Šta je novo?

Emelyacoin / zaboravite na cointellect

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

makaric86

Poštovan
Učlanjen(a)
12.02.2015
Poena
54
Veoma slican cointellectu samo sto isplacuje u vrlo kratkom roku u LTC za bilo koji scrypt hash koji nudite ( primera radi posedujem ukupno 31mh u scrypt, 12 sati plivanja u njihovom bazenu mi je donelo 1.5 LTC ), podesavanja su prosta, isplata na ltc wallet u roku od 3-4 dana max, stavio sam referalni link tako da nista ne gubite ako probate a medjusobno se pomazemo u vidu helper-a, ja sam vec dosta isplatio do sad, pozdrav i srecno kopanje

https://emelyacoin.ru/?ref=2248#register

Poslednja izmena:
Slobodno pitajte bilo koje pitanje u vezi sa temom, odgovoricu u najkracem periodu

Pa nema ni za kiflu. Ovo je gore od bilo cega.

Poslednja izmena:
Pa nema ni za kiflu. Ovo je gore od bilo cega.

3ltc za 24 kopanja sa 31mh skripte dakle....
To je 30x3ltca mesecno ili ti 90ltc-a
U prevodu nekih 150-160 dolara za 31mhs skripte.
Prijatelju ti ces sa 31mhs skirpte da izgoris preko 600-700eura struje kako god da je kombinujes.
I da ne placas opet je mnogo malo isplativo.
Jedino ako ne propustam neki deo price?

ne bih se slozio, posto da iznajmis tih 30mh/s kosta oko 2usd dnevno, a zarada bi bila 3 ltc sto je oko 4 :) , probaj bolje

ne bih se slozio, posto da iznajmis tih 30mh/s kosta oko 2usd dnevno, a zarada bi bila 3 ltc sto je oko 4 :) , probaj bolje

OK,ti pricas za iznajmljivanje.Ja cu to bez masina uzeti.
Pitanje je:"Gde uposliti masine?"
Inace,hvala na infou,nemoj pogresno da me shvatis...
A gde iznajmljujes hash?Tamo ili negde drugde?

Nisam jos iznajmio nista, mada vidim cene kako se krecu, a tih 600e mesecno izgorece sigurno ako kopas grafickim, 2015 godina je, postoje asic masine mislim :D

Ukoliko imate bilo kakv asic gear, probajte, mislim da je trenutno dosta isplatljivo

nisam probao jos sa iznajmljenim hashom ali ne vidim razloga da ne funkcionise, trenutno na berzi iznajmljivanje masine od 300mh/s kosta oko 15$ dnevno, pa matematika vam je jasna

nisam probao jos sa iznajmljenim hashom ali ne vidim razloga da ne funkcionise, trenutno na berzi iznajmljivanje masine od 300mh/s kosta oko 15$ dnevno, pa matematika vam je jasna

Koliko dugo radi?
KOliko dugo ti radis tamo?
Pa moze da se proba.Imam nekih 100 dolara koji mi zvrje na Poloniexu,toliko mogu da bacim.
Da uzmem jedno 1,5GHS pa da vidimo :)

3 isplate sam uzeo do sada, nekih 7 ltc ukupno, radi nekih 2 meseci mislim, sistem za estimated earnings ne radi trenutno nemoj da vas plasi sto ne mrdate preko 0 ltc, poslao sam im mail i vratili mi da nesto nije u redu i da imaju stvarnu statistiku u sistemu, a prosek sam sam izracunao donekle

Poslednja izmena:
Znaci ne isplati se ovde pustati grafike da kopaju?
Gdje se moze iznajmiti snaga?

Veoma slican cointellectu samo sto isplacuje u vrlo kratkom roku u LTC za bilo koji scrypt hash koji nudite ( primera radi posedujem ukupno 31mh u scrypt, 12 sati plivanja u njihovom bazenu mi je donelo 1.5 LTC ), podesavanja su prosta, isplata na ltc wallet u roku od 3-4 dana max, stavio sam referalni link tako da nista ne gubite ako probate a medjusobno se pomazemo u vidu helper-a, ja sam vec dosta isplatio do sad, pozdrav i srecno kopanje

https://emelyacoin.ru/?ref=2248#register

Rento sam 90MH/s na 12 sati ako za 12 sati zaradim 4.5LTC tebi cu dati 2 :D
Ako si ti sa 30MH/S zaradio 1.5 ja bi sa 90MH/S trebao jel 4.5LTc hajde bas da vidimo i to cudo :)

Ako si ti sa 30MH/S zaradio 1.5 ja bi sa 90MH/S trebao jel 4.5LTc hajde bas da vidimo i to cudo :)

:D Znaci oni se toga nisu sami setili, vec mi moramo da im uzimamo pare na foru :D
Nadam se da ce ovo da traje duze od jednog dana :d

Reci mi molim te gde si rentao, na jednom od ova dva sajta? Hoću i ja da probam.

Rento sam na ovome betargisu vidit cemo sta ce se desiti za 12h hahha

@storm ma oprobat nista ne kosta tako sam i ja razmislja kad sam prvi put vidio kojnet, pa 3 mjeseca extra zarade, treba sve probat nista ne kosta _;)

mojih 7-8 ltc do sada sam uzeo sopstvenim hardverom, ali vidim da rentan registruje u sistemu, ako idete na ''For miners'' / statistics videcete na kojoj ste poziciji, koliko shares imate i koliko vam je curent hashrate, kao i LTC/ per day, ali te cifre za ltc per day kao sto su me obavestili u supportu nisu realne posto mi pise za 30mh/s da bih zaradio 1 ltc na dan, ja dobih 1.5ltc za 12 sati, evo vam kopija maila

Can you please tell me ammount of hash/s required for mining on your pool, at least some mini calculator example 1mh brings that much ltc a day... becouse im mining almost 2 days with 600kh/s and my earnings standing still on 0.1 LTC, 3 days ago ive mined 12 hours with 30mh/s and i barely manage to mine that 0.1, thanks in advance
10.02.2015 13:42:30

We are very sorry. Thats an error in our server. We credit 1.5 LTC to your account. Thanks for informing.
10.02.2015 22:16:33

Ja sam iznajmio rig na 24h. Isto nije neki ulog. I ja sam se iznenadio kada sam video statistike(1.9LTC/ per day) ali objašnjava sve tvoja zadnja poruka.

imaj u vidu da su isplate u proseku bile za 3-4 dana, iz estimated treba da udje na balance, iz balance cash out na wallet u roku od 24h

Poslednja izmena:
Samo jedno ne kapiram ako podatci iz statistika nisu tačni? Kako pratiti zaradu? I dali difficulty igra neku ulogu?

Vrlo verovatno igra, iskreno nigde ne pratim ni ja, vodim se na predjasnjim iskustvima, jer negde (pojma nemam gde) ranije sam procitao da 1mh daje 1$ dnevno, to im je bila reklama sto me navukla :) , stvari nisu ni priblizno tacne ali i dalje je dosta isplatljivo..
Samo jedno ne kapiram ako podatci iz statistika nisu tačni? Kako pratiti zaradu? I dali difficulty igra neku ulogu?

Isto tako i dalje nemam pojma za sta su ovi zetoni sto se uzimaju (Jettons) , ja ih imam 32 pa ce mo videti

imaj u vidu da su isplate u proseku bile za 3-4 dana, iz estimated treba da udje na balance, iz balance cash out na wallet u roku od 24h

Vidjet cemo ako je sudit po statistici nece zaraditi ni koliko je ulozeno, ali ako nije tacna statistika onda opet moramo cekat :D

evo jedan mail od pre 10ak dana

Unfortunately we are having little problems on our server. Because of them your estimated earning is shown in a wrong way. This problem will be solved before friday. Anyway we have your data, shares and information about your earning saved, thats why we will give your ltc anyway.
03.02.2015 20:19:30

nadam se da pomaze shvatiti sustinu :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno