Šta je novo?

Elden Ring

Joj, da li opet da se zalecem ili ne? Realno nikada mi nisu legale soulsborne igre, ali me ova zanima sada.

Dobili smo igru godine u februaru. :)

pa i tako ce uskoro kraj :)

Moram da vidim dal igra ima problem sa frame pacing na Xbox Series X pre nego što je uzmem. Mislim da je NA ARG tipa 30$

Nekako sa navikao da kupujem originale. Ne secam se sta sam zadnje piratizovao.
Ma ok, ali sam si napisao da ti soulslike igre ne leže (kao ni meni - kratak fitilj, strpljenja bez), pa je bezveze da bacaš pare. Ovako skineš, probaš, obrišeš, ako ti se svidi kupiš.

Joj, da li opet da se zalecem ili ne? Realno nikada mi nisu legale soulsborne igre, ali me ova zanima sada.
Meni nijedan naslov pre Sekiro: Shadows Die Twice nije "legao" ali zato me je Sekiro oduvao. Mislim da je to dosta konkretan benchmark što se i Elden Ringa tiče.

Kažu da su je više pristupačna široj populaciji od ostalih Souls igara.
Mozda, ali ne znaci da je manje teska. U review-ima koje sam gledao su rekli da postoje deonice u kojima se jedva dovuces do boss-a, za koga ocigledno nisi pripremljen ali je to ok , zato sto mozes da ides na primer kod drugog.... i tako je lik primetio da nije bio spreman kod 4 boss-a, pa je morao da istrazuje. Inace lik je veteran u soulsbourne svetu.
Ne podcenjujte igru jos.

Nadam se da nije lakša. Fora je što ovde ako naidješ na problematičnog bosa možeš da ga zaobiđeš, vratiš se kasnije i preslišaš ga.
Evo šta kaže Skill (30:30)

Sve u svemu ceka nas vrhunsko iskustvo. Video sam da su vec pustili neki patch 1.02 , sto tradicionalno rade.

Piše u ovom patchu gore da su popravljali to, videćemo koliko uspešno

Nije skoro bilo ovako. Obično neko da lošiju ocenu.

Presrecni novinari jer je konacno malo lakse 😁

Ne je dobro:

Patch je izgleda pogoršao stvari...

Max ocena sa takvim bagovima, pa nije bas logicno za mene. Jel neko probao narodnjaka, vidim da je izleteo...

Vrh Dno