I to pre no sto je zvanicno izasla xDDobili smo igru godine u februaru.![]()
Joj, da li opet da se zalecem ili ne? Realno nikada mi nisu legale soulsborne igre, ali me ova zanima sada.
Nekako sa navikao da kupujem originale. Ne secam se sta sam zadnje piratizovao.Pa strpi se jos dva dana, pojavice se igra i u narodnoj biblioteci.
Ma ok, ali sam si napisao da ti soulslike igre ne leže (kao ni meni - kratak fitilj, strpljenja bez), pa je bezveze da bacaš pare. Ovako skineš, probaš, obrišeš, ako ti se svidi kupiš.Nekako sa navikao da kupujem originale. Ne secam se sta sam zadnje piratizovao.
Kažu da su je više pristupačna široj populaciji od ostalih Souls igara.Joj, da li opet da se zalecem ili ne? Realno nikada mi nisu legale soulsborne igre, ali me ova zanima sada.
Meni nijedan naslov pre Sekiro: Shadows Die Twice nije "legao" ali zato me je Sekiro oduvao. Mislim da je to dosta konkretan benchmark što se i Elden Ringa tiče.Joj, da li opet da se zalecem ili ne? Realno nikada mi nisu legale soulsborne igre, ali me ova zanima sada.
Mozda, ali ne znaci da je manje teska. U review-ima koje sam gledao su rekli da postoje deonice u kojima se jedva dovuces do boss-a, za koga ocigledno nisi pripremljen ali je to ok , zato sto mozes da ides na primer kod drugog.... i tako je lik primetio da nije bio spreman kod 4 boss-a, pa je morao da istrazuje. Inace lik je veteran u soulsbourne svetu.Kažu da su je više pristupačna široj populaciji od ostalih Souls igara.
Meni je legao svaki sem sekiroMeni nijedan naslov pre Sekiro: Shadows Die Twice nije "legao" ali zato me je Sekiro oduvao. Mislim da je to dosta konkretan benchmark što se i Elden Ringa tiče.
Moram da vidim dal igra ima problem sa frame pacing na Xbox Series X pre nego što je uzmem. Mislim da je NA ARG tipa 30$
podmazali?Nije skoro bilo ovako. Obično neko da lošiju ocenu.
Ne verujem. Doduše svi podmazuju ali bar neko dobije slabiju ocenu. Lično mislim da ne postoji igra 10/10 niti da će je biti.podmazali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari