Šta je novo?

Emmi house

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
stani bre - zabranjeno je reklamirati, al zato na ovoj temi moze i da se reklamira, i da se pljuje po firmama ? aminujte ovo shto sam pitao, pa da osujem paljbu!

letssayamen.jpg

kome je do demokratije neka ide u SAD

kaze vizel da ne smem ... inache, nashao sam idealnog promotera za "emmi house" :d

Amy-Winehouse-back.jpg

:d

a ti si se kao nekad plasio... e, igore...

a ti si se kao nekad plasio... e, igore...

pa ono - ne dolazim vishe u konflikte sa administracijom, ali sam napomenuo da nije u redu. msm - napljuvashe ovde sveg i svakoga, a chim bi to uradio neko ko je na "tapetu" poput mene, krenule bi sablje

Stani malo.....
Patriot uvozi Alti=Emmi=WinWin.....tako da mi neke stvari nisu jasne....da si pogledao deklaraciju video bi da je ALTI D.O.O. uvoznik tako da pricha sa Gigatronom pada u vodu...morash paziti kada iznosish neke stvari na uvid...
Opet i Alti je sasvim korektan u 99% sluchajeva sa reklamacijama....

patriot memaru uzeo preko gigatrona i jedino gigatron piše na garanciji. to je bila neka serija početkom prošle godine i kad su rasprodali sve više nisu ni imali u ponudi, a nakon što se bench house otvorio alti je počeo da uvozi patriot.
to mi je bio žešći ***** jer sam mislio da svaka ddr3 memorija radi na svakoj AM3 ploči, međutim nije baš tako.

btw
a emmi me nije platio da širim good words, nego ste me svi vi smorili sa vašim postovima tipa kakvo je to s*anje od prodavnice sad itd pa reko da iznesem svoj utisak. ja inače kupujem u atomu, ali emmi nekad ima što ovi nemaju plus jeftinije

evo ja kao njihova mušterija tvrdim da su najbolji... naime imao sam problem sa matičnom, nazovem njih u emmi da pitam šta da radim...

interesantno... nazvao si ih? koliko je meni poznato oni su broj telefona krili "kao zmija noge". cak sta vise-odbijali su takav vid komunikacije (govorim iz licnog iskustva).

takav stav su jasno prezentovali i na svom sajtu

Kod:
[I]Kao internet prodavnica nastojimo da komunikaciju obavljamo elektronskim putem, pa otuda nema našeg kontakt telefona.
Budite slobodni da nas za sva vaša pitanja kontaktirate putem mail-a.[/I]

p.s. mogu da pretpostavim da su te upoznali sa njihovim "secret phone number", ali si nekako hitro "ispalio" kako si ih zvao... :)

Poslednja izmena:
Ja danas prolazio, ali nisam imao vremena da svratim. :S:

One njihove gotove konfiguracije mi se ni malo ne svidjaju. U 80% slucajeva stavljaju intel procesore i njihov zastareli cipset.

interesantno... nazvao si ih? koliko je meni poznato oni su broj telefona krili "kao zmija noge". cak sta vise-odbijali su takav vid komunikacije (govorim iz licnog iskustva).

takav stav su jasno prezentovali i na svom sajtu

Kod:
[I]Kao internet prodavnica nastojimo da komunikaciju obavljamo elektronskim putem, pa otuda nema našeg kontakt telefona.
Budite slobodni da nas za sva vaša pitanja kontaktirate putem mail-a.[/I]

p.s. mogu eventualno da pretpostavim da su te upoznali sa njihovim "secret phone number", ali si nekako hitro "ispalio" kako si ih zvao... :)

u *** al ste vi svi neki manijaci ovde. ako baš hoćeš sećam se kao da je bilo juče poslao sam im mail i kad su pročitali dobio sam povratni mail, gle čuda od njih, sa brojem telefona na koji da ih nazovem. nazvao ih na broj i dogovorio se sa likom oko isporuke ploče. e sad ne znam da li sam slao mail sa sezama ili sa gmaila, ali ako je sa gmaila probaću da pronađem taj sa brojem njihovog telefona pa ćeš i ti lepo imati da ih zoveš kad god hoćeš :D

evo nađoh na gmail-u
Nebojša Jevđović je lik koji me je kontaktirao a broj na koji sam ih zvao je 032/33-00-50

Poslednja izmena:
brate, provaljen si, sta da ti kazem :d

Da pitam posto je ostala zaostavstina BH u Emmi-ju (mislim na ljude). Ce biti opet slanja cenovnika na mail ili bar opet neko stampanje geek kartica :p?

Za frostonju : Istreniracu druga da bude ili hunter ili jocker iz l4d ako mi budes trazio DNK na analizu kad budem kupova opet nesto :d:smash:

Da zakljucimo diskusiju...

Starim kolegama i partnerima zelimo puno uspeha u daljem radu i nadam se da ce biti jos uspesniji nego do sada - da ne idemo u nedogled

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno