shamanNS
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,155
Ethernet na samom Eon boksu je "Fast Ethernet"izgleda imas negde 100Mbps kabl/switch/ruter...
Ethernet na samom Eon boksu je "Fast Ethernet"izgleda imas negde 100Mbps kabl/switch/ruter...
Imas neki problem sa LAN-om. Radi ti na sa ogranicenjem od 100 mbit/s a trebalo bi da mu je max 1 Gbit/s. Ako ti ide direktno od boksa do sbb-ovog rutera verovatno do kabla.Hvala ti za ovo. Ostao sam zatečen kolika mi je razlika u brzini preko kabla i preko Wi-Fi 5GHz na SDOTT0202
Pogledajte prilog 358862
Koja mobilna aplikacija za pisanje u EON Boxu?
Ili ukljuci split tunneling ili eneble Wifi( otkljucaj ga ) na boxu ( samo ga ukljuci mozes da ostanas na lan-u ) iako si mozda na lanu , meni radi odlicno i na Kaonu i na Sdmc-u ( fastestvpn)Koristi li neko fastest vpn na EON boksu? Neće da mi se konektuje niti na jedan server. Čim uđem u aplikaciju i pokrenem konekciju ka nekom serveru odmah se boks diskonektuje sa interneta i moram da ga isklučim da bi se ponovo spojio na internet. U pitanju je onaj OTT u SBB mreži
Deinstalira ažuriranja Android TV service i riješen problem.Baš si ubo app koja ne radi na Eon boxu (ako ima noviju verziju AndroidTV Remote Service app).
Ja sam stavioPozdrav svima.
Pre 10 dana sam presao na optiku eon premium. Dobio Nokia ruter/modem i novi eon box. Od tada mi se ponekad pojavi crn ekran na par sekundi pa se slika vrati. Nekad se desi da se slika malo razmrlja a nekad kao da secka.
Zvao sbb, bili, zamenili eon i dalje isto.
Menjao sam hdmi i lan, nista.
Vidim da su ljudi pislali o istom problemu ranije al ne nadjoh resenje.
Ima li neko ovakve probleme i jel ih resio i kako?
Hvala unapred.
Probaj da staviš rezoluciju ali da piše ono 50 ne 60 na 60 secka slikaPozdrav svima.
Pre 10 dana sam presao na optiku eon premium. Dobio Nokia ruter/modem i novi eon box. Od tada mi se ponekad pojavi crn ekran na par sekundi pa se slika vrati. Nekad se desi da se slika malo razmrlja a nekad kao da secka.
Hvala unapred.
Prejak signal. Neka ti provajder interneta izmeri signal i ako je prejak da ga serviseri smanje dodavanjem jednog kablica gde treba i naravno izaberi rezoluciju 1080p 50Hz.Pozdrav svima.
Hvala unapred.
Sam namesti na 1080p 50Hz i na kvalitet videa na CBR i najkvalitetniji do 7.Hvala svima na predlozima.
Eon box je pretpostavljam ott jer je optika, nema koaksijalnih kablova vise.
Slika secka na svim kanalima, al je to par sec kao i crn ekran, brzo se vrati sam od sebe. Rezolucija stoji od starta na auto gde pise 1080p 50Hz. Signal su dva puta merili i bile su po njima dobre vrednosti prilikom montaze nesto - 28 - 19 ako se secam dobro.
Negde sam video nesto za 1080i pa sam tako stavio sad da probam, ono abr cbr kod video kodinga nista ne menja.
1080p 50HzEon TV app:
da li staviti 4k/2k/60hz ili 50hz ili 1080p/50hz? Tv je 120hz
Nije. Pitao ja vec. Lakse im je bilo da mi daju besplatno jos jedan EON box nego dodatni slot za tv app...Jel mislite da je izvodljivo da sbb-u vratim eon box (ott) a da zauzvrat dobijem 2 slota za tv?
Baš me zanima kakva je situacija ako se uvede još jedan smart tv (treći) u kući pa ti na isti ugovor treba još jedna EON smart tv app ( jer box i druga app su već aktivne na ostala dva tv-a u kući).Nije. Pitao ja vec. Lakse im je bilo da mi daju besplatno jos jedan EON box nego dodatni slot za tv app...
Uz doplatu mislim da bi mogloBaš me zanima kakva je situacija ako se uvede još jedan smart tv (treći) u kući pa ti na isti ugovor treba još jedna EON smart tv app ( jer box i druga app su već aktivne na ostala dva tv-a u kući).
Čekaj proverio si ili samo pretpostavljaš?Uz doplatu mislim da bi moglo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari