver priča??

Pa ta besmislica nije ni vredna demantovanja...

gadafi, jel ti zaista veruješ u to što driver priča??

Pa ta besmislica nije ni vredna demantovanja...

Prilicno mi je neverovatno, ali sam cekao da jos neko prokomentarise tu njegovu konstataciju.
Da nije on iz neke konkurentske firme? ;)

Kupio sam ja od BM-a dva fotoaparata i jednu kameru i nista nije bilo polovno, a da li je kradeno - to ne znam :)

Poslednja izmena:
Prilicno mi je neverovatno, ali sam cekao da jos neko prokomentarise tu njegovu konstataciju.
Da nije on iz neke konkurentske firme? ;)

Ili je mozda Nebojsha Milanovic iz BMfotoa i redovno se pravi lud, minira, reklamira na kvarno na ovom forumu dok mu nisam nalupao packe, a za BMfoto znam sve chime se bave da bi prodali, to uopshte necu da komentarishem, a shto se tiche konkurencije, ja nisam nikakav prodavac fotoaparata, vec korisnik.

Kupio sam ja od BM-a dva fotoaparata i jednu kameru i nista nije bilo polovno, a da li je kradeno - to ne znam :)

Nigde ja nisam rekao da je sva njihova roba kradena, ali oni se sluze svim sredstvima da prodaju aparate i nece se stideti da otkupe ili prodaju kraden aparat, ili da pokushaju da ti prodaju neispravan objektiv i slichno (lichno poznajem vishe ljudi koje su pokushali da prevare, a za kradenu robu kod njih zna svako ko poznaje trzishte fotoaparata kod nas, ali to nije krajnji kupac nazalost).

I dosta je bilo ove priche, da nastavimo sa temom threada...

Ljudi, hvala svima javljam se kad mi vrate aparat!
Moram, posto sam obec'o!
Veceras mi je stigao aparat sa nastelovanim fokusom, bar tako kazu. Sutra-prekosuta se javljam ponovo, cim ga iztestiram. Da se ne sekirate.;)
P.S. Stigla mi i Minolta iz servisa. Promenili senzor. Sad je OK. :banana:

Ala su ga nastelovali, svaka im cast!

:S: uradih par slika sa sigmom 70-300, isto kao pre. Necu da kacim fotke, da opterecujem forum i forumase. Morace ponovo u servis :mad:

Znam, video sam taj link. Cim sam primetio problem potrazio sa na netu i naleteo na temu na zoni. Ali nisam bas vest sa prstima pa me strah da nesto ne pokvarim.

Pa i on je pod garancijom i kupljen je na istom mestu. Lakse je da mi daju drugi objektiv. Dobro bi bilo kad mi imao neki Canon da probam objektiv ali nemam.

Da li je Bg Electronic servis i za Sigmu?

Ne zman, ja kad saljem kontaktiram prodavca.

Nazad
Vrh Dno