Šta je novo?

Emelyacoin / zaboravite na cointellect

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitao sam da li ima neki pravila koliko se zaradjuje na njihovom poolu sa 90MH/S pa danu.
Dobio sam odgovor:

"We don't have any restrictions.
When the block will be found you will get 2 LTC for each day of your work.

Isplatice 2LTC-a kad se nadje blok za 90MH/S snage za 24h.
Da se iznajmi 90 MH/S za 24h to kosta 0.0204, a 2LTC-a - 0.0154
Lako je sracunati koliki je gubitak na vecoj sumi tako da ako neko cita temu da zna da ne ulazi u ovo.

Goldi, javi sta si na kraju dobio.

Ne planiram da krenem nego me bas interesuje na koju foru varaju i zasto se ne poklapa sa clanom koji je otvorio thread.

Goldi, javi sta si na kraju dobio.

Ne planiram da krenem nego me bas interesuje na koju foru varaju i zasto se ne poklapa sa clanom koji je otvorio thread.

Javicu nista jos nije stiglo balance 0.000LTC
Napisali su mi na suport da sam zaradio manje nego sto sam ulozio i da ce biti isplaceno kad blok pronadju.
U svakom slucaju uslikacu pa cu postaviti ;)

Odgovor na moje pitanje dali je klasično kopanje ltca...
Yes this is classic LTC mining pool. But there is one difference. We have multilevel marketing system. That means that you have a 10% of everybody you invite to our project. For you we have only LTC payments because less than 1% percent are abroad (we are based in Russia).

ne poklapa se jer njemu odgovara da se neko registruje i uplati 100 dolara-10 ide njemu. zanimljivo da se registrovao pa prvi post otvaranje teme (ponzi sema)

Pozz svima.Da i ja dodam misljenje.
Ovo je klasican LTC pool koji sa svom snagom kopa blok za 200 i nesto sati ako se blokovi rese sa 100 % luck-a.A sreca zna nekad zadesit da bude i 380%.
To znaci da bi se resen blok napravio za otprilike mesec ipo.
Kalkulator na sajtu i kalkulator na litecoinpool.org pokazuju isto zarade na dan.
Moguce da oni kriju da se kopa i drugi merged coin pa to strpaju u dzep.
Nije preporucljivo kopati kod njih jer ce zarada stizati kad se blok resi, a to nece biti cesto
Iznajmljivati masine za ovo nikako sem ako ne mislite prodavati LTC za 10-20 dolara u buducnosti.Znate da Litecoin ce imati ove godine block halving pa bi to moglo da donese neke promene u ceni.

Ovaj sto otvorio temu vas preveslao. Presto da se javlja.

Ajde lock i z.... vise ove gluposti!

Izbrisati i temu i clana sto postavlja ovakve teme, svak mu je tema prvi post odma referal, konta bench ima dosta clanova navuce nekog.
Rekao je da se za 12h sa 90Mh/s dobije 4.5LTC dobio sam 0.49Ltc tako da brisati sve po redu :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno