shamanNS
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,155
Pikaboo i dalje "SPORTSKI"?
Izvinjavam se što pitam nešto što je stalnim učesnicima na temi banalna informacija, ali da li EON instaliran na smart TV radi preko MTS VDSL interneta u okviru Box paketa? Hvala.
To zavisi koji EON paket imaš, koliko sam upućen.Radi, samo ne rade N1/NovaS/Sport klubovi..
Možda ima veze sa tim što su od 21.04. zvanično postali deo Telekoma, a njihova infrastruktura infrastruktura Telekoma, pa krenuli da šire slobodu medija.Meni od pre nekoliko dana na jednom TV-u prestalo da emituje sliku EON aplikacija. Jednsotavno crn ekran, reinstalirao sam aplikaciju, palio gasio, cackao podesavanja i dalje isto. U pitanju je Mojasupernova (ex Radijus) net, ali sve uredno radi na drugom TV-u.
Da l mozda neko ima predstavu u cemu je problem?
Mozda, ali onda ima logike da i na drugom tv-u blokiaju program..Možda ima veze sa tim što su od 21.04. zvanično postali deo Telekoma, a njihova infrastruktura infrastruktura Telekoma, pa krenuli da šire slobodu medija.
Da, to i meni ima logike. Kako mislis van mreze?Jel eon paket van mreže?
Drugo, samo i jedino sbb blokira odredjeni sadržaj. Nikad to ne radi, supernova, telekom, radijus...
Pa ne, ovo uzeh caletu app , on ima uredno ugovor. Tako da kapiram da nije van mreze. Produzio ugovor pre 6 meseci, i po tom ugovoru ima pravo na jednu tv app, i radila do prosle nedelje.Postoje paketi koje sbb zove van mreže i oni rade svuda, na mts optici, supernovi itd itd. Znači sbb prodaje paket van mreže...
Postoje i paketi koji rade samo u mreži![]()
Ako ćale ima supernovu, i ti uzeo sbb onda je van mreže, smešno je što ni sam neznaš šta imaš, a tražiš pomoć, pomozi malo 🍺Pa ne, ovo uzeh caletu app , on ima uredno ugovor. Tako da kapiram da nije van mreze. Produzio ugovor pre 6 meseci, i po tom ugovoru ima pravo na jednu tv app, i radila do prosle nedelje.
Pa ne, ovo uzeh od caleta app , on ima uredno ugovor. Tako da kapiram da nije van mreze. Produzio ugovor pre 6 meseci, i po tom ugovoru ima pravo na jednu tv app, i radila do prosle nedelje.Postoje paketi koje sbb zove van mreže i oni rade svuda, na mts optici, supernovi itd itd. Znači sbb prodaje paket van mreže...
Postoje i paketi koji rade samo u mreži![]()
cale ima SBB, celokupnu infrastrukturu , a ja samo uzeo app i gledam preko Supernova netu.Ako ćale ima supernovu, i ti uzeo sbb onda je van mreže, smešno je što ni sam neznaš šta imaš, a tražiš pomoć, pomozi malo 🍺
Ili ako ćale ima baš sbb infrastrukturu, a ti uzeo samo app i podatke pa gledaš kod sebe na supernovom internetu može doći da ne radi sada jer supernova ide zvanično mts-u RV korisnici su mogli da gledaju sbb bilo van ili u mreži sada ne verujem da će biti tako.
E nekad je RV imao ugovor sa sbb mrežom tako da su mogli da prate sadržaje, ovih dana je supernova imala i imaju još uvek neke radove, tako da može doći do toga da ti ne radi.Pa ne, ovo uzeh od caleta app , on ima uredno ugovor. Tako da kapiram da nije van mreze. Produzio ugovor pre 6 meseci, i po tom ugovoru ima pravo na jednu tv app, i radila do prosle nedelje.
cale ima SBB, celokupnu infrastrukturu , a ja samo uzeo app i gledam preko Supernova netu.
E nekad je RV imao ugovor sa sbb mrežom tako da su mogli da prate sadržaje, ovih dana je supernova imala i imaju još uvek neke radove, tako da može doći do toga da ti ne radi.Pa ne, ovo uzeh od caleta app , on ima uredno ugovor. Tako da kapiram da nije van mreze. Produzio ugovor pre 6 meseci, i po tom ugovoru ima pravo na jednu tv app, i radila do prosle nedelje.
cale ima SBB, celokupnu infrastrukturu , a ja samo uzeo app i gledam preko Supernova netu.
Uradio to, i opet isto. Crn ekran.E nekad je RV imao ugovor sa sbb mrežom tako da su mogli da prate sadržaje, ovih dana je supernova imala i imaju još uvek neke radove, tako da može doći do toga da ti ne radi.
E nekad je RV imao ugovor sa sbb mrežom tako da su mogli da prate sadržaje, ovih dana je supernova imala i imaju još uvek neke radove, tako da može doći do toga da ti ne radi.
Ostaje ti da probaš još sledeće, uđi u sbb nalog obriši uređaje i probaj ponovo da iste prijaviš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari