Po čemu je v3 KAON koji niko u Srbija još nije dobio "proveren"? A hardverski ništa zajedničko nema sa matorim KAON modelom.
Imam jedan predlog ako mozes da nadjes za neke manje pare uzmes wifi uticnicu pa preko mobilnog ugasis eon box i posle 30sec ukljucis opet da ne moras da ustajes do njega.Laik da pita, mozda i dobijem odgovor(e) ...
Od kad sam na SBB, koristim CAM za direktno gledanje tv i EON box za vracanje tv porograma i naknadno gledanje.
Do sad su mi menjali 3 puta BOX-ove, samo pocnu da brljave, ukoce i na kraju crknu.
Istina 2. i 3. put nisam cekao da crknu vec sam ranije zvao da promene.
Dobio sam proletos valjda SDSTB02 verziju modela nekog.
Kod njega imam problem jer svakih nekoliko dana nece da pusta zvuk od tv programa, nekako uspori malo sa radom i mora restart.
Restartujem (sistem valjda citav) drzanjem on/off dugmeta na eon daljincu.
Podigne se sistem i sve radi dok se opet ne uspori i zvuk izgubi, na nekih 3-7 dana, u poslednje vreme imam osecaj da je ucestalo ali ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim jer box koristim samo za vracanje programa i odlozeno gedanje sto se ne desava stalno vec po potrebi i povremeno jer tv gledam preko CAM...
E, kako koristim daljinski od tv-a da palim i koristim eon box (a sto da ne koristim kad mogu imati pri ruci samo jedan daljinac, smanjujem guzvu), restart sistema (valjda, kako god da se to zove) ne mogu da napravim daljincem od tv-a jer kad pritisnem dugme kojim se pali eon box on ga samo ugasi ili upali (zavisno dal je upaljen ili ugasen eon bio), ne reaguje na produzeno drzanje dugmeta.
Kako je meni nezgodno ici po eonov daljniski (da ne objasnjavam) da restartujem sistem i eon da proradi, zanima me ima li neki drugi nacin da eon box restartujem a da ne ustajem, ne vadim struju iz boxa i ne idem po daljinski?
Gledao sam u podesavanjima box-a u koja mogu uci daljincem od tv i u sekciji podesavanje/sistemsko podesavanje/uređaj ima opcija restart (pogledajte slike 1-3).
-Da li je to isti restart kao da drzim dugme daljinca i restartujem eon box?
Opcija do njega je "ponovo pokrenite uređaj" (vidi slika 4).
-Šta to radi?
Dalje gledajuci po podesavanjima, na kraju liste pod sistem/podesavanje uređaja ima opcija "ponovno pokretanje" (slike 5-7).
-Šta ova funkcija čini i koliko ju je "opasno" pokrenuti s obzirom da ima uzvicnik poveliki?
Podatci u eon box-u su na slikama 8 i 9.
-Zašto se ovo usporenje i nestanak zvuka dešava?
-Nesto mi je pricao jednom monter kad je dosao da menja box da ugasen eon box trosi bateriju na daljincu jer daljinac (eonov orginal) i eon box stalno komuniciraju pa kad je box ugasen onda daljinac pokusava naci box i zato trosi brzo baterije. Da li je ovo tacno (il sam ja nesto pogresno "shvatio")?
-Da li bi bilo dobro zameniti ovaj moj box, je li i on defektan?
-Sta reci i cime prevdati zahtev za zamenu ako je potrebna?
Ako neko zna nesto, moze pomoci, posavetovati, bio bi zahvalan...
Snimio sam klip o novom EON boksu
imam ja taj a ovaj kaon 6020 moze se skenirati sa nekom antenom i dali moze neki link kako da skinem pa da skeniram i koja bi antena bila povoljna za toNije kaon , ovaj je u pitanju. Sa 16gb koji radi sa dvbc signalom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari