Šta je novo?

Electroneum

Evo prebacio sam se i ja na BA pool :) Jel moze neko da mi objasni sta predstavlja block?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kako da posaljem ETN sa paper walleta na menjacnicu?I na koji nacin mogu da proverim stanje na paper walletu_

Nanopool je OK, sa 19KH/s kopam oko 29-30 ETN-a po satu sto izadje na oko 0.15 BTC-a mesecno ako se nesto ne promeni (diff, rewards,cena). Vidim da je whattomine korigovao racunicu za ETN i sada racunaju "35% pool negative luck" sto se poklapa uglavnom sa onim sto dobijem od nanopool-a za 24h.

meni je na BA pulu po whattomine bez 35% minus
nema bloka dugo al onda naidje vozic i kad pogledam za 24h sve ok

Sad su bila 2 bloka zaredom, posle duze pauze
lep feel :)

Poslednja izmena:
Izvukoh od kartica u proseku 933Hash/s uz Wolf Miner i "threads: 2" opciju. Vodite računa o svom "worksize-u".
Klokovi su mi ostali isti a i "worksize" koji sam samo preuredio ali sam raspalio "2 threads"
;)

Igrajte se podešavanjima i uživajte u čarima koje, za sada, donosi ETN zarada!

Poslednja izmena:
Momci, ajde i ja ću večeras da pređem na vaš pool, ako mozete samo u jednoj rečenici da mi kazete koliko treba da daju 280x, 380, 470, 480, 580?
Hvala :)

Edit:

Nasao ovo sto je Goldi napisao

Ma samo AMD za ovaj algoritam:
R9 380 - 750hs
RX480/580 -925hs
R9 280x oko 550hs (zavisi od memorije nisu se proslvaile )

Poslednja izmena:
Samo što su za 380 i 480 realnije 150ak hs manje vrednosti

Mnei na rx 570 4gb daje 850 stabilno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Statistika na bosanskom pulu nije baš ažurna? Piše mi last submitted share 15hrs ago, a hash rate pokazuje ok

Poslednja izmena:
Ajte malko detaljnije klokovi, koje karte, koji majner, koja podesavanja? kao @neogeo :) nego vredi li prebaciti r9 380, koliko one mogu izvuci na ovom algo?

Kad je dobar bios 720-750hs zavisi od taktova na kojim ih drzis (ja koristim clay 10.2), vecina moze 750hs

Sto se tice RX 470/480 i RX 570/580, samsung 8GB je pokido ,hynix i micron su losjiji. Samsung 8 GB prebacuje lako 1000hs, i to sa sgminerom 5.5.5. dok je Cast miner jos brzi, vrtim jedan rigic sa 580 8Gb samsung na 1075hs uz cast miner vidicemo hoce li bit stabilan.

kod 4GB kartica ELpida se dobro pokazala i samsung, opet hynix malo manje i micorn.

FYI Cryptopia wallet za ETN se zaglavio, ne depozituje se nista za sada. Valjda ce resiti problem.

Kad je dobar bios 720-750hs zavisi od taktova na kojim ih drzis (ja koristim clay 10.2), vecina moze 750hs

Sto se tice RX 470/480 i RX 570/580, samsung 8GB je pokido ,hynix i micron su losjiji. Samsung 8 GB prebacuje lako 1000hs, i to sa sgminerom 5.5.5. dok je Cast miner jos brzi, vrtim jedan rigic sa 580 8Gb samsung na 1075hs uz cast miner vidicemo hoce li bit stabilan.

kod 4GB kartica ELpida se dobro pokazala i samsung, opet hynix malo manje i micorn.
Koje taktove stavljas da ti 470 ovako daje? Kod mene ne prelazi 700

Proradio je ETN wallet na Cryptopia berzi.

@goldi koji su taktovi kod tb za 380?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ako moze .bat i .conf za sgminer, hvala unapred :)

Nema mi depozita na cryptopia

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

clay 10.2 beta R9 380 1010/1625 -dmem 1 -h 895 =750 -stabilno
clay 10.2 beta R9 380 975 /1575 -dmem 1 -h 895 =720 -stabilno -manje trosi

kopam sa clay minerom vise baca na R9 380 nego Sgminer.

Jel vam stize depozit na kriptopiji

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Malo kasni ali stize.

Lepo se otvotio bosanski pool, pronalazi blokove, isplate idu odlično.

Poslednja izmena:
verovo sam u poslovnost .ba,zino sam kad sam video vozic blokova a svaki daje dobro
drago mi kad vidim da moze lepo da se radi i bez zakidanja
bolje dati 2% i cekati svoj max ,nego dati manje a dobiti jos manje

Dodatno u slučaju nekih problema pool radi sa fee 0.

2% fee su trazili clanovi discorda, cak i vise da se stavi,(jednostavno su prezadovoljni) 90% ljudi koji kopaju na nasem polu su i na discordu, mogu samo reci da je extra atmosfera tamo, pogotovo danas nakon ovakvog luck-a prakticno za 12h dobili smo vise nego sto calc pokaziva nadamo se do kraja dana da ce ovo biti dan sa najvise blokova.

Dosta clanova je trazilo da plate jaci server, ali smo odlucili da pravimo novi pool za neki sljedeci profitabilni coin, za sada nas dobro ide na ETN pa cekamo dalji razvoj kako ce se kretat isplativost.

Vrh Dno