Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

S tim sto ce se dugme za aktivaciju prikazati samo onima sa najskupljim paketima, a ostale ko hebe, nek se maltretiraju sa misem na televizoru.

Meni na webu još uvek ne funkcioniše od sinoć, izlazi greška 404. Android aplikacija za sada radi i ima slike.

SK1 sad radi na win7 preko mobilne telenor mreze, doduse kacim se preko hotspota ali juce ni tako nije radilo.

Mala pomoc,isprobavajuci Eon na raznoraznim uredjajima,dosao sam ocigledno do aktiviranja svih pet naloga.Kako da deaktiviram bar jedan nalog da bi mogao da ga pokrenem sa racunara.Nadam se da se razumemo..

Uloguješ se na mojsbb.rs sa korisničkim imenom i lozinkom i skroluješ mišem na dole. Tu piše šta sve imaš u paketu i piše EON aktivirani uređaji u tvom slučaju 5/5. Klikneš na to i onda ti se otvori prozor za brisanje uređaja. Konačno je proradio EON web, u 9h došli ljudi na posao i uključili server :D Ili su ga restartovali :D

Svaki put kada bih otvorio EON na računaru, SBB je to registrovao kao novi uredjaj bez obzira da li se radilo o istom računaru sa kojeg sam gledao program pola sata ranije! Nisam u međuvremenu brisao cookie ni istoriju. Nisam menjao browser. Međutim, na MojSBB bez ikakvih problema sam mogao sve da ih "obrišem" i da krenem od početka (sa 5/5 na 0/5). Inače, 1 smart TV se ne računa u kvotu od 5 uređaja.

U odnosu na jučerašnji dan na EON-u primetio sam dva "nova" TV kanala: N1 BH i N1 HR.

Poslednja izmena:
Na Android telefonu mi nisu vidljivi svi kanali ili piše da nisam pretplaćen na njih, a jesam?

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Ljudi, znam da i druge ovo boli ali ne videh da je iko odgovorio: Šta je sa LG televizorima?

Bilo bi lepo da omoguce EON Android TV kao neki dodatak od 100tinjak dinara.

Pitanje za čiku koji je magisk sakrio od eona, kako je to uradio?
Meni je oznacen hide magisk, e sad, jedino ako ima nekih dodatnih setovanja za odredjenu app koje isam nasao, inace magisk 13.3.

Jedino sto nisam imao ovaj problem da izgubim root, to je i teresantno

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Svaki put kada bih otvorio EON na računaru, SBB je to registrovao kao novi uredjaj bez obzira da li se radilo o istom računaru sa kojeg sam gledao program pola sata ranije! Nisam u međuvremenu brisao cookie ni istoriju. Nisam menjao browser. Međutim, na MojSBB bez ikakvih problema sam mogao sve da ih "obrišem" i da krenem od početka (sa 5/5 na 0/5). Inače, 1 smart TV se ne računa u kvotu od 5 uređaja.

U odnosu na jučerašnji dan na EON-u primetio sam dva "nova" TV kanala: N1 BH i N1 HR.

Jel to znači da sada može pet uređaja da se obriše u toku meseca a ne tri kako je neko rekao?

Bas je dobra aplikacija cim ima samo 450 preuzimanja sa play store.....

Jel to znači da sada može pet uređaja da se obriše u toku meseca a ne tri kako je neko rekao?

Mislim da za sada moze da se brise kolko ocesh dok se stvar ne ustabili. Meni je naprimer 3 puta registrovao isti uredjaj. Mislim da su i u SBB svesni da
registrovanje uredjaja josh uvek ne radi bash kako treba.

Jedna stavka koju ne znam dali su ljudi primetili ali izgleda da je druzina iz SBB-a podesila da je EON aplikacija critical za sistem. Vidim da svaki put kad pukne
se pokrene ponovo (verovatno od strane sistema). Razlog zasto su to uradili je zato sto su i sami svesni da je nestabilno smece i ocekujem da ce to promeniti
u sledecem updateu. Nadam se da im se tim ne sastoji od kompletnih noobova koji nisu svesni kolko je to lose.

Pitanje za čiku koji je magisk sakrio od eona, kako je to uradio?
Meni je oznacen hide magisk, e sad, jedino ako ima nekih dodatnih setovanja za odredjenu app koje isam nasao, inace magisk 13.3.

Jedino sto nisam imao ovaj problem da izgubim root, to je i teresantno

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Posle toga EON ne traži root pristup.
e0585293f5fcbf2309a59087e12b221c.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Uloguješ se na mojsbb.rs sa korisničkim imenom i lozinkom i skroluješ mišem na dole. Tu piše šta sve imaš u paketu i piše EON aktivirani uređaji u tvom slučaju 5/5. Klikneš na to i onda ti se otvori prozor za brisanje uređaja. Konačno je proradio EON web, u 9h došli ljudi na posao i uključili server :D Ili su ga restartovali :D

Hvala

I meni svaki put prijavljuje novi uredjaj kad se logujem na eon bag ili ? nisam brisao istoriju ni coockie nista.

Jel zna neko da li se EON aplikacija za smart televizore sama automatski ažurira kada izađe nova verzija ili je potrebno svaki put reinstalirati aplikaciju?

D3go i Eon su potpuno razdvojeni?
Mogu probati Eon i da se vratim nazad na D3go dok još traje.Vidim da mi moj sbb ne registruje ni jedsa D3go uređaj.

Kod mene i dalje samo crna slika na TV programu a radio je vrlo živopisna ravna linija na ekvilajzeru...

I meni je crna slika na poslu. Kod kuce radi.

Kod kuce edge, mreza SBB.
Na poslu Firefox 55, mreza SBB.

Inace, udeveloper tools na poslu, izbacuje ovo.
eon.JPG

Ne razumem se uopste, ali uz nesto guglanja sam dosao do zakljucka da je ovo 403 za stremove sa stranice u stvari greska 403 - Forbidden...

Dopuna, definitivno 403- Forbidden:
eon2.JPG

Poslednja izmena:
Kod mene i dalje samo crna slika na TV programu a radio je vrlo živopisna ravna linija na ekvilajzeru...

Meni je crna slika na monitoru racunara samo ako sam na SBB internetu. Kad sam probao na poslu gde imam internet preko Telekoma imam prijem vecine kanala (Osim SK i Cinestar). Na Smart TV je sve besprekorno.

Meni je crna slika na monitoru racunara samo ako sam na SBB internetu. Kad sam probao na poslu gde imam internet preko Telekoma imam prijem vecine kanala (Osim SK i Cinestar). Na Smart TV je sve besprekorno.
Meni crna slika kada sam na avcom internetu na kompu, kada pustam sport klub.

Sent from my S6 Edge

Meni 5 dozvoljeno (gold paket) s' tim sto sam isprobao EON u dva razlicita browser-a i oba je detektovao kao zasebne uredjaje. Stvarno su pajseri. Ali eto moze se obrisati makar lako u tom meniju.

I vidim opet nesto poskupeo paket mesecno ili sam nesto propustio, pre mi je duo gold bio nesto ispod 3k ako se ne varam, sada 3200.

I ladno app za tv podrzava samo modele iz 2017 godine. Ako nista makar radi fino na pc-u.

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    15.4 KB · Pregleda: 210
Poslednja izmena:
I ladno app za tv podrzava samo modele iz 2017 godine. Ako nista makar radi fino na pc-u.

Oni preporucuju modele iz 2017. godine, da li zbog nekog dila sa Samsungom i Sonyjem, ali app definitivno podrzava i starije modele. Iz prve ruke mogu reci da app radi, i to dosta dobro, na Sony 55W809c modelu iz 2015. godine, Android TV 6.0.

Oni preporucuju modele iz 2017. godine, da li zbog nekog dila sa Samsungom i Sonyjem, ali app definitivno podrzava i starije modele. Iz prve ruke mogu reci da app radi, i to dosta dobro, na Sony 55W809c modelu iz 2015. godine, Android TV 6.0.
Ja imam Samsung MU 6100 i aplikaciju sam sikio vec prvi dan,ne mogu da gledam zbog paketa,ali ne znam ni da li da aktiviram ? da li je bolje gledanje preko aplikacija na TV -u ili preko risivera kojeg sada imam,zvao SBB oni mi preporucuju da pedjam sa sadasnjeg Duo Net Gold paketa (3199 din.) na Duo Net gold Extra (3899 din),ako predjem prvih 6 meseci placam 3199 din ... i kau mi ako aktiviram aplikaciju da mogu risiver prebaciti na drugi tv ... videcu .. mozda uzmem za 2 TV cam modul njihov i to je to.

Nazad
Vrh Dno