Verovatno je misilo na grejanje kada nikoga nema u autu (webasto).Uuu extra...zmsi -15 napolju, sa porodicom u autu, i dve male bebe da bude dramaticnije, upadnes u neku guzvu i auto ti se ugasi i ugasi grejanje...srecno sa prezivljavanjem 😀
Да, да, дошао једном таксиста по нас у Мерцедес електро-комбију, напољу ледара, унутра исто, каже - извините, танак сам са батеријом па сам смањио грејање.Zato elektro može da ima grejanje i kad "ne radi motor". Još jedna prednost EV-a.
Ovo bi trebalo da važi samo za SAD i Kanadu.@GMT II
Izvini, sad tek videh da si me tagovao, ne znam što nije izašla notifikacija.... Ne znam šta znači tačno, nije rekla cifru... ako saznam javljam... Srećno sa procedurom, samo polako i probaj da se što manje nerviraš, a veruj mi kad uzmeš kola sve to brzo prođe 😃
Inače, šokirala me je činjenica da kod Tesle, ako se ne uzme FSD pretplata, od januara 2026. dobija se samo traffic-aware cruise control, koja nema auto steer uopšte pa čak ni običan lane-centering ili lane keeping assist... potpuno neverovatno i sumanuto...

Radi se u povratku onda kad vozila imaju dovoljno struje za to, voze istu rutu svake godine leto-zima.Nadam se da su radili test i povratnom rutom, jer ako su testirali samo u jednom pravcu, i to uzbrdo, onda test bas i nema previse smisla. Jer naravno da ce potrosnja biti znatno veca uzbrdo, samim tim i domet manji.
Ово и јесте суров реални тест, џаба повратак ако ниси успео ни да се попнеш на брдо. И ово је потпуни домет од 100 до 0 процената, генерално треба скинути бар још двадесетак процената, зависно од тога колико је ко спреман да ризикује. Ја знам да не бих волео да ме дочека празна батерија на норвешким планинама у сред зиме.Nadam se da su radili test i povratnom rutom, jer ako su testirali samo u jednom pravcu, i to uzbrdo, onda test bas i nema previse smisla. Jer naravno da ce potrosnja biti znatno veca uzbrdo, samim tim i domet manji.
Ne zaboravi da Fremont fabrika prestaje sa prozvodnjom automobila u potpunosti. To će sad biti fabrika za robote.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari