Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Amlogic pod androidom u svim slučajevima meni radi korektan deinterlace samo njihova app brljavi. Isto sam video i na Nvidiji. Neka srede plejere (viblast i exoplayer).

@psaras: Ne, Samsung koristi Tizen. Android koriste Sony i Philips (i raspali Tesla, Vox, Fox, Vivax...).

Poslednja izmena:
Kako mogu da koristim neku sbb adresu za vpn, da mogu da gledam na računaru eon, pošto u mom mestu nema sbb net, a ne mogu svuda da vučem d3i? Onaj fazon sa browser pluginom vise ne radi.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

I mene ovo zanima, a niko ne ogdgovori coveku. Pola kanala mi je blokirano jer nije SBB internet.

Evo testirao sam obe verzije eona na mi boxu. Obican android eon daje lepsu sliku na fox kanalima koje sam ranije pomenuo. Logo kanala je cist i jasniji. Prevod takodje. SK kanali cini mi se za nijansu bolji,ali nisam siguran. Evo sad gledam N1 i slova trzaju dok ide natpis. U android tv verziji to ide glatko bez trzanja. Valjda ce srediti ako ikad azuriraju aplikaciju.

Zdravo svima,
Zanima me da li je moguće instalirati HBO GO aplikaciju na EON Box-u? Drugar bi me aktivirao, takoreći "share"-ovali bismo jedan HBO GO nalog.

Kako mogu da koristim neku sbb adresu za vpn, da mogu da gledam na računaru eon, pošto u mom mestu nema sbb net, a ne mogu svuda da vučem d3i? Onaj fazon sa browser pluginom vise ne radi.

I mene ovo zanima, a niko ne ogdgovori coveku. Pola kanala mi je blokirano jer nije SBB internet.

Moje rešenje za gledanje na računaru iz browsera, koliko god bilo nepraktično, izgleda ovako:
Podešavanja su u Firefoxu - Advanced > Network > Connection

img_589ba0d93111d.png

I zatim unošenje odgovarajuće SBB adrese

firefox501.jpg

Ako je proxy server brz i menjanje kanala ide brzo, a ako se mislite duže "zadržati" na istom kanalu
proxy se može i isključiti u toku gledanja. ;)

Jel neko zna kako izvaditi linkove iz browsera i staviti ih u neki svoj plejer… probao sam s Chromom i dobio puno linkova i kad stavim nekoga od njih u DVB Viewer i on radi sve dok ne gasim Viewerja… onda možda još radi drugi, treći put i onda gotovo... idem i pokrenem browser pronađem linkove, stavim i o5 radi... kako da rešim ovo da radi uvijek… :(

Izgleda da su pederi ugasili eon za mts doo kosovo ip adrese. Ne moze ni jedan kanal da se pusti preko firestick i eon aplikacije(probao i za tv i za fon), kad sam digo vpn server preko rutera sve sljaka super. Koji je najjeftiniji vpn, na mesecnom/godisnjem nivou, da mogu da gledam sbb kanale, cisto da mi matorci ne vuku pola dana upload konstanto?

Ista situacija kao i sa Chromecast-om. I tamo sam primetio seckanje, dok ga nisam prebacio na 50Hz

Promocija traje do kraja novembra, imaju li običaj da produžuju promocije, ili izlaze sa novom ponudom u decembru kad i drugi operateri izađu sa popustima uoči praznika?

Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk

Sta te interesuje, Ja radim prodaju za SBB na terenu. Imamo neke dobre akcije.

Ima li još ko da je prešao na EON pakete, da mu i dalje na "Moj SBB" portalu i dalje stoje ovi stari paketi?

Potrebni su mi par saveta i preporuka:

1. Da li je neko povezivao i koju tastaturu koja bi olaksala zivot za kucanje u pretragama i sl. ?

2. Preporucite neku interesantnu aplikaciju koja lepo radi na ovom Box-u. Za sada je sve fabricki kod mene :)

3. Da li i kako mogu da zakacim neke zvucnike na Eon box i tako kompenzujem osrednji zvuk TV-a.

Hvala i pozdrav!

Дакле кажете да је 1080p@50Hz боље од 1080p@60Hz.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Evo testirao sam obe verzije eona na mi boxu. Obican android eon daje lepsu sliku na fox kanalima koje sam ranije pomenuo. Logo kanala je cist i jasniji. Prevod takodje. SK kanali cini mi se za nijansu bolji,ali nisam siguran. Evo sad gledam N1 i slova trzaju dok ide natpis. U android tv verziji to ide glatko bez trzanja. Valjda ce srediti ako ikad azuriraju aplikaciju.

Ček, na Mibox-u android eon ne pravi problem sa Fox kanalima zbog root-a?

Mibox nije rutovan.

Ista situacija kao i sa Chromecast-om. I tamo sam primetio seckanje, dok ga nisam prebacio na 50Hz
Ja sam instalirao obicnu eon aplikaciju na H96 pro+. Internet je wifi, box pored rutera. Krol trza i na 50 i na 60Hz. Slika je lošija nego nego na d3. To se primeti najviše na Hd kanalima, a na SD i ne toliko. Nemam paket da probam eon tv aplikaciju.
Čekam vesti za superset pa da uzmem eon ako se isplati u odnosu na trenutni trio gold.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja sam instalirao obicnu eon aplikaciju na H96 pro+. Internet je wifi, box pored rutera. Krol trza i na 50 i na 60Hz. Slika je lošija nego nego na d3. To se primeti najviše na Hd kanalima, a na SD i ne toliko. Nemam paket da probam eon tv aplikaciju.
Čekam vesti za superset pa da uzmem eon ako se isplati u odnosu na trenutni trio gold.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Meni trzalo svuda, sada silky smooth ništa nisam dirao ni menjao

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

ima li neku potvrdu da li sk 4k radi na eon boxovima van sbb mreze...na sajtu on je u sklopu full i premium paketa za samostalni eon ali mi treba potvrda da li i radi ili je to jos jedan njihov marketingski trik

ima li neku potvrdu da li sk 4k radi na eon boxovima van sbb mreze...na sajtu on je u sklopu full i premium paketa za samostalni eon ali mi treba potvrda da li i radi ili je to jos jedan njihov marketingski trik
U pdf cenovniku za EON pretplatu van SBB mreze se ne pominje SK 4K u paketima.

• Like
Reagovanja: M J
je l moze superset da se aktivira sa ovim novim paketima? ovaj paket je u pitanju

841af2b08bdb7773bb0fa2dc7c023fa3.jpg

Sent from Galaxy S8

Ne radi, 4K SK se emituje kroz dvb-c.

Sk4k i onako nije u nijednoj listi kanala on im dođe nešto ko hbo i cinestar premium.Raspitivo sam se i ja nešto za taj eon van mreže meni su rekli da se ono do 70% kanala odnosi samo za Eon mobilnu i Eon smart tv aplikaciju i da ako neću da rentiram ovaj android box i dalje se dobija D3i i da rade svi kanali koji su u paketu.Bilo bi lepo kad bi ovo neko ko koristi MTS internet potvrdio i u praksi.

Šta da potvrdi, da na Albis risiveru koji koriste D3i korisnici radi sve i jedan kanal bez obzira na internet provajdera (u Srbiji) ? To je opšte poznata stvar: rade svi kanali, nema blokiranja na risiveru.
Ja koristim Telekomov VDSL + D3i kombinaciju.

Imam MAG 254 i hteo bi da probam EON na njemu. Ujedno sam i sbb korisnik. Da li neko moze da mi objasni kako da preko MAG -a otvorim EON . Unapred hvala

Nazad
Vrh Dno