Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Da li se razlikuju EON boxevi na mrazi i van mreze? Ili su potpuno isti? Ako moze neko ko je upucen da mi odgovori.

Kol'ko ja znam nisu. Boxovi na mreži imaju i coax ulaz.

Da li se razlikuju EON boxevi na mrazi i van mreze? Ili su potpuno isti? Ako moze neko ko je upucen da mi odgovori.

Razlikuju se na mrazi je hibrid KAONMEDIA boks ovih karateristika,koji može i van mreže i to su u početku korisnici i dobijali
DVB-C / IPTV / OTT
Android TV | 8.0
SoC | Broadcom BCM7268
CPU | Quad-core 1.6 GHz (ARM Cortex-A53)
GPU | Broadcom VideoCore V HW (V3D-520)
RAM | 2GB
Storage | 8GB

A van mreže je ott boks marke SDMC ovih karateristika koji se sad dobia
IPTV / OTT
Android TV | 9.0
SoC | Amlogic S905X2
CPU | Quad-core 1.8 GHz (ARM Cortex-A53)
GPU | ARM Mali-G31 MP2
RAM | 2GB
Storage | 8GB

Šta bi sa ovim navodno otključanim kanalima i video klubom do 4.maja? da li je potrebna neka aktivacija jer u protivnom to najavljeno ne radi....?

from komsa's A40

Hvala na odgovoru. Imam Total tv i dobio sam EON aplikaciju besplatno, sada bih da uzmem EON box sa oglasa, pa zato pitam jer bih ga koristio van mreze sa supernova netom, zato sam imao dilemu kako i sta.

Ne možeš ti da aktiviraš Eon app koji je na Eon boxu na taj TotalTV nalog pošto TotalTV korisnici nemaju pravo na 1 SmartTV app, a verzija Eon za telefone ti neće raditi na Eon boxu.

To nisam znao, meni na mom sbb nalogu pise samo 3 eon uredjaja ne pise 3 mobilna uredjaja, trenutno koristim na jednom telefonu, i na kompjuteru i lap topu preko browsera, i mislio sam da uzmem box za treci tv u kuci, ali izgleda da to nece moci. Hvala u svakom slucaju.

A da li moze taj EON iz Total paketa preko nekog android boxa da se gleda,, barem preko nekog pretrazivaca?

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Na većini kinez boxova verovatno može da radi prepravljen apk fajl od matore verzije (od pre skoro godinu dana; poslednja verzija pre nego što su dodali "da li je telefon? / da li nije Android TV uređaj?" proveru zbog koje najnovije verzija mobilne Eon aplikacije ne radi na većini "kinez box" uređaja... ima na kojima radi) mobilne Eon aplikacije. Fazon je što to neće raditi doveka i zato nije pametno kupovati "android box" ako ga kupujete samo radi korišćenja Eon aplikacije na drugom, trećem, četvrtom ... TV-u.

Za browser varijantu testiraj da li radi i koliko je upotrebiljivo to kako radi. Kontam da ako unutar browsera Android uređaj ne koristi hardverski dekoding /GPU dekoding x264 kodeka da se nećeš nagledati HD kanala / 1080p rezolucije na Eon sajtu jer CPU to ne može da postigne da dekodira (osim ako nemaš kineza sa Amlogic S922x i krštenim hlađenjem :D ).

Hvala na pojasnjenju, onda mi ostaje kao i do sad da korstim laptop i to za sad odlicno funkcionise preko HDMI kabla

Postoji i Chromecast opcija preko obicne EON aplikacije koju imas, ako ti ne smeta losiji kvalitet video strima.

Mnogo brže nego moj Beelink GT1 Ultimate

У ком смислу брже?

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Zbog čega samo jedan pc može da gleda eon preko web browsera?! Pre nije postojalo takvo ograničenje! Znači čim krenem da gledam na mom pc-ju keva na drugom kompu viče da ne može da gleda jer je previše uređaja istovremeno! To nikada pre nije bio problem. Hvala na odgovorima unapred. Pozdrav. Inače sam na Total Tv-u.

Prilikom zadnjeg "update firmware" na Samsung smart TV-u, resetovao mi se ceo sistem.
Zanima me, ako neko zna sa sigurnošću da mi kaže:
Da li recimo na tom televizoru ja sada opet mogu da registrujem "eon tv" app, iako sam iskoristio maksimalni broj zamene uređaja, ili se to ne odnosi na "eon tv" app.
Ili ću morati da čekam april mesec.
Hvala

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Presudilo 32 gb memorije i lan priključak
Dobro radi eon, nego mi ovde izgleda fluidnije.

Изгледа - није флуидније. Ако стигнем данас, снимићу и шаљем ти како ради код мене.

Zbog čega samo jedan pc može da gleda eon preko web browsera?! Pre nije postojalo takvo ograničenje! Znači čim krenem da gledam na mom pc-ju keva na drugom kompu viče da ne može da gleda jer je previše uređaja istovremeno! To nikada pre nije bio problem. Hvala na odgovorima unapred. Pozdrav. Inače sam na Total Tv-u.
Koliko znam ko ima Total tv pakete da je oduvek tako bilo, mozes da registrujes max tri uredjaja a da gledas samo jedan u isto vreme. Drugar ima total zadnjih 5-6 meseci i tako je...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Koji paket imaš? Samo televiziju?

Prilikom zadnjeg "update firmware" na Samsung smart TV-u, resetovao mi se ceo sistem.
Zanima me, ako neko zna sa sigurnošću da mi kaže:
Da li recimo na tom televizoru ja sada opet mogu da registrujem "eon tv" app, iako sam iskoristio maksimalni broj zamene uređaja, ili se to ne odnosi na "eon tv" app.
Ili ću morati da čekam april mesec.
Hvala

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Nisam siguran kako je za eon TV app, sa običnom eon app na boxu nisam imao problema, resetujem box, instaliram eon, ulogujem se i to je to, sve radi zato što je potpis uređaja nepromenjen.
Pošto ti se reset TV-a već desio ništa te ne košta da probaš, pa javi rezultate.

Изгледа - није флуидније. Ако стигнем данас, снимићу и шаљем ти како ради код мене.

Ajde bas i mene zanima,nek se jave ovi sa nvidia ili s922 boxevima pa nek uporede sa snimkom...

Koliko znam ko ima Total tv pakete da je oduvek tako bilo, mozes da registrujes max tri uredjaja a da gledas samo jedan u isto vreme. Drugar ima total zadnjih 5-6 meseci i tako je...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Pa moguće da je to i počelo pre nekoliko meseci pre nije bilo ograničenja.:-(

Ne. Imam i net 20/1 mb ali je u realnosti 8.5/0.8 mb.:-( I telefon ali ga ne koristim.

Da li se EON android aplikacija može kastovati samo na Google Chromecast? Ima li neki smart tv na koji se može kastovati bez Chromecast?

Samsung ili LG ako imaju screenshare... za android ti treba airpin ili neka cast app

Trebalo bi svaki TV sa AndroidTV sistemom da ima Chromecast opciju.
Napominjem, sa AndroidTV a ne ove a la Vox da ko zna kakvim Androidom u sebi.

Vrh Dno