Šta je novo?

Emmi house

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Emmi ima zanimljive cene:

Win Win: VGA Geforce 275 GTX Gainward Golden Sample 896MB/DDR3/DVI/HDMI- 16.999,00 din.
VGA Geforce 470GTX ASUS 1280MB/DDR5/DVI/HDMI - 35.599,00 din.

Emmi: VGA Geforce 275 GTX Gainward Golden Sample 896MB/DDR3/DVI/HDMI- 15.305,00 din.
VGA Geforce 470GTX ASUS 1280MB/DDR5/DVI/HDMI - 31.067,00 din. ,)

zato mi nista nije jasno... ako budu cene ko u winwinu, onda cemu |)
ako budu cene ko sto su inace u emmiju, onda sami sebi prave konkurenciju, plus troskovi poslovanja su nizi svakako kad je samo online shop...

Cene su Emmiju su vrlo slične b2b cenama iz altija. Emmi je 100% altijev webshop, ali ne znam kako imaju računici da deo svoje robe plasiraju jeftinije "u narod".

EDIT:

Emmi ima zanimljive cene:

Win Win: VGA Geforce 275 GTX Gainward Golden Sample 896MB/DDR3/DVI/HDMI- 16.999,00 din.
VGA Geforce 470GTX ASUS 1280MB/DDR5/DVI/HDMI - 35.599,00 din.

Emmi: VGA Geforce 275 GTX Gainward Golden Sample 896MB/DDR3/DVI/HDMI- 15.305,00 din.
VGA Geforce 470GTX ASUS 1280MB/DDR5/DVI/HDMI - 31.067,00 din. ,)

Nemoj da gledaš cene na sajtu winwina, jer 80% cena je niže kada ih pozoveš telefonom.

Poslednja izmena:
Svratite na otvaranje sutra, mozda bude nesto zanimljivo :party:

... a i redakcija Playboy-a jeste u komsiluku :eyebrows:
Nemoj da zavlacis i kazi ljudima da li ce biti golisavih cica, da znaju da li da se dovlace po ovoj vrucini. :)

Poslednja izmena:
Cene su Emmiju su vrlo slične b2b cenama iz altija. Emmi je 100% altijev webshop, ali ne znam kako imaju računici da deo svoje robe plasiraju jeftinije "u narod".

To je stari problem srpskog tržišta. Peca je pokušavao u editorijalu da objasni neke stvari ali je bilo i previše šuma na sve to. Potpuna je budalaština da jedan distributer prodaje krajnjim korisnicima bilo kakve proizvode po bilo kakvim a pogotovo niskim cenama a da istovremeno ima i dilersku mrežu. Takva "matematika" je previše česta i sve više "distributera" se ljulja u ovo doba krize upravo zbog toga. Niti imaju dovoljne promete zbog loše dostupnosti (za to služe dileri) niti dovoljne marže da pokriju same maloprodaje (zahteva i neke usluge sem samog pomeranja kutija a i dramatično povećava troškove).
Jedno od rešenja je zatvaranje kruga distribucija+maloprodaja (i online prodaja, zašto da ne) pod jedan krov ali takva rešenja na ovom tržištu ni ranije nisu imala preteranog uspeha, ne vidim da će imati i sada.
Peco, ja bih se na tvom mestu smatrao srećnim što sam izašao iz vrzinog kola. A tvoja ideja može da se sprovede u delo i na drugačiji način, možda jeftiniji što se potrošnje živaca tiče :)

Da platis coveku bar pice, ako ne i veceru za ovo :d

Ja i izgledam mladje, da se ne lazemo :)

Testiram ljude u zadnje vreme, bas sa tim pitanjem - svi mi daju 30 i par godina, a to ipak nije 40 :D

P.S. Ne mogu da mu platim NISTA, signature mu se kosi sa mojim :)

Sve kolege članovi foruma i prijatelji nekadašnjeg Bench house-a su dobrodošle na javni čas naše matematike od sutra pa do 31. Jula! Da nastavimo u dobrom duhu i saradnji na obostrano zadovoljstvo!

novishop.jpg

E da sam ja tako resavao matematiku danas bih shopove otvarao :p

A to za reklamu, za asortiman i zasto su najbolji nesto mi sumljivo , trebalo bi dosta da se potrude da sabiju bench nacin vodjenja shopa (i ne ne govorim samo o cenama).

Super kad su momci ostali isti, nebitno sto nema ovog od 50 god. sto izgleda kao da je mladi :D
Ne stvarno, "treba da apgrejdujem".. "ima eno idi u kozjacku, tamo su momci sa bencha, objasnice ti."

A bre, što niste izabrali bolji font za taj plakat? Na ovom su baš smešna naša slova (verovatno iz nekog fonta kod kojeg naša slova postoje ;) ).

Mene više nervira kada neko za sebe kaže da je najbolji. To treba da ocene ljudi koji su njihove mušterije a ne oni sami.
Nemam ja ništa protiv njih ali to stvarno bode oči. I nisu oni jedini, mnogi za sebe pričaju da su najbolji.

Ajde vec kada se nadovezujemo na temu 21.07.2010. tada samo mogu da kazhem da Alti opet pokushava nesto shto realno ne mozhe da isposhtuje...ko ima uvid u njihov portal...tj. portal Altija,Emmija,WinWin shopova i sam vidi da oni nemaju robe ni za postenu VP a ne za sve ovo zajedno.Uostalom shta to pa eskluzivno mozhe da ponudi emmi house...ama bash NISHTA!!!
Usput sam kliknuo na banner i skontah da me vodi na njihov stari emmi webshop...sada mi tek nije jasno...mislio sam da ce nastaviti da prodaju visoku klasu a ne sve i svja.
Ovo se granichi sa *****izmom...kao sto neko reche ...imaju mislim 4 radnje u BG i onda oni otvore petu u kojoj je sve jeftinije a prodaju istu robu u gram ??????????????????????????
U chemu je fazon?

Poslednja izmena od urednika:
Mene više nervira kada neko za sebe kaže da je najbolji. To treba da ocene ljudi koji su njihove mušterije a ne oni sami.
Nemam ja ništa protiv njih ali to stvarno bode oči. I nisu oni jedini, mnogi za sebe pričaju da su najbolji.

evo ja kao njihova mušterija tvrdim da su najbolji. naime imao sam problem sa matičnom, nazovem njih u emmi da pitam šta da radim, imali su moje podatke javili da će poslati CityExpress da odveze ploču u servis, sledeći dan stigao City odvezli ploču u kimtec (još ja nisam upakovao one kablove za HDD i CD-ove sa driverima, ali sam napisao na papiru unutra u čemu je problem, tj što sam mislio da je problem ( u vezi DDR3 nekompatibilnosti)) posle 5 dana stiže ploča iz kimteca, prevoz oni platili (emmi) plus mi natrpali punu kutiju SATA kablova, sigurno 15-ak, baš sam se zgranuo kad sam video, sa porukom da su(kimtec) testirali ploču sa svim memorijama koje su imali od onih sa spiska na sajtu i da sve rade. ja sam imao neki nepodržan patriot ***.
e sad htedoh taj patriot da reklamiram u gigatron, recimo samo da je to bilo u septembru prošle godine a da ja još uvek nisam uspeo da dobijem gigatron, kako na telefon tako ni na mail. pa sam i odustao. eto toliko o tome da su najbolji emmi-jevci

Ako se obrati paznja na njihov web shop mozete videti da oni nijedan artikl nemaju na stanju vec da se za svaki ceka od toliko do toliko dana.

Poslednja izmena:
...

Poslednja izmena:
Pitao sam te, jer ljudi koji tamo rade imaju vece znanje o hardveru od vecine prodavaca u zemlji. Ja sam koga god sam stigao slao u bench house upravo zbog pristupa i nacinu rada od strane zaposlenih.

Nisam bio kod njih, a što se ljubaznosti tiče to je obaveza prodavaca jer će kupac koji je kupio nešto kod njih, a bio je zadovoljan cenom i uslugom to preporučiti i nekom drugom ili će on sam ponovo doći i ostaviti još novca. Na kraju krajeva svima koji rade u benchu je to hleb kojim se hrane.

Nikad nisam pričao da su oni loši radnici i neznalice.

i šta sad ? Sat je završio sa brojanjem ..... kada će da startuje sajt :)

Nema nikakve logike da nešto što tek počinje sa radom (kako si ti rekao) odmah preko noći postane najbolje. Ja sam se oslonio na komentare ljudi ovde i rekao da će trebati dosta rada da bi se to diglo na zadovoljavajući nivo.

Jesi čuo za merketing? Kad ljudima 100x ponavljaš nešto što i ne mora da bude istina, vremenom će i prihvatiti to za istinu. Podsveno programiranje... Uči se na svim normalnim ekonomskim/marketing fakultetima u svetu, samo kod nas važi za "teoriju zavere" i nailazi na osudu zatucanih ljudi. Nažalost, takvo smo društvo gde gde ljudima čim im pomeneš tako nešto, automatski ispadaš zaluđenik.

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/E9JtYaCrRag&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/E9JtYaCrRag&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]
evo ja kao njihova mušterija tvrdim da su najbolji. naime imao sam problem sa matičnom, nazovem njih u emmi da pitam šta da radim, imali su moje podatke javili da će poslati CityExpress da odveze ploču u servis, sledeći dan stigao City odvezli ploču u kimtec (još ja nisam upakovao one kablove za HDD i CD-ove sa driverima, ali sam napisao na papiru unutra u čemu je problem, tj što sam mislio da je problem ( u vezi DDR3 nekompatibilnosti)) posle 5 dana stiže ploča iz kimteca, prevoz oni platili (emmi) plus mi natrpali punu kutiju SATA kablova, sigurno 15-ak, baš sam se zgranuo kad sam video, sa porukom da su(kimtec) testirali ploču sa svim memorijama koje su imali od onih sa spiska na sajtu i da sve rade. ja sam imao neki nepodržan patriot ***.
e sad htedoh taj patriot da reklamiram u gigatron, recimo samo da je to bilo u septembru prošle godine a da ja još uvek nisam uspeo da dobijem gigatron, kako na telefon tako ni na mail. pa sam i odustao. eto toliko o tome da su najbolji emmi-jevci

Je l', koliko su ti platili da širiš good word?! :d

Stani malo.....
Patriot uvozi Alti=Emmi=WinWin.....tako da mi neke stvari nisu jasne....da si pogledao deklaraciju video bi da je ALTI D.O.O. uvoznik tako da pricha sa Gigatronom pada u vodu...morash paziti kada iznosish neke stvari na uvid...
Opet i Alti je sasvim korektan u 99% sluchajeva sa reklamacijama....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno