Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja na Mi Box-u koristim eon daljina zbog +- channel dugmeta, i mogu da potvrdim da pola dugmica uopste nema funkciju koju ima na sbb box-u... E sad, verovatno to moze da se namesti nekako... Nisam pokusavao...

Nikako.Android 12 nemaju ni bolji boxovi a ne ta serpa😂.Shield i ostali boxovi tek idu sa A11.Android 12 je vrlo daleko...

Jel moguce da ne moze da se aktivira eon uredjaj preko portala vec moram da zovem sbb? Gledao sam i u moj sbb aplikaciji i portalu nigde ne izlazi da upisem kod. Sbb sam korisnik po ugovorom, znaci nista ne legalno.

Ako ne postoji na listi uređaja na moj SBB sajtu, pozovi ih.

Jel moguce da ne moze da se aktivira eon uredjaj preko portala vec moram da zovem sbb? Gledao sam i u moj sbb aplikaciji i portalu nigde ne izlazi da upisem kod. Sbb sam korisnik po ugovorom, znaci nista ne legalno.
SBB aplikacija kad otvoriš ideš na televizija onda EON , videces EON mobilna aplikacija kliknes na to imaš opciju to ili EON Smart TV kliknes Smart TV tu unesi kod
SBB aplikacija kad otvoriš ideš na televizija onda EON , videces EON mobilna aplikacija kliknes na to imaš opciju to ili EON Smart TV kliknes Smart TV tu unesi kod

Prilozi

• Screenshot_2022-04-24-01-19-54-638_rs.mojsbb.jpg
    Screenshot_2022-04-24-01-19-54-638_rs.mojsbb.jpg
    54.2 KB · Pregleda: 23
Ako je na starim siver
Koji si paket, da nije slucajno neki od starih silver/gold?

Pa zar ova druga opcija nije za Eon smart tv aplikaciju? Meni treba aktivacija uredjaja. Nije valjda da moram da iskoristim taj slot za aktivaciju eona. Pozvacu ih sada i pitati. Hvala svima na odgovorima i srecan Uskrs.

Od mene više para videti neće . Umesto da oni mene jure da mi prodaju usluge ja njih jurim da im plaćam i čekam od decembra da pozovu da produzimo ugovor. Tri godine eon premium ovde gde sam sada i preko 15 godina tamo odakle sam ,kraj . Pametni su ljudi tel. aplikacija na njihovom uredjaju i ne placam ništa.

Pa zar ova druga opcija nije za Eon smart tv aplikaciju? Meni treba aktivacija uredjaja. Nije valjda da moram da iskoristim taj slot za aktivaciju eona. Pozvacu ih sada i pitati. Hvala svima na odgovorima i srecan Uskrs.
Није за то. Позови центар и активираће ти уређај.

Pozvao njih ili aktivirao preko naloga EON box vidi kao Smart TV. Tako da ako u paketu ima dva uredjaja može uz EON box da aktivira Jos jedan. Mislim da pre nije bilo tako. Eon premium paket sam koristio do decembra i bilo mi je tako .

A sta ako ima dva Eon boxa. Kako ce njih da aktivira kad ima samo jedan slot za ATV?

A sta ako ima dva Eon boxa. Kako ce njih da aktivira kad ima samo jedan slot za ATV?
Pa normalno da ce mu omogućiti aktivaciju oba . Eon premium OTT preko naloga sam aktivirao i Eon box i drugi android box sa instaliranom TV aplikacijom. U paketu pisalo 2 Smart TV kad sam hteo da aktiviram jos jedan nije moglo i tad su mi objasnili da se EON box računa kao 1 i moze Jos 1.

Onda gubis prava na taj slobodan slot.Ja imam dva Eon SDMC boxa plus slobodan slot koji koristim na Mibox-u.

Oba boxa se mogu beskonačno aktivirati preko portala sve dok se taj slot ne iskoristi za tv aplikaciju ili drugi atv box koji nije eon.
A i nakon toga odjavom sa tog uredjaja vraća se funkcija aktiviranja eon boxa. Lično iskustvo.

Pa normalno da ce mu omogućiti aktivaciju oba . Eon premium OTT preko naloga sam aktivirao i Eon box i drugi android box sa instaliranom TV aplikacijom. U paketu pisalo 2 Smart TV kad sam hteo da aktiviram jos jedan nije moglo i tad su mi objasnili da se EON box računa kao 1 i moze Jos 1.
Mada se Eon box ne vidi u SBB aplikaciji i nemože da se obriše . Da i kad se resetuje moraš da ih pozoveš da ga oni aktiviraju, sve gore navedeno je samo za prvu aktivaciju. Tri godine sam ga tako koristio .
Oba boxa se mogu beskonačno aktivirati preko portala sve dok se taj slot ne iskoristi za tv aplikaciju ili drugi atv box koji nije eon.
A i nakon toga odjavom sa tog uredjaja vraća se funkcija aktiviranja eon boxa. Lično iskustvo.
Zar ne mora da se obriše uredjaj a ne samo da se odjavis na tom uredjaju.

Razvezao mi se Eon daljinski i stari Samsung tv.Do juče je moglo na on/off dugme da se gasi/pali Tv a sada mora da se pritiska tv/stb.Ovo je trajalo 5-6 godina kako treba do juče.Jel ima neko slična iskustva?

Poslednja izmena:
Čačkao neko HDMI-CEC ( ili ti "AnyNet" kako to Šljamsung zove) podešavanja na TV-u ili na boxu?

Pratim samo ovu sekciju na forumu. Da li neko može da me uputi gde ima informacija o HBO Max kroz Kodi. Tj. da li može Kodi adon za HBO Max da podrži Srbiju kao što je mogao HGo sa HBO Go za KODI?

Zvanična support tema:

Kod:
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=358484

Sta podesiti na eon boxu za video enkodovanje : CBR ili ABR ?

jel se mogu na eon boksu instalirati aplikacije kao što mogu na nekom običnom smart boxu?
i koliko memorije ima uopšte, jel se mogu neki fajlovi prebacivati uopšte?

Može biti nominalno i od 88GB džabe mu kad slobodnog prostora za aplikacije & za korisnika korisnika da se igra ima ispod 4.2 GB :D

Neki update na smart aplikaciji. Ima sad oznaku ip u gornjem uglu i crveno dugme pored prenosa. Nema drugo ništa novo koliko vidim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno