Najlakše ti da sakriješ daljinski.Pozdrav,
Interesuje me da li je moguce na EON box uredjaju staviti PIN koji treba da se unese prilikom paljenja uredjaja? Znam da mogu da selektujem kanale koji ce se zakljucati PIN-om ali zelim cijeli uredjaj da zakljucam da ne mogu da se koriste ni aplikacije koje su instalirane.
Nabavio sam polovan EON SDOTT0202 koji radi na 5V u nadi da ću ga aktivirati slobodnom smart tv licencom jer sam SBB korisnik, ali kasno saznajem da je to nemoguće uraditi kada je uređaj povezan sa nečijim prethodnim ugovorom.Sada sam tek upoznat jer sam naleteo na isti model Eon Boxa (model SDOTT0202) koji ipak nije bas isti jer ovaj radi na 12v dok druge koja sam do sada flesovao su na 5v i onaj rom koji sam mu do sada flesovao radi ali nema wifi i BT radi lose i to samo kada je daljinski blizu (od boxa oko 1m).
Probao sam i Iris daljinski i on malo bolje radi tj veci mu je domet ali je i to nedovoljno za redovno koriscenje. Da li neko ima ideju sta moze da bude u pitanju i da li ima neki dugi rom da se uflesuje jer ocigledno je da nije ista verzija istog modela.
Hvala na savetu, to bih i sam najradije, ali ne znam kako da zaobiđem aktivacioni ekran.Moj savet ostaviti njegov fw ( jer je dobar ) i tako koristiti , al ako ti bas ne trebaju google sertifikati chromecast itd... onda drugi fw ali se nisu bas usrecili ti koji su to radili kolko je meni poznato
Prelistaću forum, hvala. 9 tačkica ne rezultuje.Probaj prvo ono naiprostije sa onim dugmetom ( 9 tackica ) "all apps" ima vise nacina dosta se pisalo o tome , a dosta cesto ljudi i ne probaju "home" dugme misleci da je i zakljucan
Jesi li uspeo da oživiš SDOTT0202? I sam sam u istoj situaciji, pa me zanima koji si mu dalje rom flešovao?Pozdrav,
probao sam da na Eon Smart Box OTT SDOTT0202 ubacim Rom prema ovo upustvu SDMC DV8519 SoC Amlogic S905X2 Custom rom.
Program koji ubacuje taj Rom odradio je sve lepo, medjutim kad ukljucim Box se zaglavi na Aidans boot logou i crvenoj lampici i ne pomera se ni sat vremena.
Odradio sam Erase flash "erase all" i ponovno ubacivanje Rom-a, sto je i odradjeno. Nakon toga uopste nije hteo da boot-uje, i jedva je vidljiva zelena lampica.
Nakon toga ponovo sam Box nakacio na komp i USB_Burning_Tool, ali ga ovaj sad vidi tek posle 5-10 min i kad pokrenem flash dodje do 5-6 koraka i tu pukne.
Da li postoji neko resenje za ovo ili mogu da ga bacim u kantu?😅
?Izgleda da je nemoguće više napraviti svoju listu kanala?
Ma to nije to . Bolje bi bilo da može korisnik sam ga ukloni neke kanale .Lista se pravi pomoću opcije Podešavanja -> Moje liste.
Pojedinačni kanali se zaključavaju pomoću opcije Podešavanja -> Roditeljska kontrola -> Blokirani kanali.
Jednostavno pretražite PDF uputstvo po ključnim rečima za ono što vam treba.
Ma nije to to . Prvo trebalo bi da pored redovne liste kanala korisnik može sam da ukloni kanal a ne da ide u podešavanja, pa da pravi listu kanala pa dok to podesi treba mu čitav sat a još kada počne da koristi ...viša matematika.Pa može, napravi listu koja ih ne sadrži.
Možete ih stavite pod šifru...Ma to nije to . Bolje bi bilo da može korisnik sam ga ukloni neke kanale .
Možda ti je na televizoru pogrešno podešena vremenska zona?Kako promeniti vreme na EON-u na TV-u,stalno mi pise sat manje nego sto jeste.Jel se to automatski apdejtuje ili mogu negde sam da podesim?Mada mi nema logike da ne mogu da nadjem takvo podesavanje.
Nije to to .Možete ih stavite pod šifru...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari