Ponavljam, Eon kroz ControlD radi bez greške na MTS. I preko SmartTV LG i Preko HakoPro 4/64 a i preko projektora magcubic sa 1/8.
Urban VPN nema Srbiju. Jel moze preporuka za neki free VPN?Uzmeš neki server iz Srbije, a ne random EU zemlje 😃
Stavi Slovenia ili Croatia radi i to ima za pc ili ti windows , provereno pre mesec danaUrban VPN nema Srbiju. Jel moze preporuka za neki free VPN?
Radi!! Stavio Hrvatsku. Hvala druze!Stavi Slovenia ili Croatia radi i to ima za pc ili ti windows , provereno pre mesec dana
Da, ja sam uspeo da namestim na LG tv. Koristim A1 internet. Samo ukucaj u dns adresi na mrežnoj od tv-a jedan od dve ponuđene dns adrese sa sajta control d.Pozdrav svima, da li je neko uspešno setovao Control D na LGTV-u koji ima WebOS? Pokušao sam s ručnim setovanjem DNS-a i internet na TV-u radi ali ne vidi mi uopšte taj uređaj na Dashboard-u Control D-a i piše Not configured.
Da, ja sam uspeo da namestim na LG tv. Koristim A1 internet. Samo ukucaj u dns adresi na mrežnoj od tv-a jedan od dve ponuđene dns adrese sa sajta control d.
Moraš takođe da ukljucis u svom profilu u services/video opciju redirecting EON ako već nisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari