Ako koristiš novi sdstb02 ne gubi vreme, ne radi Netflix na njemu nikako.Sskinuo sam ovo na USB prikacio u EON box nadjem aplikaciju i pokrenem.Napise stara je verzija zelite li da je instalirate ja prihvatim medjutim izadje mi aplikacija nije skinuta.![]()
Aidan's TV Netflix v3 (L3 Uncertified) (2.0.build.295) (Jan 2023 - CURRENT)_(Android 6.0+).apk | by Aidan Macgregor for Media Players
Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers.androidfilehost.com
Gde gresim.
Probaj da ispritiskaš sve dugmiće na daljinskom, mislim da sam pročitao da u nekim slučajevima može da se preskoči aktivacioni ekran pa možda budeš imao sreće. Ako to uspeš onda je lakše, instaliraš kloniranu Eon app i to je to.
Ako nikako ne možeš da preskočiš aktivacioni ekran onda ne znam .. bili su neki oglasi na KP gde ljudi nude otključavanje za 2000din ali sad vidim da ih nema više.
Hvala na savetu.Probaj da ispritiskaš sve dugmiće na daljinskom, mislim da sam pročitao da u nekim slučajevima može da se preskoči aktivacioni ekran pa možda budeš imao sreće. Ako to uspeš onda je lakše, instaliraš kloniranu Eon app i to je to.
Ako nikako ne možeš da preskočiš aktivacioni ekran onda ne znam .. bili su neki oglasi na KP gde ljudi nude otključavanje za 2000din ali sad vidim da ih nema više.
Ne znam na šta misliš, ja imam Kaon box od SBB-a i gledam live stream preko koaxa, da li to isto može preko tog novog boxa?U Live Channels aplikaciji?? Ne može da radi kad su DVB-C kanali svi skremblovani, a nemaš karticu da ih otključaš. Kao što ni na DVB-T2 ne možeš da gledaš "mux 3" kanale (Arene i šta još ima dodatno u sklopu "Antene Plus" usluge).
Super, znao sam da ima neko dugme😎Hvala na savetu.
Ispretiskao sve od 1-9 i nakon toga prodailo kada sam kliknuo na taster sa 9kvadratica.
Ne znam na šta misliš, ja imam Kaon box od SBB-a i gledam live stream preko koaxa, da li to isto može preko tog novog boxa?
Teoretski, kada bih tražio od sbb-a zamenu boksa i dali mi taj novi, da li bih mogao da gledam live stream kao i do sada na Kaon box-u?
Da li moze neko uputstvo kako doci i instalirati kloniranu Eon app. Hvala jos jednomHvala na savetu.
Ispretiskao sve od 1-9 i nakon toga prodailo kada sam kliknuo na taster sa 9kvadratica.
Пошто сам пријавио проблем да ми се губи сигнал интернета свака 2-3 дана, долазио техничар да види шта је проблем. Наравно, није хтео да дође када сам ја код кућа (после 16 часова) него када њему одговара, тако да је "разумео" пријаву квара да се губи wi-fi.Navodno sad daju 16GB verziju tog SDSTB02 boxa koja ima omogućeno korištćenje DVB-C signala unutar Eon app (= isto kao KAON) , za razliku od 8GB verzije gde to nije bio slučaj.
SuperУглавном, на SDSTB02 (2/8) је накачио коаксијалац и сада добијам DVB-C сигнал
Мислим да нема да враћа програм у назад.koji mali uređaj? lako može da bude da je D3 mini a ne EON box
Sve odavno objašnjeno u TCL temiМала помоћ.
Ћалету је цркао ТВ,данас му узимам неки ТЦЛ 32С5400АФ који је гугл ТВ али андроид ТВ.
Он је код сбб-а,добио је неки мали уређај за гледање.
Како да упари даљински од тог уређаја са ТВ-ом да може да пали ТВ са њим?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari