Šta je novo?

EON Smart Box (2024/2025) [nije tema za EON aplikacije]

Mora prvo da se otključa pa sve ostalo kasnije. Nema Wi-Fi.

Hvala za odgovor vezan za Wi-Fi.
Da li moze pomoc u vezi otkljucavanja

pozz ekipa novi sam i dobih eon box sdstb02 ovaj novi i neznajuci za to zakljucavanje odradih reset i sad ni makac od aktivacije samo to ima eon kod aktivacija a ja nemam eon nalog...hvala

Sskinuo sam ovo na USB prikacio u EON box nadjem aplikaciju i pokrenem.Napise stara je verzija zelite li da je instalirate ja prihvatim medjutim izadje mi aplikacija nije skinuta.
Gde gresim.
Ako koristiš novi sdstb02 ne gubi vreme, ne radi Netflix na njemu nikako.

Da li moze pomoc u vezi otkljucavanja, starog modela KaonMedia KSTB6020

Probaj da ispritiskaš sve dugmiće na daljinskom, mislim da sam pročitao da u nekim slučajevima može da se preskoči aktivacioni ekran pa možda budeš imao sreće. Ako to uspeš onda je lakše, instaliraš kloniranu Eon app i to je to.
Ako nikako ne možeš da preskočiš aktivacioni ekran onda ne znam .. bili su neki oglasi na KP gde ljudi nude otključavanje za 2000din ali sad vidim da ih nema više.

Ljudi mala pomoć .Majstor koji mi je lepio pločice zaboravio je da provuče ispod pločica 2 koaksijalna kabla (jedan za modem,drugi za Eon ),provukao je samo jedan(za modem).
Da li na tom jednom koaksijalnom kablu mogu staviti onaj razdelnik (jedan ulaz a više izlaza)?
Da neću imati neke smetnje za net ?
Ili ipak moram da nekako izvadim par pločica I da provučem kabl ?

Jedan se deli preko razdelnika (spliter). Pretpostavljam da vec imas razdelnik negde ispred za druge prostorije? Svaki dodatni spliter slabi signal al nije to strasno ako je dobar signal na pocetku.

Da li radi DVB-C, da li može da se gleda live stream ako sam na SBB mreži preko coax-a?
Znam da nije radio ranije, možda je proradio :)

U Live Channels aplikaciji?? Ne može da radi kad su DVB-C kanali svi skremblovani, a nemaš karticu da ih otključaš. Kao što ni na DVB-T2 ne možeš da gledaš "mux 3" kanale (Arene i šta još ima dodatno u sklopu "Antene Plus" usluge).

Probaj da ispritiskaš sve dugmiće na daljinskom, mislim da sam pročitao da u nekim slučajevima može da se preskoči aktivacioni ekran pa možda budeš imao sreće. Ako to uspeš onda je lakše, instaliraš kloniranu Eon app i to je to.
Ako nikako ne možeš da preskočiš aktivacioni ekran onda ne znam .. bili su neki oglasi na KP gde ljudi nude otključavanje za 2000din ali sad vidim da ih nema više.
Hvala na savetu.
Ispretiskao sve od 1-9 i nakon toga prodailo kada sam kliknuo na taster sa 9kvadratica.

U Live Channels aplikaciji?? Ne može da radi kad su DVB-C kanali svi skremblovani, a nemaš karticu da ih otključaš. Kao što ni na DVB-T2 ne možeš da gledaš "mux 3" kanale (Arene i šta još ima dodatno u sklopu "Antene Plus" usluge).
Ne znam na šta misliš, ja imam Kaon box od SBB-a i gledam live stream preko koaxa, da li to isto može preko tog novog boxa?
Teoretski, kada bih tražio od sbb-a zamenu boksa i dali mi taj novi, da li bih mogao da gledam live stream kao i do sada na Kaon box-u?

Hvala na savetu.
Ispretiskao sve od 1-9 i nakon toga prodailo kada sam kliknuo na taster sa 9kvadratica.
Super, znao sam da ima neko dugme😎
Sad možeš da ga koristiš👍

Ne znam na šta misliš, ja imam Kaon box od SBB-a i gledam live stream preko koaxa, da li to isto može preko tog novog boxa?
Teoretski, kada bih tražio od sbb-a zamenu boksa i dali mi taj novi, da li bih mogao da gledam live stream kao i do sada na Kaon box-u?

Video demonstrirana između ostalog gledanje DVB-T2 kanala koristeći Google-ovu "Live Channels" aplikaciju. Zato se ja zapitah da li pitaš za gledanje DVB-C kanala tako ili misliš na baš u Eon app.

Navodno sad daju 16GB verziju tog SDSTB02 boxa koja ima omogućeno korištćenje DVB-C signala unutar Eon app (= isto kao KAON) , za razliku od 8GB verzije gde to nije bio slučaj.

E pa to, mislim baš na Eon app.
Možda probam da ih izmolim za taj od 16gb kad mi bude istekao ugovor pa da mi daju njega za produženje 😁
Ovaj od 8gb se već guši, "low storage" iskače često, mnogo Kodija, Netflixa, HBO Maxa pa se brzo napuni.

Navodno sad daju 16GB verziju tog SDSTB02 boxa koja ima omogućeno korištćenje DVB-C signala unutar Eon app (= isto kao KAON) , za razliku od 8GB verzije gde to nije bio slučaj.
Пошто сам пријавио проблем да ми се губи сигнал интернета свака 2-3 дана, долазио техничар да види шта је проблем. Наравно, није хтео да дође када сам ја код кућа (после 16 часова) него када њему одговара, тако да је "разумео" пријаву квара да се губи wi-fi.
Углавном, на SDSTB02 (2/8) је накачио коаксијалац и сада добијам DVB-C сигнал. Што доводи до тога да су, очигледно, нешто софтверски урадили јер је сад омогућено.

LMC_15 Apr 17_16.jpg
LMC_15 Apr 17_16 (1).jpg

Poslednja izmena:
Мала помоћ.
Ћалету је цркао ТВ,данас му узимам неки ТЦЛ 32С5400АФ који је гугл ТВ али андроид ТВ.
Он је код сбб-а,добио је неки мали уређај за гледање.
Како да упари даљински од тог уређаја са ТВ-ом да може да пали ТВ са њим?

koji mali uređaj? lako može da bude da je D3 mini a ne EON box

Мала помоћ.
Ћалету је цркао ТВ,данас му узимам неки ТЦЛ 32С5400АФ који је гугл ТВ али андроид ТВ.
Он је код сбб-а,добио је неки мали уређај за гледање.
Како да упари даљински од тог уређаја са ТВ-ом да може да пали ТВ са њим?
Sve odavno objašnjeno u TCL temi :)

@Aleksandar@1389 u tom slučaju nije u pitanju EON box već D3 mini. bila je neka tema o D3 uređajima al' ko zna gde je sad i kako je naći

Видећу кад дођем до ћалета да ли ће помоћи решење изнад твог поста,ако не,тражићу да му донесу онда еон бокс.

Jedno pitanje da sada ne trazim ceo forum moze li se i kako preko Eon boxa gledati mts tv (iris )ili neki drugi i sta treba da platim Mts-u da bi to uradio

Pozdrav da li moze pomoc...imam Eon Kaon 6020...kada ga ukljucim u struju pokaze na ekranu logo Eon i dalje nece...posle toga napise odjednom na ekranu da nema signala...radio sam factory reset ali isto se desava....

Vrh Dno