a gde je srbija tu
Ko bi krao kablove sa bandera?U zemlji u kojoj se kradu kablovi na brzim prugama, ovi na banderi jednostavno ne bi imali bilo kakve šanse
Isti oni koji seku i optičke kabloveKo bi krao kablove sa bandera?
oni nisu od bakra
I isti oni koji "pozajmljuju" struju sa banderaIsti oni koji seku i optičke kablove

Nesam čkolovao, pa ne znam da čitam. Seci kabl.Људи живите слободно и неоптерећено, немојте бити дежурни душебрижници и "офтопик полиција" на интернет форуму, шта ће онда радити ови силни админи и модератори. Живот је леп. Поготово не на тему где се паламуди на две стране о крађи каблова, бакра и остале глупости.
Треба времена, не може све одма, затребаће ти једном кад узмеш половњака са водом у фару, па се сетиш мене па "испечеш" свој први фар у рерни.
Ја сам рекао да сам превидео да није везано само zа EV јер у граду у ком живим све теже наићи на СУС возило генерално. Ал нека си ми ти рекао да није битно у теми у којој људи генерално шамарају шта стигну, ја сам за разлику од истих бар неку слику EV-a окачио и реферисао се на неку компоненту аута, која је "ето скандала" иста и на новијим СУС.
Можда је то тебе можда није, али свакако "стеј тјунд" биће још корисних постова и за тебе. Овај пут сам промашио.
П.С. То за Дачију управо иде у прилог тога што сам писао. Можда би неки инжењери из Баварске требали посетити Румунију...У Румунским фабрикама не владају изледа исти закони физике као у немачким.
Не знам за вас, али мени не би било драго да читам објашњење о томе да је то нормално за мој прескупи BMW док "component" крстари поред мене у 5 пута јефинијој Дачији са кристално чистим СУВИМ фаровима.
П.С.С.Eво доприноса теми и од мене:
“Оптика није бакар”
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari