nikolaf7
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.11.2005
- Poena
- 705
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600, Lc cc 120
- Matična ploča
- Gigabyte B550m ds3h
- RAM
- 2x8gb ddr4
- GPU
- GB Aorus 1080ti
- Storage
- WD i Samsung SSD, Toshiba HDD
- Kućište
- Bitfenix Shinobi
- Miš & tastatura
- G502 hero
- Mobilni telefon
- Samsung A34
Komp iz potpisa, sve radi ko sat ali....kad upalim emule posle nekog vremena se nevjerovatno uspori, sve lose radi, kursor zapinje i preskace, muzika stuca itd. Kad ga ugasim posle minut-dva sve je ok!?
Ovo mi je cudno jer mi se desavalo da ne gasim emule po nekoliko dana, a za to vrijeme igram pes i jos neke igre bez ikakvih problema.
Sad sam seo za komp posle par sati i vidim u everestu temperature oko 48-50 za oba jezgra, a task menager pokazuje ovo-prva slika.
Nakon gasenja emulea, temperature padaju odma, a sad nakon 5min je 35c, task-druga slika.
Stavio sam najnoviju verziju programa i ista stvar...
Kako?:trust: Zasto??😡:wall:
A limewire nece da radi uopste, upalim, pojavi se ekran na par sekundi i nestane.
obrisao pa ponovo instalirao dzaba:wall:
Jel treba da dovedem popa ili?
Ovo mi je cudno jer mi se desavalo da ne gasim emule po nekoliko dana, a za to vrijeme igram pes i jos neke igre bez ikakvih problema.
Sad sam seo za komp posle par sati i vidim u everestu temperature oko 48-50 za oba jezgra, a task menager pokazuje ovo-prva slika.
Nakon gasenja emulea, temperature padaju odma, a sad nakon 5min je 35c, task-druga slika.
Stavio sam najnoviju verziju programa i ista stvar...
Kako?:trust: Zasto??😡:wall:
A limewire nece da radi uopste, upalim, pojavi se ekran na par sekundi i nestane.
obrisao pa ponovo instalirao dzaba:wall:
Jel treba da dovedem popa ili?
Prilozi
Poslednja izmena: