Zdravo kolege,
imam SBB EON OTT BOX(tako piše na moj sbb sajtu u odeljku upravljanja uređajima).
Taj uređaj je kod mene par godina, i savršeno je radio do pre nekoliko meseci.
Naime, dešava se da YOUTUBE aplikacija ne radi kako treba, kada se pusti video ona secka, seckaju čak i reklame, onda prebaci na nižu rezoluciju i tako vrti dok se ne skrasi na 360p ili niže.... a i tad radi diskutabilno.
Bilo mi čudno pa sam uradio factory reset na uređaju, pomoglo je ali najviše 2 dana i opet isto.
Zatim sam pozvao SBB gde su oni nešto na daljinu restartovali sve, prčkali i kad sam došao kući sve je bilo ok, i opet posle nekoliko dana problem.
Najcrnje od svega je što na samam tv-u ima youtube i tv je povezan na isti taj sbb wifi i sve šljaka super, ali su ukućani navikli da sve puštaju preko SBB daljinca i smaranje je prebacivati se pa vraćati u hdmi in odgovarajući itd itd.... tako da me je to navelo na zaključak da je sam EON BOX u nekom vidu uskog grla ili šta već... što je čudno, jer trebalo bi da ima jači procesor od vremešne Bravie iz 2017-2018 godine...
Da li je neko imao sličnih problema i kako je rešio, pre nego ih pozovem neprijatno napušavačkim tonom reko da probam ovako...