Šta je novo?

Electroneum

Pa jok bicu pesimista najbolje i da se zalim dev timu sto coin ne vredi 1000x od Ico cene.

Za ovih par meseci su uradili dovoljno ako vi mislite da mozete bolje vi sami napravite svoj coin i okupite svoj tim ko vam brani.

Coin kosta koliko kosta, a koliko vredi.... ? Po meni ne vredi ni stotinu toga. Ali uopste se ne radi o tome. U svakom slucaju, vise nije ni bitno.
... barem dok Electroneum ne kupi Github. :d

Pa po vama vredi nula koliko vidim.Pa objasni mi onda zasto nije nikad do sada pao ispod Ico cene?I ako vredi stotinu od ovoga to je deseti deo centa zasto nikad do sada nije bila ta cena bas me zanima odgovor na ova pitanja.

Electroneum je izradio svoj blockchain na Githubu samo sam hteo da kazem da to nema veze sa trenutnom cenom ako to ima veze nekakve sa samom cenom Etn-a evo ja se izvinjavam i tebi i svima.

Isto ne nadam se ja da ce on vredeti nekih 100 dolara za coin to je nemoguce takoreci ali kroz godinu ili dve moze da vredi izmedju 0.50-1 dolar po coin-u.

Ovo mobilno rudarenje virtuelno kada proradi i ako bude usvojeno sirom sveta ne vidim sto ne bi dosao do cene od 1 dolara jednog dana.

Poslednja izmena:
Druze moj suvise si kratko u svemu ovome pa.jos izgleda nemas siru sliku kako ovo sve funkcionise imas SAMO 5 velikih coina i kralja tj Btc a sve ostalo sluzi da se samo uveca saldo sa btc-om

Ok to se slazem ali i tih 5 velikih coina su zavisni od Btc-a tj. njegove vrednosti.

Ne verujem da ce Etn da nestane i da nece imati vrednost jer ima na stotine novcica koji su vece djubre pa nisu propali samo pogledaj listu prvih 100 coin-a cega sve ima.

pa ok nece da propadne, moze i da vredi 1 satosi i nije propao, moze i da vredi 1 btc pa opet nije propao

Ako bude vredeo sutra 1 satosi ko bi ga kupovao po toj ceni?To je isto kao i da je propao.

Kako ko bi ga kupovao? Pa svi koji veruju u coin i njegov developerski tim.
Oh, wait...

svaka roba ima svog kupca, pa i kad padne ispod 1 satosija

Izgubilo bi se poverenje potpuno u coin i u tim tesko da bi neko kupovao.

Pa to jeste da svaka roba ima kupca ali ne bi licno kupovao coin koji preko noci izgubi vrednost nekoliko hiljada puta.

Ja sam kupio pac ahaha i cekam ga 10 godina ako treba :)

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Ne vidim nista novo napisano u clanku sto se vec ne zna.

Taj famozni 200000 block vec su napisali iz Etn tima i da ne brinemo za to ustvari clanak se sastoji od lika koji stalno kuka ovo nije dobro ono nije dobro a na kraju clanka zakljucuje kako Etn moze do 1 dolara za godinu ili dve....

Pa sto je onda pisao clanak ako veruje u buducnost novcica....To je ono sa jedne strane cu ga pljuvati a sa druge strane cu verovati u sam novcic nigde logike.

Naravno slazem sa likom iz clanka da Etn tim nije savrsen ali sta ocekivati od tima koji je tu samo par meseci....Sad ove sekunde da Etn radi 100 posto kako treba i da vredi 1000 dolara za Etn ljudi bi se zalili sto ne vredi 10000 dolara nego samo 1000.

Ako ja dobro razumem celu tu pricu oko ETN-a, posto sam nov u svemu tome (majnujem ga i kupio sam po 10 centi) nema razloga da cena ne ide na gore kada zavrse mobilni miner koji je sad u beta fazi, izbace ios aplikaciju i pojave se na jos nekoliko menjacnica.
Sad sve je pitanje koliko ce im vremena trebati za to, ali kada se to desi trebalo bi da ide na gore, plus kada/ako bitcoin znacajno skoci tokom ove godine, nije nemoguce da ide bar na 1usd.
E sad moze da se desi i da sve to batale i napuste projekat koji ima dosta potencijala ali ne znam zasto bi to radili kad mogu mnogostruko vise da zarade.

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Oni su zavrsili vec mobilni miner sada ga testira 100 odabranih ljudi ocekujem sledece nedelje da ce biti dostupan svima.

10 centi nije losa cena po kojoj si kupio samo nemoj da panicis i da prodajes odmah sad kad je sve crveno samo hold i uzivaj.

toogood-A sta je to Pac?I zasto si ga kupio?

Poslednja izmena:
Upravo tako, cuvam i skupljam jos od majnovanja, nadam se najboljem [emoji3]

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Joj mobilni miner daj ne zanosite se i ovaj shit ce otici u kantu kao i mnogi pre njega tzv perspektivni coini

E al pazi kakva fora masa da se zapali... pa koliko ce majku mu da kopa taj telefon, da bi se nesto zaradilo

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Oni su zavrsili vec mobilni miner sada ga testira 100 odabranih ljudi ocekujem sledece nedelje da ce biti dostupan svima.

10 centi nije losa cena po kojoj si kupio samo nemoj da panicis i da prodajes odmah sad kad je sve crveno samo hold i uzivaj.

toogood-A sta je to Pac?I zasto si ga kupio?
Pa bio jedan satoshi i ja kupio...inace cena je ispod 1 satoshija ali nemoguce u satoshiju prikazati...neka stoji

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Uh pa nisi lose prosao vidim na tradesatoshi prvi coin po volumenu :).

Ima da vade po 100 eura mesecno :D jel ti to malo?:D

De malo tebra; kupujem odma’ najjacu android masineriju hahaha

Ima da bude kao sa note 7 :-D boom :-D

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Ne’s moci naci telefon ni za leba; ko sad kartice :D

Ovi jeftini sto nemaju hladjenje vodom ima da se zapale jos punjac i najase na proc 100%.

Vi stvarno verujete da ce telefoni biti profitabilniji od gpu... Nema sanse...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Rade nas na foru ***e; isti fazon ko onaj koin zaboravih ime sto “kopas” preko hard disk....

Ma de verujemo; sarkazam ratnicki nivo :D

Poslednja izmena:
Da ce moci da kopa verovatno ali da bude od gpu brzi nema sanse.

Da bude isplativo nema sanse... Zato ne vidim cemu toliki hype...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Kakav hajp to je glupost, igracka za decu.

Pa to i ja ne kapiram, neuka masa se pali; vidis da ljudi ne znaju osnovne stvari a hoce da kopaju.

Sve i da mobilni majner zazivi, mogu samo zamisliti tempersture koje ce mobilni da postize.

Nazad
Vrh Dno