Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hmmm, sad kad spominjes cs, i tamo sam imao i mislim da imam i dalje problem ali sam zadnji put igrao pre godinu ipo dana...
Ali javljao se neki suttering i tamo... Sad ne mogu da se setim da li sam imao i grame drop u tom trenutku, pa sam mislio da je problem zbog grafike koja se pregreva i stara je 15god...

Ali ako je problem cvoriste (verujem da mislis na cvoriste kod provajdera, ne na instalacije u stanu), zar ne bih imao isti problem i sa Eon na mi tv sticku?

Mada, sad se prisetih, kod mene se taj stuttering gubi kada resetujem uredjaj... Pa se pojavi posle nekog vrmenea (15-20min-1h zavisi...) Mislim da sma ranije i kacio snimke, kako izgleda sa i bez stutteringa...

Ne bih znao. SBB je misterija.. Cudno mi je sto taj stutter nestane kada pustim snimak ili nesto iz video kluba..

Xaxa ovo je prejako..

Ma radi i meni nego kad ljudi počnu da se žale za svašta nešto oni onda kažu, e izvin'te al vaš uređaj nije podržan, žalite se nekom drugom.
Meni radi skroz ok i na Sony Android TV-u iz 2015, android verzija 7.

Ma radi i meni nego kad ljudi počnu da se žale za svašta nešto oni onda kažu, e izvin'te al vaš uređaj nije podržan, žalite se nekom drugom.
Meni radi skroz ok i na Sony Android TV-u iz 2015, android verzija 7.
Meni radi isto lepo ali problem je sa 4K slikom koja je mračna i ne može da se gleda a svaki drugi film je 4K koliko sam video.

Да нема опет нека модована верзија нетфликса за KSTB6020?
Може и само 720р.

Што се тиче Јуроспорт 4К канала - изгледа да је "помало" и до ТВ-а. Мени је слика одлична, ТВ је TCL C725, а када се пусти јуроспорт 4К, ТВ се аутоматски пребаци у HLG режим.
Ima sa dve apk da se instaliraju i radi na 720p znaci hd na xda sad saljem link tu je pod extra vec sam poslao samo da vidim gde
Poruka u temi "EON Smart Box (SBB)" https://forum.benchmark.rs/threads/eon-smart-box-sbb.438692/post-6566129
Поставио си линк ка коди адону. Хвала, али то ми није потребно. Ако ћу да гледам у кодију, имам коди и елементум.

Poslednja izmena:
Што се тиче Јуроспорт 4К канала - изгледа да је "помало" и до ТВ-а. Мени је слика одлична, ТВ је TCL C725, а када се пусти јуроспорт 4К, ТВ се аутоматски пребаци у HLG режим.

Поставио си линк ка коди адону. Хвала, али то ми није потребно. Ако ћу да гледам у кодију, имам коди и елементум.
Screenshot_20220313-102256.jpg
Imali ste sinoc veliku raspravu pa mozda nisi obratio paznju sta sam napisao nisam mislio na kodi 😁😃👍

Ја сам преспавао расправу 😁
Ако можеш, јави се на ПП. Хвала.

Jedno laicko pitanje.
Da li bi radio kaon Eon box preko lan kabla na telekom mts internetu.Naravno kao obicni andr.box bez eon tv aplikacije...samo youtub kodi i sl..
Hocu reci da li eon box radi uopste van sbb internet mreze..hvala unapred

Da Kaon ce raditi kao android box na mts internetu bez problema za sve aplikacije koje instaliras sem UM kanala na Eon apk

Da Kaon ce raditi kao android box na mts internetu bez problema za sve aplikacije koje instaliras sem UM kanala na Eon apk
Hvala puno na odgovoru

Zanima me jos ovo...
Da li postoji mogucnost da se prosiri memorija kaon eon boxa da bih mogo da instaliram vise aplikacija

Moze ubacivanjem usb diska i formatiranjem na internu memoriju sto i pita cim se ubaci usb , e sad to je sad individualno pitanje koje su brzine rada tih app koje se prebace na tu internu memoriju ( po meni sporije je samo ucitavanje i pokretanje app ( i to samo prvi put i ako se ne brise kes posle je isto brzo)a sam rad kasnije je ok al to je samo moje misljenje i mozda gresim ) al u svakom slucaju odgovor na tvoje pitanje je da moze.
I ovde je neko vec pisao i objasnio da se u developer opcijama moze stiklirati opcija da se omoguci i onim app koje ne daju prebacivanje data na usb da moze i to je provereno i radi

Poslednja izmena:
Moze ubacivanjem usb diska i formatiranjem na internu memoriju sto i pita cim se ubaci usb , e sad to je sad individualno pitanje koje su brzine rada tih app koje se prebace na tu internu memoriju ( po meni sporije je samo ucitavanje i pokretanje app ( i to samo prvi put i ako se ne brise kes posle je isto brzo)a sam rad kasnije je ok al to je samo moje misljenje i mozda gresim ) al u svakom slucaju odgovor na tvoje pitanje je da moze.
I ovde je neko vec pisao i objasnio da se u developer opcijama moze stiklirati opcija da se omoguci i onim app koje ne daju prebacivanje data na usb da moze i to je provereno i radi
Hvala na odgovoru
potrazicu to objasnjenje, eon box je odlican samo fali jos memorije :)

Jedno laicko pitanje.
Da li bi radio kaon Eon box preko lan kabla na telekom mts internetu.Naravno kao obicni andr.box bez eon tv aplikacije...samo youtub kodi i sl..
Hocu reci da li eon box radi uopste van sbb internet mreze..hvala unapred
A da li svi kanali mogu da se gledaju? Trenutno imam EON TV van mreze i Orion ADSL i imam sve kanale, ali planiram da predjem na Supernovu (nazalost), pa se brinem da nece neki kanali biti ukinuti. Vec sam cuo tako nesto i pritom nasao ovo na SBB sajtu: "Korisnici SBB kablovskog servisa, ukoliko EON uslugu ne koriste preko SBB Interneta, već preko drugog Internet operatora, imaju ograničenje gledanja do 70% kanala, u zavisnosti od izabranog Internet operatora."

Dva nova fantasticna kanala eksluzivno u ponudi EON-a UA TV na poziciji 284 i 1+1 kanal na poziciji 285. Pratite eskluzivno iz vasih domova desavanja u Ukrajini , budite prvi informisani :) :)

Možda svi znate ali ja ne znam da li znate a onda sam hteo da podelim ovo sa vama.Svi vi koji koristite EON OTT box uzmite lan kabl koji može pravu brzinu protoka da vam da za koji imate pretplatu.Ja imam 150 Mb dao mi je kabl najgore kategorije…Znaci kabl mora da bude kategorije koja vam je neophodna.Hdmi kabl koji je u paketu takođe je 300 dinara na pijaci takav i on nije za 4K 60fs…Uzmite 2.1 4k 60fs i onda će Eon raditi jako bolje…

Možda svi znate ali ja ne znam da li znate a onda sam hteo da podelim ovo sa vama.Svi vi koji koristite EON OTT box uzmite lan kabl koji može pravu brzinu protoka da vam da za koji imate pretplatu.Ja imam 150 Mb dao mi je kabl najgore kategorije…Znaci kabl mora da bude kategorije koja vam je neophodna.Hdmi kabl koji je u paketu takođe je 300 dinara na pijaci takav i on nije za 4K 60fs…Uzmite 2.1 4k 60fs i onda će Eon raditi jako bolje…
Svaki Cat 5E lan kabl može da bez problema gura gigabit na razdaljinama koje se koriste u stanovima
Takođe za 4k 60Hz je dovoljan HDMI 2.0

Svaki Cat 5E lan kabl može da bez problema gura gigabit na razdaljinama koje se koriste u stanovima
Takođe za 4k 60Hz je dovoljan HDMI 2.0
Jeste ali meni su dali kabl uz EON OTT box gde sam izmerio 59 mb po sekundi a na mom drugom kablu 146 mb po sekundi.Dovoljan je za 4k 2.0 da ali ne znam šta mi je sa slikom?Na Lg tv-u ima HDR 10 HLG HDR 10+ sa 10 bita na Eon box ima samo HDR koliko vidim.Zato je mračan 4K HBO MAX.Da nije do hdmi kabla?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno