Nisi upucen u situaciju. Aparat je star nekoliko godina i nij eu garanciji. Rec je o mom starom aparatu- Minolta A1. Promenili su mi senzor za dz, kazu neka produzena garancija. Medjutim, bilo je neke senke kao prasina pa sam ga vratio da ociste prasinu i nasteluju WB. Ali izgleda da nije prasina pa su ponovo menjali senzor. Bar tako kazu.Tako da je jos u BG elktoniks-u.Nemaju pravo da drze toliko, posle 45 dana zakonski morash da dobijesh drugi aparat.
Predpostavljam da si to rekao misleci na onu nezavrsenu pricu sa Minoltom. Canon je kupljen u BM. Videcemo sta ce biti. Javcu vam da se ne sekirate.Trebao si da znash shta je BM pre nego shto si kupio kod njih neshto.
Da, da, driver, BM je kriv što je crkao senzor..:d
Imaj mere, čoveče..
Predpostavljam da si to rekao misleci na onu nezavrsenu pricu sa Minoltom. Canon je kupljen u BM. Videcemo sta ce biti. Javcu vam da se ne sekirate.![]()
...takve stvari se ochekuju od BMa poshto prodaju kradenu robu kao regularnu a polovnu kao novu...
gadafi, jel ti zaista veruješ u to što driver priča??
Pa ta besmislica nije ni vredna demantovanja...
Prilicno mi je neverovatno, ali sam cekao da jos neko prokomentarise tu njegovu konstataciju.
Da nije on iz neke konkurentske firme?![]()
Kupio sam ja od BM-a dva fotoaparata i jednu kameru i nista nije bilo polovno, a da li je kradeno - to ne znam![]()
Moram, posto sam obec'o!Ljudi, hvala svima javljam se kad mi vrate aparat!
A da ipak nije do objektiva?:S: uradih par slika sa sigmom 70-300, isto kao pre. Necu da kacim fotke, da opterecujem forum i forumase. Morace ponovo u servis![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari