Šta je novo?

EON sa VPN?

Uzmeš firestick+surfshark i uživaj, ne komplikuj.

VPN koji imas na Stick nema veze sa TV (tehnicki od TV koristis samo zvucnik i display, a je i OS). Tako da nije bitno da li imas ukljucen VPN na Stick ili ne, to ne utice na EON na TV (ne mozes da gledaš - pretpostavljam da si u inostranstvu i da je VPN neophodan). A VPN app za Samsung Tizen OS ne postoji (vec je neko napisao iznad). Ja na dva tv (Samsung) imam po stick i tako gledam.
Razumeo.Koji vpn koristis?KojI stick?Da li svaki put treba da podesavas vpn pri ukljucivanju tv-a?Da li koci?Pozdrav hvala na objasnjenju

Jednom ukljucis VPN i to je to, pod uslovom da nije pukla aplikacija i nesto slicno. Ne koci nista.

Pitaj opet nesto sto si vec pitao.

Razumeo.Koji vpn koristis?KojI stick?Da li svaki put treba da podesavas vpn pri ukljucivanju tv-a?Da li koci?Pozdrav hvala na objasnjenju
Oba su Fire TV Stick 4k Max (jedan je novija verzija), a VPN trenutno koristim AdGuard i NordVPN (mada u poslednje vreme vise AdGuard). Pa moras samo da se nakacia na VPN (na Srbiju ili neku drugu zemlju iz regiona gde ima SBB) uvek kad se prebacis na Stick. Nisam primetio da koci, ali zna nekad da pukne konekcija na par sekundi i to uglavnom u isto vreme.

Dobra noc.Drugari imate na topcashback Private internet 100% cashback traje do 1 feb.Pozdrav za sve

Dobra noc.Drugari imate na topcashback Private internet 100% cashback traje do 1 feb.Pozdrav za sve
I šta a će posle? Kupite bre controld i uživajte.2 godine ga koristim bez greške. Imate i kompletan Help za njega na engleskom na njihovoj stranici, šta i kako povezati.

Koliko je sigurno ovo posto prvi put vidim? Znaci uzmem Surfshark ,na 2g za 80$ i toliko ce mi vratiti za koji dan,u kesu? Ne moram trositi kod njih,mogu podici?

Ja koristim AdGuard (imam i Nord, ali ga u podlednje vreme slabije koristim) i zadovoljan sam. Do sad se nije desilo da bude na blacklist od strane EONa

Nisam koristio lično.
Pisali su ljudi u drugoj temi:

Nazad
Vrh Dno