Dobra noc. Bas sam to zeleo da pitam koje sve usluge mozemo da koristim uz Eon sa contorld.I samo sto se tice cene gde moze da se nadje za 10$ po godini jer preko ovog sajta sto se dali je 29$ za 5 god plus jos 10e godsnji za full control.Pozdrav za sve borce protiv vetrenjaca
Najlepse hvala na pojasnjenju stvarno i u slici i u reci sto bi se reklIstim kuponom registruješ i fuul control, naravno uz kupovinu istog za 12 meseci manje od 10 dolara.
Sve je već prikazano na prethodnoj strani i slici
Koliko je sve sa popustom preračunajte
I nema tu nikakvih vetrenjača.
na slici se vidi koliko je sa popustom kod njih na godinu dana i BEZ popusta i BEZ kupona
Preusmeri 850+ usluga
Podrazumevano pravilo
18 Kategorije blokiranja
10.000 prilagođenih pravila
Napredni filter za malver
Neograničeno konfiguracija
Neograničeno korišćenje
Analitika
Deinstaliraj ga i pobrišu se svi podatci iz telefona za njega. Zatim i staliraš nov i uneseš iser i pass. U podešavanjima su u startu uključeni svi programi da idu preko VPN a možeš postaviti da samo neke idu preko VPN. Ako koristiš još nešto na mob tipa adguard ili slično moguće da ga on blokira i ne radi ti kako bi trebalo.Daj molim vas da mi pomognete duduk sam a treba mi resenje. Radi mi proton vpn dobro na laptopu i gledam rts planetu iz inostranstva medjutim na telefonu nece. Zasto? Cackao sam neka podesavanja i iskljucio lokaciju ali slabo...
😀 Hvala@goks31 Pa piše lepo, izaberi aplikacija koje nećeš da idu kroz VPN tunel.
= šta izabereš od aplikacije njihovi serveri će da vide IP adresu tvog provajdera jer ih kontaktiraš direktno a ne prvo kroz VPN tunel da prolaze.
Znači, selektovao si kontra od onoga kako treba 😂😂
p. s. Kako mrzim VPN aplikacije koje ne nude izbor da li hoćeš da selekcija funkcioniše po "blacklist" ili "whitelist" principu. Meni "whitelist" uvek ima više smisla (plus zahteva daleko manje posla za setup).
Da li se zna, ima li neka alternativa ove aplikacije 1.1.1.1 warp+ za android TV?Ja sam koristio aplikackju 1.1.1.1 na telefonu ukljucim i radi automatski odblokira eon kanale na lg webos ali odjednom je prestalo da radi za tv na telefonu i dalje radi da li neko zna jel moram nešto da promenim na ruter podešavanjima?
Na nordu se može se koristiti i BH ili Makedonija i radi.Da, Nord je loš za Srbiju.
Svaki član Benchmark foruma treba da ima server računar 😉bez dizanja servera i ostalog
Pa UI opcija nema sigurno, a da li si ikad probao da sa ADB izvršiš sledeće komande i vidiš da li radi na AndroidTV OS?Jer ja ne nađoh da nudi upis private DNS u osnovnim opcijama android TV.
adb shell settings put global private_dns_mode hostname
adb shell settings put global private_dns_specifier dns.blablabla.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari