Šta je novo?

Electroneum

Koliko vama skače hash sa podizanjem gpu takta? Meni poprilično

Poslednja izmena:
Vrh zarada. Koliko ti baca po karti i koja potrosnja(struje)?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Rig sa rx 480 oko 600w iz walla.
Rig sa rx 570 malo vise mislim oko 700w, i treci rig ima 2 r9 290 i ostale se rx 570 i 4x 480, ne znam malo vise od ostalih dva. Ukupno oko 14500 h/s.
Koristim sg miner, karte neke daju i 900 h/s a prosek mislim oko 760-860h/s

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bravo. Zahvaljujem. Slazem se za potrosnju definitivno. Meni 7 komada rx570 guta oko 1 kw struje.

Bravo. Zahvaljujem. Slazem se za potrosnju definitivno. Meni 7 komada rx570 guta oko 1 kw struje.

Ako radis solo mine to je puno... Nisi odradio undervolt.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Odradio sam andervolt. Nego su karte na dva sistema pa to vuce dodatnih 100-200w... cekam komponente da mogu sve rasporediti kako treba.

Uspeo da u XMR Stack AMD podignem hash riga sa 6 X RX580 sa 4330 na 4600 H/s tako što sam povećao raw intesity sa 1000 na 1700,
osetno poboljšanje ali i dalje premalo za te karte.

Wolf XMR daje isto toliko hasha kada stavim 2 threada po karti ali mi ne dozvoljava da se igram sa raw intensity.
Ako ga podignem na 660 (default je 640) izbacuje mi nanH/s iako meri hash za svaku kartu, a ako ga dignem na 700 neće da prođe "Setting up GPUs" na startu...

Svaki savet je dobrodošao. :)

Ljudi, da li je neko ovde uspeo da namesti da mu kopa i procesor i karte istovremeno na isti wallet na nanopool?

Pa meni na PC-u kopaju u isto vreme i grafika i CPU na Nanopoolu na istu adresu.

Šta ti tačno pravi problem?

Preuzeo sam sa Nanopool obe Claymore verzije, za CPU i GPU i uvek na statistic pokazuje samo jednog Worker i toliko h/s. Kako god da namestim, drugi Worker se ne vidi. Koji majner ti koristiš?

CC za grafiku i Claymore 3.9 za CPU.

Meni je sabirao hash za nekih 5-6 workera i onda kada me je mrzelo da podesim ime u mineru za svakog workera.
Posle kada sam im stavio imena pravilno ih je sve prepoznao.

U svakom slučaju current hashrate na Nanopoolu je daleko od preciznog tako da treba gledati samo average.
Pusti neko vreme da ti rade i GPU i grafika pa vidi da li će average da ti poraste.

Namestio sam posle 12h *ebav***, nije dovoljan onaj setup kroz formu na nanopool kada se kopa sa dva Claymore, već treba izmeniti i epools i config...

Kako se koristi ovaj papirni Electo wallet kada zelite slanje sa walleta na neku adresu??

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Jel kopa neko ETN sa nvidia kartama na nanopool? Ne mogu nikako da pokrenem start.bat u tsiv majneru, sve podesio kako su naveli, ali daje error "failed to allocate device memory for long state"... Vidim da je poznat problem ali ne vidim rešenje nigde.

Jel ima neki drugi majner za nvidia/etn gde se može podesiti worker i mejl za nanopool?

Poslednja izmena:
Pozdrav kolege rudari, evo nema 2 dana kako sam poceo ovu valutu da kopam (do sada kopao ETH), kako imam dve 380 R9 masine sa po 4 kartice, odlucim da njih koristim za kopanje, 550h/s po kartici, na cryptopia napravljen wallet, nanopool. E sada kako cu uci lepo i procitati svih 60 strana, ako iko od vas radi slicno sa slicnim grafickim karticama i ima bolje uspehe u kopanju, podelite koji savet. Svakako tu sam da odgovorim na svako pitanje koje znam u vezi ovoga :)

Hvala vam unapred svima.

Poslednja izmena:
Za pocetak skini zadnji clymore 10.6 miner i stavi klokove na 1000/1650 i probaj trebalo bi da bacaju preko 600

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ovom ETN samo pada vrednost, a kao prognoze da će da raste. Jel zna neko kada će na hitBTC, bila je nedavno vest?

A drugim novcicima ne pada vrednost?Cim pada Btc normalno je da sve pada.

Rasce on ima vremena novcic je star tek par meseci sto je kratko vreme u svetu kriptovaluta.

Posle velikog pada zna se sta sledi tako da relax ;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kada se veci broj ljudi zapita "daj da vidimo sta su developeri stvarno uradili", ETN-u se ne pise dobro. Coin se vozi do sada na cistom hypu, kao i Tron. Mislim da doslovno nista nisu uradili, osim lepih zelja i velikih obecanja. Apsolutno nista! Na naslovnoj strani oficijelnog sajta im stoji tweet iz avgusta... nisu dodani niti na jednu ozbiljnu menjacnicu osim Cryptopie na kojoj su od starta... na Github poslednji release je iz novembra... gde je mobilna aplikacija za mining na Androidu i IOS-u koju obecavaju? Doslovno nisu uradili nista! Neka bude da nisam u pravu, jer mi je zaista svejedno, ali imam utisak da oni ustvari nista ne rade, niti planiraju da rade i da je ceo projekat "uzmemo cash i vidimo se posle".

Poslednja izmena:
Da ti odgovorim redom na pitanja prvo uradili su sve sto su rekli....Izbacili su siguran online wallet kao sto su i rekli drugo izbacili su offline wallet trece mobilno rudarenje je u beta fazi i trenutno 100 korisnika koji su oni odabrali testiraju mobilno rudarenje moja licna procena je da ce u prvoj nedelji februara da puste mobilno rudarenje.

Nisu na drugim menjacnicama jer su oprezni ne zele da imaju probleme kao sa Cryptopia menjacnicom druga stvar trenutno sve menjanice ne zele da prime nove coine a ni nove clanove...

A kakve veze ima Github sa bilo cim?Pa nije Electroneum vlasnik github-a.

I ova situacija sto nema naglih skokova i padova je dobra to znaci za sam novcic da je stabilan i bolje je da ide polako gore nego naglo da skace i pada i da bude samo jos jedan pump i dump novcic na kome se zaradjuje na brzinu.

Meni se bas svidja njihov nacin razmisljanja i siguran sam da ce polako Etn biti dodat na sve menjacnice....Uostalom nisu se Eth i Ltc pojavili na svim menjacnicama preko noci.Niti je Eth eksplodirao sa svoje Ico cene na sadasnjih 1200 dolara u roku mesec ili dva.

Da oni zaista zele da samo uzmu cash i da odu jos odavno bi tako i uradili ne bi se mucili da obezbede novcanike i da prave mobilnu aplikaciju.

Poslednja izmena:
Pametni su sto se kopanja i profitabilnosti tiče, na amd kartama je profit tu negde kao eth, a svi znamo sta privlaci kopace ;) Dosta kopaca, brza mreza, siguran wallet, privacy coin, rade marketing...

309 mh/s oni imaju ukupno a Monero ima 654 mh/s a Monero je izasao 2014 godine a Electroneum 2017 pre par meseci pa vi vidite da li oni ne rade nista ili rade nesto.

Normalno da su pametni da nisu pametni ne bi bili tu gde jesu :).

https://github.com/about osnovan 2007 god. sta sam pogresno rekao da nije Electroneum mozda osnovao github?

https://github.com/electroneum ako si se bas uhvatio za github lepo pise da je poslednji update pre 4 dana.

Poslednja izmena:
ma shit ko i svaki drugi, podigao ga hype i sad ga izduvava , jos malo pa cao zdravo

Pa kad ga je toliko podigao hype sto nije onda 1 dolar ili makar pola dolara?

Kada su svi altovi bili u zelenom on je otisao na 0.20 centi kada su se vratili nazad svi u crveno normalno je da je pao kao i svi...

Opet kada bude sve u zelenom sigurno nece da pada ispod 1 centa recimo nego ce da nastavi gore gde je stao.

Trenutno je cena 10x od Ico cene i tu se vrti nedeljama.

I ako gledamo globalno svi altovi su shit do jednog jer sve zavisi od Btc-a i tako je vec godinama.

Kada jednog dana recimo Eth bude 1200 dolara i Bitcoin padne na 8000 dolara i Eth ne samo da se odrzi na tih 1200 nego nastavi da raste tada mozemo da pricamo za Eth kako nije shit sve dok taj dan ne dodje vaze ista pravila za sve altove samo navodim primer.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno