Svaki put kada bih otvorio EON na računaru, SBB je to registrovao kao novi uredjaj bez obzira da li se radilo o istom računaru sa kojeg sam gledao program pola sata ranije! Nisam u međuvremenu brisao cookie ni istoriju. Nisam menjao browser. Međutim, na MojSBB bez ikakvih problema sam mogao sve da ih "obrišem" i da krenem od početka (sa 5/5 na 0/5). Inače, 1 smart TV se ne računa u kvotu od 5 uređaja.
U odnosu na jučerašnji dan na EON-u primetio sam dva "nova" TV kanala: N1 BH i N1 HR.
Jel to znači da sada može pet uređaja da se obriše u toku meseca a ne tri kako je neko rekao?
Posle toga EON ne traži root pristup.Pitanje za čiku koji je magisk sakrio od eona, kako je to uradio?
Meni je oznacen hide magisk, e sad, jedino ako ima nekih dodatnih setovanja za odredjenu app koje isam nasao, inace magisk 13.3.
Jedino sto nisam imao ovaj problem da izgubim root, to je i teresantno
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Najavljena je aplikacija i za njih, ali je trenutno nema. Niko nije rekao zašto.Ljudi, znam da i druge ovo boli ali ne videh da je iko odgovorio: Šta je sa LG televizorima?
Najavljena je aplikacija i za njih, ali je trenutno nema. Niko nije rekao zašto.
Uloguješ se na mojsbb.rs sa korisničkim imenom i lozinkom i skroluješ mišem na dole. Tu piše šta sve imaš u paketu i piše EON aktivirani uređaji u tvom slučaju 5/5. Klikneš na to i onda ti se otvori prozor za brisanje uređaja. Konačno je proradio EON web, u 9h došli ljudi na posao i uključili serverIli su ga restartovali
![]()
Kod mene i dalje samo crna slika na TV programu a radio je vrlo živopisna ravna linija na ekvilajzeru...
Meni crna slika kada sam na avcom internetu na kompu, kada pustam sport klub.Meni je crna slika na monitoru racunara samo ako sam na SBB internetu. Kad sam probao na poslu gde imam internet preko Telekoma imam prijem vecine kanala (Osim SK i Cinestar). Na Smart TV je sve besprekorno.
I ladno app za tv podrzava samo modele iz 2017 godine. Ako nista makar radi fino na pc-u.
Ja imam Samsung MU 6100 i aplikaciju sam sikio vec prvi dan,ne mogu da gledam zbog paketa,ali ne znam ni da li da aktiviram ? da li je bolje gledanje preko aplikacija na TV -u ili preko risivera kojeg sada imam,zvao SBB oni mi preporucuju da pedjam sa sadasnjeg Duo Net Gold paketa (3199 din.) na Duo Net gold Extra (3899 din),ako predjem prvih 6 meseci placam 3199 din ... i kau mi ako aktiviram aplikaciju da mogu risiver prebaciti na drugi tv ... videcu .. mozda uzmem za 2 TV cam modul njihov i to je to.Oni preporucuju modele iz 2017. godine, da li zbog nekog dila sa Samsungom i Sonyjem, ali app definitivno podrzava i starije modele. Iz prve ruke mogu reci da app radi, i to dosta dobro, na Sony 55W809c modelu iz 2015. godine, Android TV 6.0.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari