- Učlanjen(a)
- 10.02.2005
- Poena
- 649
stani bre - zabranjeno je reklamirati, al zato na ovoj temi moze i da se reklamira, i da se pljuje po firmama ? aminujte ovo shto sam pitao, pa da osujem paljbu!
stani bre - zabranjeno je reklamirati, al zato na ovoj temi moze i da se reklamira, i da se pljuje po firmama ? aminujte ovo shto sam pitao, pa da osujem paljbu!
a ti si se kao nekad plasio... e, igore...
Stani malo.....
Patriot uvozi Alti=Emmi=WinWin.....tako da mi neke stvari nisu jasne....da si pogledao deklaraciju video bi da je ALTI D.O.O. uvoznik tako da pricha sa Gigatronom pada u vodu...morash paziti kada iznosish neke stvari na uvid...
Opet i Alti je sasvim korektan u 99% sluchajeva sa reklamacijama....
Ne, gostuje Del boy, valjda vidis kako sabiraju .
evo ja kao njihova mušterija tvrdim da su najbolji... naime imao sam problem sa matičnom, nazovem njih u emmi da pitam šta da radim...
[I]Kao internet prodavnica nastojimo da komunikaciju obavljamo elektronskim putem, pa otuda nema našeg kontakt telefona.
Budite slobodni da nas za sva vaša pitanja kontaktirate putem mail-a.[/I]
interesantno... nazvao si ih? koliko je meni poznato oni su broj telefona krili "kao zmija noge". cak sta vise-odbijali su takav vid komunikacije (govorim iz licnog iskustva).
takav stav su jasno prezentovali i na svom sajtu
Kod:[I]Kao internet prodavnica nastojimo da komunikaciju obavljamo elektronskim putem, pa otuda nema našeg kontakt telefona. Budite slobodni da nas za sva vaša pitanja kontaktirate putem mail-a.[/I]
p.s. mogu eventualno da pretpostavim da su te upoznali sa njihovim "secret phone number", ali si nekako hitro "ispalio" kako si ih zvao...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari