Šta je novo?

Emmi house

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Peca

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
725
Click to baner...

Ne gornji nego donji majku mu poljubim :)

Sta im znaci ovo emmi ? , skracenica , emi nagrada :S:, bolje da su stavili fermi:d, ....mnogo glup naziv.
A mozda ce glavna promoterka biti emina jahovic...

Poslednja izmena:
Sta im znaci ovo emmi ? , skracenica , emi nagrada :S:, bolje da su stavili fermi:d, ....mnogo glup naziv.
A mozda ce glavna promoterka biti emina jahovic...

Kako ne znash, pa to je definitivno najpovoljniji web shop u zemlji, posluju oni dugo. Ja sam kontao da oni to sve salju iz altijevog magacina direktno . Ako ce oni da otvore svoju direkt prodaju na "zemlji" to ce extra dobro da bude .
Ali ovaj "tonac" koji je radio banner treba da se na mestu ******. :p

Poslednja izmena:
Dobro, ali zasto emmi? :D

gde vi vidite taj banner, ja vidim ovaj sa laptopima, ovaj ispod što pušta čudne zvukove i dva gainwardova skroz gore i skroz dole.
a emmi ima svoj virtuelni shop pa je valjda red da naprave i opipljivi pošto dosad nisu uspeli da propadnu. inače u 80% slučajeva imaju najnižu cenu na tržištu.

a i meni je ukljucen ad block morao sam unblockiram ja te reklame ne gledam, evo ti direkt
OVDE

A cekaj, "ovo" emmi vec postoji kao online shop?, pa je samo bench malo nastradao...da bi...

meni je totalno glupo da sadrzi "house",a i zvuci mi kao "emmo house" :)

Ako im ostanu cene kao iz web shopa, bice to odlicno :)

a i meni je ukljucen ad block morao sam unblockiram ja te reklame ne gledam, evo ti direkt
OVDE

a ja gledam koji baner treba da kliknem, kad se posle par sekundi setim da koristim Ad-Block plus.

@Midgard

Benchhouse je otišao u istoriju, a Peca je izgleda nostalgičar pa mu reč "house" vraća sećanje na neka prošla vremena koje su se na njegovo razočarenje loše završila..

Nego ne reče nam g-sin Predrag koja je zarada po jednom kliku na baner?
Mora da se namlatio para. Stari lisac :D

Ili sam ja lupio pa Emmi house nema nikakve veze sa Bench housom? :S:

Nema zarade po kliku

Nije Predrag nego Petar :D

Star nisam

Izvini na grešci, nije namerno.
A što se tiče godina, video sam da nisi star (youtube snimak). Tu si negde mojih godina (ja sam 1980).

Uzgred iz onog teksta koji si postavio mislim da hoćeš da napraviš nešto što se graniči sa naučnom fantastikom. Slažem se sa tobom da sajtovi za web i klasičnu kupovinu treba da budu urađeni i detaljni ali to ćeš retko gde naći u Srbiji. Postavljaš sebi previsoke standarde i mislim da bi trebao malo da olabaviš kako bi uživao u poslu.

Pozdrav

Opet isti klik-klik-klik fazon kao pre, samo je neko podesio volume, ovaj put. :) Izgleda da je kritika urodila plodom.

Postojao je pre net provajder Emi u Čačku, ne znam da li to ima neke simbolične veze.

Ček, jel emmi direktan altijev brend? Ja sam stekao takav utisak dok su radili samo online..

Nikad čuo za EMMI, niti razumem o čemu se radi, pogotovu zašto ga Peca reklamira...

Inače, kul je što će na tom sajtu biti vesti sa "IT trđišta" ;) [hint: URL] :D

Ja samo nastavljam diskusiju na temu 21.07 - nista vise od toga. Sad smo saznali ono sto je mnoge zanimalo

Pa taj sajt postoji poodavno, ne znam ko je sad otkrio toplu vodu. Ja sam kod njih kupio stampac i jos neke *******cije, i ubedljivo su najjeftiniji u Srbiji. Kako, ne znam.

Pa taj sajt postoji poodavno, ne znam ko je sad otkrio toplu vodu. Ja sam kod njih kupio stampac i jos neke *******cije, i ubedljivo su najjeftiniji u Srbiji. Kako, ne znam.

E сад знаш да ће им представништво бити у Козјачкој :).

a vidim da su nam i pustili crva neki bombasticni naslovi gaming hardware etc... ae videcemo.

propasce :) jer je onaj prostor u Kozjacnok vise prilagodjen frizerskom salonu nego prodavnici kompjutera i opreme :) ..... ma i pekara bi bolje lezala tamo

Ljudi jel znate zašto je radnja baš u Kozjačkoj 4?

Zato što je Kozjačkoj 2 redakcija Srpskog playboy-a. :laugh:

Nisu ovi ni malo naivni :)

Bar im lepih cica nikad neće nedostajati :p

S obzirom da smo obojica iz Beograda rade volje, ali ako će da mi pokloni neki basic računar :p

Ovaj moj ima 5 godina, vreme mu je da se polako sprema za penziju

Petre jesi za :bottle: ? :D

DjVaske, možeš i ti sa nama, ali pod uslovom da povedeš i tvoju Mađarsku koleginicu Niki Belucci

Niki-Belucci-1.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno