Pogrešno si upotrebio izraz 😉@nesatom LOL @ "trial farmer" 🤣🤣🤣
Vodi samo računa gde objavljuješ naredne verzije, posle 1.24.1 darkov nije gpl...A ja da dodam, izasao je i Eon VOD addon kao dodatak PVR verziji, pa kome treba, pravac moj repo...
Nije isti addon 😉Vodi samo računa gde objavljuješ naredne verzije, posle 1.24.1 darkov nije gpl...
Moze link DexiNije isti addon 😉
Moze link Dexi
wow, svaka cast! bilo je price davno da ovo nikada nece radit koliko se secamA ja da dodam, izasao je i Eon VOD addon kao dodatak PVR verziji, pa kome treba, pravac moj repo...
Radi bolje nego na eonu 😉, sve lepo pokriveno, favoriti, search, kategorije, opisi... samo izgleda da ima bag za telemach i verovatno bugare, drugaciji portali, bice nadam se sredjeno u novoj verziji...wow, svaka cast! bilo je price davno da ovo nikada nece radit koliko se secam
@dEXE some credits for me? 😁wow, svaka cast! bilo je price davno da ovo nikada nece radit koliko se secam
nisam ja to nista pravio i nemam veze sa tim 😀@nesatom još da napraviš VOD na Move bilo bi ekstra 😂
Radi sve na svim provajderima 😊@nesatom još da napraviš VOD na Move bilo bi ekstra 😂
Ne radi, jel nesto menjano?Probajte ovaj
Ima moj drugi addon ali stajem neko vreme sa njegovim razvojem, sigurnije ti je kod dEXENe radi, jel nesto menjano?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari