Nisi umislio, od pre nekoliko dana Nova S se emituje u 25fps na TV aplikacijama. Verujem da za to ne postoji nikakav poseban razlog, jednostavno je neko od tehničara/programera u UM nešto negde "čačkao", promenio podešavanja i to će sad tako da bude dok ne primete i vrate kako je bilo. Zanimljivo je da ljudi koji rade u SBB i koji bi valjda ponekad trebalo i da pogledaju šta im se dešava sa kanalima i kakav je kvaltet, danima ignorišu ovaj problem, možda nisu ni svesni da on postoji.
Da , box ima ulaz kabl, najnoviji hibrid model je. Ako nešto znači internet je pravi optičkiStream kasni, da to je normalno. Pitanje je što ako imaš? coax signal nisi dobio model Eon boxa koji i ima DVB-C tuner i može aktivno da ga koristi?
Ok hvala na odgovorima. Koliko sam razumeo preko eon boxa kasne kanali isto kao i preko smart tv aplikacijeNajnoviji hybrid model (SDSTB02) paradoksalno ne koristi tuner 😂 I da povežeš coax kabl neće ga koristiti.
Kada sam poručio Eon Sport paket sa Eon Box-om pre 2 godine, dobio sam Box SDOTT0202.Dali neko zna koji se box dobija ako se poruči Eon prepaid?
Kada sam poručio Eon Sport paket sa Eon Box-om pre 2 godine, dobio sam Box SDOTT0202.
Pošto želim da dodam još 1 Eon Box, kontaktirao sam podršku i rekli su mi da i dalje daju model koji sam naveo.
Hvala na odgovoru!Boks ti verovatno nije povezan kablom - na wifi je samo ABR opcija moguća. Mada u radu ne pravi to nikakvu razliku.
Nemam pojmaLol, kako si završio sa mojim imenom a citat od @Nemanja10_ ? 😁
Ukinut je interlace profil (to i na kraju), tako da otud i samo 1080p.Hvala na odgovoru!
Da, povezan je na wifi, je l’ to onda i razlog nedostatka 1080i? Od opcija imam samo 4k,1080p i 480p opcije, sa razlicitim hercažama.
Imam vec EON Box SDOTT0202, nisam SBB korisnik interneta. ZNaci koristim samo IPTV.
Planiram jos jedan na drugoj adresi, interesuje me koji je najnoviji BOX , koja je oznaka najnovijeg modela, kako bih isti trazio za drugi , novi ugovor. Spominjete i neki sa Wifi.
meni je na ovom wifi zakljucan kolikoja primetio. Ili je to zato sto je lan uboden?
Hvala.
A netflix za njega, još ništa?Tj sa SDSTB02 je trenutno apsurdna situacija
Nznm sta da ti kazem , ali ako ti Yetel nudi net i tv , onda mozes i MTS Optiku , bolje da uzmes MTS Box paket optiku gde je tv mnogo bolja od Yetelove , optički net im je odličan , a i tv je poboljšan u odnosu kada sam koristio ADSL Mts
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari