ivanristic89
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.04.2019
- Poena
- 55
Da li se razlikuju EON boxevi na mrazi i van mreze? Ili su potpuno isti? Ako moze neko ko je upucen da mi odgovori.
Da li se razlikuju EON boxevi na mrazi i van mreze? Ili su potpuno isti? Ako moze neko ko je upucen da mi odgovori.
I zašto Beelink pored jeftinijeg MiBox-a?Mnogo brže nego moj Beelink GT1 Ultimate
Koliko znam ko ima Total tv pakete da je oduvek tako bilo, mozes da registrujes max tri uredjaja a da gledas samo jedan u isto vreme. Drugar ima total zadnjih 5-6 meseci i tako je...Zbog čega samo jedan pc može da gleda eon preko web browsera?! Pre nije postojalo takvo ograničenje! Znači čim krenem da gledam na mom pc-ju keva na drugom kompu viče da ne može da gleda jer je previše uređaja istovremeno! To nikada pre nije bio problem. Hvala na odgovorima unapred. Pozdrav. Inače sam na Total Tv-u.
Koji paket imaš? Samo televiziju?Zbog čega samo jedan pc može da gleda eon preko web browsera?! Pre nije postojalo takvo ograničenje! Znači čim krenem da gledam na mom pc-ju keva na drugom kompu viče da ne može da gleda jer je previše uređaja istovremeno! To nikada pre nije bio problem. Hvala na odgovorima unapred. Pozdrav. Inače sam na Total Tv-u.
Prilikom zadnjeg "update firmware" na Samsung smart TV-u, resetovao mi se ceo sistem.
Zanima me, ako neko zna sa sigurnošću da mi kaže:
Da li recimo na tom televizoru ja sada opet mogu da registrujem "eon tv" app, iako sam iskoristio maksimalni broj zamene uređaja, ili se to ne odnosi na "eon tv" app.
Ili ću morati da čekam april mesec.
Hvala
Sent from my LDN-L21 using Tapatalk
Ajde bas i mene zanima,nek se jave ovi sa nvidia ili s922 boxevima pa nek uporede sa snimkom...Изгледа - није флуидније. Ако стигнем данас, снимићу и шаљем ти како ради код мене.
Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka
Koliko znam ko ima Total tv pakete da je oduvek tako bilo, mozes da registrujes max tri uredjaja a da gledas samo jedan u isto vreme. Drugar ima total zadnjih 5-6 meseci i tako je...
Послато са POCO F1 помоћу Тапатока
Mislim da mora Chromecast.Da li se EON android aplikacija može kastovati samo na Google Chromecast? Ima li neki smart tv na koji se može kastovati bez Chromecast?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari