Ja sam kontao da mozeo EON da se gleda na onu staru foru kao D3GO , odma sam testirao Sport Klubove i radilo mi je sve bez problema. Mada ja u Republici Srpskoj imam Mtel-ov net gde su od maja pustili sve Sport Klubove.Izgleda da je Sbb omogućio gledanje SK kanala van njihove mreže za one provajdere koji od njih kupuju prava za SK kanale kao što su :Ikom,Radijus,Kopernikus.Čekamo izveštaj za PTT Kds,Orion.
Očigledno je da Telekom Adsl/Vdsl ostaje bez EON SK kanala.
Gde se inace izvorno nalazi TV verzija?Da li moze neko da stavi apk za novu tv verziju posto je izasla danas.Mozda ce sad proraditi SK i video klub:d
Ja ne mogu da koristim EON jer ne mogu da napravim acc na SBB-ovom sajtu jer mi ne prihvata pw od Beogrid mailaA rekli su mi da moram da napravim sa tim mailom i tom sifrom da bih mogao da koristim i EON i UniFi
Restartovali su mi pw i opet ne prihvata i sad ne znam sta da radim
S7 Edge, aplikacija radi bez vidljivih bug-ova.
Sony SmartTV, moj model je iz 2016-te godine i ne nalazi se u listi podržanih televizora. U Google Play aplikaciji mi se Eon uopšte ne izlistava kako god da pretražujem. Međutim preko browser-a se lako dolazi do aplikacije na linku https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ug.eon.android.tv i za divno čudo instalacija prolazi bez problema. Aplikacija radi ali očigledno nestabilno. Dva puta mi je u kratkom vremenu restartovao televizor. Slika je u odnosu na D3 risiver jasno lošija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari