Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

^ Piše lepo da HBO HD ide uz HBO ili HBO pretplatu. Ja HBO 1, 2 , 3 + HBO GO i Cinemax 1 i 2 imam u okviru EON Premium.

Da nije ovo Sbb pustio njihove kanale na svim mrezama?
Pustio sam net sa mobilnog na lap top i Eon i rade sportklub kanali i ostali
Mts internet je u pitanju.

Uvek je radilo preko mobilnih mreza.

Jeste, uvek je radilo

Ovo
sport.png
znaci ukupno 1 uredjaj istovremeno ili 1 smart tv + 1 od ova 3 navedena?

jedan smart i još jedan

Izvinjavam se što pitam nešto što je stalnim učesnicima na temi banalna informacija, ali da li EON instaliran na smart TV radi preko MTS VDSL interneta u okviru Box paketa? Hvala.

Po hiljaditi put,Eon van mreze radi na bilo kom intenetu. Zato se i zove tako. Eon nalozi iz SBB mreze ne rade kod vecine drugih internet provajdera,u konkretnom slucaju MTS- a ne radi. Tacnije ne rade kanali UG(N1,Nova rs,SK....) Ostali rade.

Više kanala ne radi u Srbiji na mts mreži nego van Srbije.
Ja pustio EON na mtel mreži kad sam bio u BiH i apsolutno svi kanali osim RTS-a rade.

Meni od pre nekoliko dana na jednom TV-u prestalo da emituje sliku EON aplikacija. Jednsotavno crn ekran, reinstalirao sam aplikaciju, palio gasio, cackao podesavanja i dalje isto. U pitanju je Mojasupernova (ex Radijus) net, ali sve uredno radi na drugom TV-u.

Da l mozda neko ima predstavu u cemu je problem?

Meni od pre nekoliko dana na jednom TV-u prestalo da emituje sliku EON aplikacija. Jednsotavno crn ekran, reinstalirao sam aplikaciju, palio gasio, cackao podesavanja i dalje isto. U pitanju je Mojasupernova (ex Radijus) net, ali sve uredno radi na drugom TV-u.

Da l mozda neko ima predstavu u cemu je problem?
Možda ima veze sa tim što su od 21.04. zvanično postali deo Telekoma, a njihova infrastruktura infrastruktura Telekoma, pa krenuli da šire slobodu medija.

Jel eon paket van mreže?

Drugo, samo i jedino sbb blokira odredjeni sadržaj. Nikad to ne radi, supernova, telekom, radijus...

Jel eon paket van mreže?

Drugo, samo i jedino sbb blokira odredjeni sadržaj. Nikad to ne radi, supernova, telekom, radijus...
Da, to i meni ima logike. Kako mislis van mreze?

Inace, sad sam resetovao i TV, i instalirao iznova sve aplikacije, i opet isto.

Postoje paketi koje sbb zove van mreže i oni rade svuda, na mts optici, supernovi itd itd. Znači sbb prodaje paket van mreže...

Postoje i paketi koji rade samo u mreži :)

Postoje paketi koje sbb zove van mreže i oni rade svuda, na mts optici, supernovi itd itd. Znači sbb prodaje paket van mreže...

Pa ne, ovo uzeh caletu app , on ima uredno ugovor. Tako da kapiram da nije van mreze. Produzio ugovor pre 6 meseci, i po tom ugovoru ima pravo na jednu tv app, i radila do prosle nedelje.

Pa ne, ovo uzeh caletu app , on ima uredno ugovor. Tako da kapiram da nije van mreze. Produzio ugovor pre 6 meseci, i po tom ugovoru ima pravo na jednu tv app, i radila do prosle nedelje.
Ako ćale ima supernovu, i ti uzeo sbb onda je van mreže, smešno je što ni sam neznaš šta imaš, a tražiš pomoć, pomozi malo 🍺
Ili ako ćale ima baš sbb infrastrukturu, a ti uzeo samo app i podatke pa gledaš kod sebe na supernovom internetu može doći da ne radi sada jer supernova ide zvanično mts-u RV korisnici su mogli da gledaju sbb bilo van ili u mreži sada ne verujem da će biti tako.

Poslednja izmena:

Pa ne, ovo uzeh od caleta app , on ima uredno ugovor. Tako da kapiram da nije van mreze. Produzio ugovor pre 6 meseci, i po tom ugovoru ima pravo na jednu tv app, i radila do prosle nedelje.
Ako ćale ima supernovu, i ti uzeo sbb onda je van mreže, smešno je što ni sam neznaš šta imaš, a tražiš pomoć, pomozi malo 🍺
Ili ako ćale ima baš sbb infrastrukturu, a ti uzeo samo app i podatke pa gledaš kod sebe na supernovom internetu može doći da ne radi sada jer supernova ide zvanično mts-u RV korisnici su mogli da gledaju sbb bilo van ili u mreži sada ne verujem da će biti tako.
cale ima SBB, celokupnu infrastrukturu , a ja samo uzeo app i gledam preko Supernova netu.

sad proverio na aplikaciji za telefon koristeci isto Supernova wifi , i tu mi radi bez problema...

Pa ne, ovo uzeh od caleta app , on ima uredno ugovor. Tako da kapiram da nije van mreze. Produzio ugovor pre 6 meseci, i po tom ugovoru ima pravo na jednu tv app, i radila do prosle nedelje.

cale ima SBB, celokupnu infrastrukturu , a ja samo uzeo app i gledam preko Supernova netu.
E nekad je RV imao ugovor sa sbb mrežom tako da su mogli da prate sadržaje, ovih dana je supernova imala i imaju još uvek neke radove, tako da može doći do toga da ti ne radi.

E nekad je RV imao ugovor sa sbb mrežom tako da su mogli da prate sadržaje, ovih dana je supernova imala i imaju još uvek neke radove, tako da može doći do toga da ti ne radi.
Ostaje ti da probaš još sledeće, uđi u sbb nalog obriši uređaje i probaj ponovo da iste prijaviš.

Ostaje ti da probaš još sledeće, uđi u sbb nalog obriši uređaje i probaj ponovo da iste prijaviš.
Uradio to, i opet isto. Crn ekran.

Nazad
Vrh Dno