Мени је он тренуттно један од најлепших аутомобила на тржишту, нема говора.5 godina garancije, toliko se planira i voziti max. Izgleda fantastično i izgled (i komfor unutra, jako je komforan) je presudilo u odluci.![]()
Мени је он тренуттно један од најлепших аутомобила на тржишту, нема говора.5 godina garancije, toliko se planira i voziti max. Izgleda fantastično i izgled (i komfor unutra, jako je komforan) je presudilo u odluci.![]()
Isto tako šta je sa servisom? Ne vidim da postoji i jedan ovde osim u nekom imaginarnom svetu,a i kda bude bio ko zna kakav će da bude...moj kolega ima jednog drugog kineza recimo da kažem da je čekao štop svetlo 4 meseca...
Ja sam u Mađarskoj probao najjaču verziju.Можеш ли да опишеш какав је Sealion7 у вожњи? И ако сам те добро разумео нећемо моћи да добијемо субвенцију док ауто не стигне типа за 5 месеци?
Kako se inače penješ na ivičnjak?
A o KIA EV3 nisi razmisljao?Купићу онда по свему судећи Волво EX30 као први електрични ауто.
Има ли неко овде са форума да га је возио или има?
Ја сам одрадио 2 тест вожње и врхунски ми је све осим простора назад, оно је баш мало, али за сада имамо само једну бебицу од 4 месеца, тако да ће послуижити у наредних 4-5 година сигурно.
Zato mnogi i kupuju SUV/Crossover modele, jednostavno su mnogo praktičniji za porodičnu upotrebu, visoke ivičnjake, loše puteve itd.
115mm klirens, to je jezivo malo, prenisko za sve osim puteva koji su u odličnom stanju (a i prilazni ugao je baš loš). I sa 180-200mm je moguće kačiti i udarati zaštitu motora, ako se ne pazi, ili ako je asfalt ''partijski'' stanjen, pa ivičnjaci vire 2-3cm iznad neke normalne visine (znam da živiš u FR, ovo pišem za naše uslove).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari