Da odgovorim samom sebi, ako još neko bude imao sličan problem.Imam Kaon box i SBB net.
Promenio sam TV, stari je bio Philips 32 a novi LG 42 smart.
Kako to biva, kad se nešto novo kupi onda krene da se proučava svaki detalj (bar prvo vreme) i tako sam i primetio seckanje (stutter) kada gledam neki kanal, a to se naročito primeti kada ide kajron i vidi se kako secka i nije fluidno, kao ni cela slika kada su neki brži pokreti.
E sad, kad gledam kanale live (DVB-C) onda je slika savršena i fluidna bez ikakvog seckanja, a kada vratim da nešto gledam (IP) onda se javlja to seckanje.
Na tom boxu imam instaliran i Max i kad pustim nešto preko njega slika je takođe odlična, hoću da kažem da se to ne dešava sa svakom reprodukcijom sa neta već samo sa Eon aplikacijom.
Pokušao sam da se igram sa podešavanjima na samom boxu (CBR, ABR...) i na TV-u ali bez nekog veliko uspeha.
Jel ima neko neku ideju šta bih mogao još da probam ili je to jednostavno tako?
Kod najmatorijeg KAON (KSTB6020) ne može da se "otključa" kad ga nema 😂Možda je bolje pitanje, može li kod svakog da se "otključa" i upali WiFi?
Ako dobro vidim ovaj ima i coax ulaz. Mali offtopic, koji su ti ruter/modem dali? SDMC, Tehnicolor ili Ubee?Ja sam pre mesec ipo dana kao nov korisnik dobio ovaj.
Ima wifi, kod mene jedan je spojen na wifi a drugi na lan kabl.![]()
United Group EON Smart Box (V3 Changhong) - Android TV Guide
United Group EON Smart Box (V3 Changhong) full specifications - Android TV Guidewww.androidtv-guide.com
Ne sećam se da li sam i šta morao da radim da bih ga konektovao na WiFi, ipak je prošlo 2 godine od tada, pa zato napisah otključa pod navodnocima. Uglavnom bitno mi je da znam koji ne može da se poveže na WiFi, pa da znam da se bunim ako ga donesu.Kod najmatorijeg KAON (KSTB6020) ne može da se "otključa" kad ga nema 😂
Na SDMC SDSTB02 WiFi nisu ni "zaključali".
Ti si spomenuo SDMC SDOTT0202 ( = OTT only box) a ja pričam o SDMC SDSTB02 ( = hybrid box, sa DVB-C i DVB-T2 tunerom) koji u Srbiji pre 2 godine sigurno nisu delili.Ne sećam se da li sam i šta morao da radim da bih ga konektovao na WiFi, ipak je prošlo 2 godine od tada, pa zato napisah otključa pod navodnocima
Prvi ikad model Eon boxa, koji su delili pod beše zime 2017.? ili ipak 2018.KAON je beše onaj što se vidi na početnoj strani sbb sajta.
Ima i coax ulaz. Ja sam na optici i dobio sam huawei ruter.Ako dobro vidim ovaj ima i coax ulaz. Mali offtopic, koji su ti ruter/modem dali? SDMC, Tehnicolor ili Ubee?
Moja greška onda. Nisam pratio koje sve boxeve dele. U suštini mi je bitno da ima WiFi i to je to. Dakle ako dođu sa kaon-om (KSTB6020), da se žalim. Ima li negde izgled/oznaka tog novog, da ne donesu njega, a ja pomešam sa starim?Ti si spomenuo SDMC SDOTT0202 ( = OTT only box) a ja pričam o SDMC SDSTB02 ( = hybrid box, sa DVB-C i DVB-T2 tunerom) koji u Srbiji pre 2 godine sigurno nisu delili.
Prvi ikad model Eon boxa, koji su delili pod beše zime 2017.? ili ipak 2018.
Prvi i dugo godina jedini hybrid model dok se prošle godine nisu pojavili SDMC SDSTB02 i ovaj što je @matke84 dobio. A navodno postoji i novi KAON model sa dual tunerom i Amlogic S905X4.
Ja sam tebe iz ovoga razumeo (moguće pogrešno) da postoje tri različita uređaja. Ovaj koji je matke dobio i linkovao, drugi koji si ti spomenuo (SDMC SDSTB02) i treći, "novi" kaon model. Za taj kaon sam pitao ako ima neka oznaka ili slika da vidim kako izgleda, pod uslovom da sam uopšte razumeo dobro.dok se prošle godine nisu pojavili SDMC SDSTB02 i ovaj što je @matke84 dobio. A navodno postoji i novi KAON model sa dual tunerom i Amlogic S905X4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari