Šta je novo?

Emelyacoin / zaboravite na cointellect

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rento sam 90MH/s na 12 sati ako za 12 sati zaradim 4.5LTC tebi cu dati 2 :D
Ako si ti sa 30MH/S zaradio 1.5 ja bi sa 90MH/S trebao jel 4.5LTc hajde bas da vidimo i to cudo :)

Ukoliko se ispostavi da je tacno izvoli LTC adresa :)
LQSraBiDpLXdJYPm3YaY4pKUExxYKJ9N3U

Ukoliko se ispostavi da je tacno izvoli LTC adresa :)
LQSraBiDpLXdJYPm3YaY4pKUExxYKJ9N3U

Ovo ce druze izgleda 15x manje zaraditi :D gledaj ovo za 1h
"Estimate round earnings (own): 0.0254 LTC"
znaci za 12h na koliko je rentana snaga zaradice 0.3LTC

Naravno ako ovako bude za 12h onda je ovo totalni minus :D

Ovo ce druze izgleda 15x manje zaraditi :D gledaj ovo za 1h
"Estimate round earnings (own): 0.0254 LTC"
znaci za 12h na koliko je rentana snaga zaradice 0.3LTC

Naravno ako ovako bude za 12h onda je ovo totalni minus :D

Druze citaj ranije komentare, jasno sam rekao da estimated earnings nije im u funkciji, jednom li mi isplate koliko pise u estimated, zavrsio sam sa njima

Ok procitao sam komentare, razmisljam kako ovo funkcionise prvi put se susrecem :p ti si vec u ovome duze pa vise informacija bi puno znacilo.
1. Koliko treba da se pojavi neki tacan iznos koji je zaradjen. (pretpostavljam da se tacan iznos pojavi u balance)
2.Kad se pojavi u balance koliko treba da stigne na moju LTC adresu? pise da kad se potvrdi treba 3 dana dok stigne.
3. cime kopas asic?
4. koliko dugo kopas i jeli ti svaki dan ista zarada?

u balance stize pravi iznos, iz balance zadnja 3 puta mu je bilo potrebno maksimalno 1 dan da stigne na ltc wallet, veruj mi ja se idalje macujem sa njima koliko malo zaradjujem i uvek mi ljudi isplatili isto kako sam racunao, neznam na duze staze i ne znam dali se isplati da iznajmljujes 1TH odjednom ali za sad funkcionise 5mh = 0.5 ltc na dan, sudeci po mojim isplatama, sajt im je golo ***** za sad i nista mi nije jasno al daju pare, ja ne iznajmljujem nista, imam mining rig asica od ukupno nekih 35mh pa reko sto da ne pokusam, struja je bar jevtina za njih, pozz

Poslednja izmena:
E zezno sam se onda trebo sam iznajmiti 20x5 MH/S haj nema veze vidjet cemo sta ce doci u balance :wave:

Čovek je sve što zna lepo objasnio, pa je još jedanput tebi opširnije objasnio! Šta hoćeš? da ti da neku garanciju? Danas radi, sutra neradi i to ti je to. Ako si spreman da rizikuješ samo napred! Ako nisi čuvaj svoje pare i čekaj da se mi zaje**** ili da dobro prođemo, pa će mo ti sve detaljno ispričati!

Vrlo verovatno igra, iskreno nigde ne pratim ni ja, vodim se na predjasnjim iskustvima, jer negde (pojma nemam gde) ranije sam procitao da 1mh daje 1$ dnevno, to im je bila reklama sto me navukla :) , stvari nisu ni priblizno tacne ali i dalje je dosta isplatljivo..

A gde vide prijatelju to 1mhz 1$ , ja jedino sto nadjoh :
Earnings depend on 3 components: • Graphics Card Power
• time network
• number of people invited
Earnings in the first two options, you can view it with any online calculator LTC. Additional income at the expense of the third parameter is absolutely unlimited. You get 20% of earnings signed by you users with 10% of those whom they invited, etc. thereby making your earnings completely unrestricted

Ako sam te dobro razumeo, moras da kopas 3-4 dana , da bi pare dosle do balance-a tj. tebi dostupne za povlacenje? Jesi dobijao isplate od kad kojn ne radi?Da se nisu ruje dosetile da preusmeravaju share-ove ka kojnu:d

Meni oni lice na veoma jeftinu prevaru:) I ne verujem da ce potrajati sa ponzijem od 20% I 10% , naravno zelim vam da im sto vise para uzmete.

Ne odgovori mi na 2 pitanja?
Jesam ovo dobro skontao?Ako sam te dobro razumeo, moras da kopas 3-4 dana...
gde vide prijatelju to 1mhz 1$?

Poslednja izmena:
Poslednja splata mi je bila prekjuce, znaci postavio sam mail u prvim postovima sto su mi vratili, ljudi su me isplatili, rekli da sistem balansa i estimated earnings im ne funkcionise ko sto valja, ono sto sam dobio za moje ucesce u programu mi je bilo 5x vise nego sto bih dobio da sam kopao na bilo kom poolu, tako da nastavicu dok ne ne isplate

Balance: 0.0000 LTC

Ko zna koliko treba cekat da se ista pojavi u balance, iako se ista pojavi uopste, nemas nikakve predstave koliko si zaradio, opet kazem ako se ista uopste i zaradi.
Odustajem, ako ista stigne javicu :wave:

Sve to lepo zvuci sto ti kazes... samo mi nije jasno da ne naprave estimate da laze u ++ nego u - ;)

pustio sam nekih 80 mhs da vidim sta se desava...

KH/s LTC/day
77,846 1.920

pa da vidimo..

Sve to lepo zvuci sto ti kazes... samo mi nije jasno da ne naprave estimate da laze u ++ nego u - ;)

pustio sam nekih 80 mhs da vidim sta se desava...

KH/s LTC/day
77,846 1.920

pa da vidimo..
Jesi li iznajmio ili imas neki asic?
Koliko sam ja skontao ovo estimate earnings nije stvarno stanje koje zaradis, stvarno stanje ce biti u balance, ali kad se iskopa block (tako sam ja skontao mozda nisam upravu), moze proci 3-4 dana dok dodje stvarna isplata u balance, oni imaju neku unutrasnju statistiku svoju po kojoj znaju koliko je ko zaradio i kad nadje se blok onda isplate.
Ja sam poslao pitanje da vidim sta ce mi odgovoriti koliko sam do sada zaradio :D

Imate pravo da budete sumnjičavi, sve razumem. Ubijala se kinta i na cointellect-u. Recimo da je bilo i po 10usd po grafičkoj kartici. Gde je njima bila računica, što nisu sami iznajmljivali mašine...? Sve je ovde po pravilu ili pukovnik ili pokojnik.

Dali ima neko nešto novo? I ja čekam odgovor. Za koji sat mi ističe rentiranje mašine. Dali nastaviti ili ne? pitanje je sad?

Skinuo sam onaj njihov program, čisto da vidim o čemu se radi. AVG mi je prijavio sto nekih čuda, trojanaca... Taj program je miner? jel ima još neku funkciju?

Dobices od sake do lakta ko i ja, ovo cista glupost cekas nesto da ti uplate pojma nemas ni koliko si zaradio ni koliko ce tj. hoce li ti ista poslati.

I ako su osmislili kao prevaru... opet je krajnje neozbiljno i nista nece postici ;)

Sumnjao sam da je prevara jel sigurno nisu zgrnuli neke pare. Veći im je ulog za sajt kakav je takav je, nego zarada od možda par LTCa.

support kaze 'vako:

Estimated earnings is working. Approximately the block is found once per week. After that you will get the money appeared on your balance.

Da i meni su tako odgovorili kad se nadje blok bice isplaceno, ali po statistici :D
za 90mh/S bice isplaceno 1LTC, tako bar kazu vidit cemo, ako bude tako onda je cisti gubitak - vjerovatno da ce biti tacno tako kao sto su napisali jer da je ovde neka zarada kopalo bi hiljade ljudi pool ima ima 90- 100 workera snaga jadna znaci da i nema isplativosti tj. da se ide u minus... znacemo kad se iskopa taj blok, ali sve su prilike da je ovo cisti promasaj :D

Please count how many LTC did you get from us for the moment. And multiply that amount on 3.4.

ovo mi je najnovije sto mi je stiglo iz support-a , ja i dalje kopam vi kako hocete :) , trenutno imam 0.85 ltc x 3.4

Koliko imas ljudi koji su se reg. na tvoj referal, i od toga zavisi zarada, ako imas dosta ljudi koji su se registrovali na osnovu tebe i kopaju plus ti kopas logicno da ces imati toliku zaradu, ali od samog kopanja neces dobti toliko kao ni ja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno