Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li može na D3 da se instalira neki pretraživač? Ili YouTube?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Ne može ništa da se instalira. Sa čim je došao to ti je. Nije smart uređaj već je jednonamenska sprava.
Bonus, ovo nije D3 (a ni svaštara SBB tema) već tema za Eon smart box.

Hvala [emoji3]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Imam problem sa slovima koja se skroluju pri dnu ekrana... posle nekog vremena krenu da seckaju, trzaju, ne pomeraju se glatko. resenje je paljenje i gasenje boxa, ali opet posle nekog vremena krene problem iznova... Ima li neko slican problem i resenje za njega? iz tehnicke sluzbe mi smao resetuju uredjaj sto nista ne resava trajno...

Eon van mreze je u pitanju i ott box

Imam problem sa slovima koja se skroluju pri dnu ekrana... posle nekog vremena krenu da seckaju, trzaju, ne pomeraju se glatko. resenje je paljenje i gasenje boxa, ali opet posle nekog vremena krene problem iznova... Ima li neko slican problem i resenje za njega? iz tehnicke sluzbe mi smao resetuju uredjaj sto nista ne resava trajno...

Da li si imao update danas za EON TV? Da nije update to uradio? Ja nisam primetio ništa osim da cela aplikacija secka više nego ikad pre.

Na kom kanalu si primetio da secka? N1? Proveriću i ja kasnije da li i kod mene seckaju slova. Gledao sam samo Eurosport jutros.

Mozda je bio update, nisam video, ali nije do njega problem jer problem postoji vec mesecima...

Secka na rts, na n1, sport klub (tu se vidi razlika u brzim scenama, kosarka npr)

Poslednja izmena:
Aplikacija svakim azuriranjem postaje sve veci bloat, ocekivano, na webos se startuje duplo sporije sada nego verzija sa pocetka godine. Mislim da nema nista sporije od eon tv barem od ovoga sto koristim.

Stavio osveženje na 50Hz?

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Stavi na 60Hz, meni isto hoće da pobrljavi pri dnu ekrana kada se sa 60 poremti na 50Hz ili manje...

Kakav stručan savet. Na 60 GHz će "seckanje" trake na dnu ekrana da bude još gore.

kao sto rece shaman, tada ce biti jos gore, to sam jos ranije provalio...

Svakako da je do nekog podesavanja problem, mislim da bi problem bio konstantan, a ne posle nekog vremena...

ja sam. primetio kada sam mu dao vise prostora da radi mnogo bolje, hladan od kad je niti jedan jedini problem

proveri da ti se ne pregreva

ja sam. primetio kada sam mu dao vise prostora da radi mnogo bolje, hladan od kad je niti jedan jedini problem

proveri da ti se ne pregreva

Ne pregreva se, na otvorenom je, nista ga ne sprecava da se hladi. cak se ni ne oseca da je topao kada se stavi ruka na njega...

postoji li sansa da se na eon boxu radi arena cloud? .......ja sam uspeo da je instaliram ali mi se iste stvari desavaju kao i sa supernova aplikacijom (vidim samo jednu trakicu na ekranu tacnije nema sanse da se ulogujem jer mi ne prikazuje full screen...samo delic aplikacije gde cak ne mozes da vidis ni da se ulogujes)

Treba ti smart tv aplikacija koja se jos uvek nije pojavila na playstoru. Ne znam da li ce raditi amazon fs verzija aplikacije

Naravno treba i lretplata za istu. Ne vazi ovo promo za smart verziju

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Da li neko ima problema sa Deezer aplikacijom na Eon-u? Radilo sve normalno, od danas neće da mi se uloguje uopšte, probao sam uninstal, clear cashe i dalje isto...

Malopre restartovao eon box i odmah mi izbaci i odradi neki update. Zna li se šta je poboljšano?

^

I meni se sad ažurirao boks. Šta su ubacili.... nisam pametan :d

Ma uvek skoro uvek azuriraju kad otvore kanale :)

Za to ne bi trebalo da mora ažuriranje aplikacije :p Samo server vrati drugačiji odgovor i eto vozi aplikacijo...

Eon van mreže HBO zaključan, inače posle updejta svi kanali biči "zaključani" pomogao "srpski reset" struja off on

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Hbo moras sam da otkljucas. Dva klika i posle sat vremena eto ga Hbo i Hbo OD.
@shamanNS znam to. Pisem zbog toga sto su morali onomad da rade azuriranje da bi ponovo zakljucali HBO koji je radio i nakon promocije. Secas se :).

Svi kanali su danas otključani po automatizmu, osim kanala iz HBO Premium paketa, koje samostalno aktiviraš preko promo banera na portalu MojSBB

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Je l' radi vama RTS planeta na Eon Boxu? Meni već neko vreme ne.

Radi normalno. Proveri da li si je updetovao skoro. Cini mi se da je bio update pre par dana

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno