Pogrešno si upotrebio izraz 😉@nesatom LOL @ "trial farmer" 🤣🤣🤣
Vodi samo računa gde objavljuješ naredne verzije, posle 1.24.1 darkov nije gpl...A ja da dodam, izasao je i Eon VOD addon kao dodatak PVR verziji, pa kome treba, pravac moj repo...
Nije isti addon 😉Vodi samo računa gde objavljuješ naredne verzije, posle 1.24.1 darkov nije gpl...
Moze link DexiNije isti addon 😉
Moze link Dexi
wow, svaka cast! bilo je price davno da ovo nikada nece radit koliko se secamA ja da dodam, izasao je i Eon VOD addon kao dodatak PVR verziji, pa kome treba, pravac moj repo...
Radi bolje nego na eonu 😉, sve lepo pokriveno, favoriti, search, kategorije, opisi... samo izgleda da ima bag za telemach i verovatno bugare, drugaciji portali, bice nadam se sredjeno u novoj verziji...wow, svaka cast! bilo je price davno da ovo nikada nece radit koliko se secam
@dEXE some credits for me? 😁wow, svaka cast! bilo je price davno da ovo nikada nece radit koliko se secam
nisam ja to nista pravio i nemam veze sa tim 😀@nesatom još da napraviš VOD na Move bilo bi ekstra 😂
Radi sve na svim provajderima 😊@nesatom još da napraviš VOD na Move bilo bi ekstra 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari