- Učlanjen(a)
- 20.10.2007
- Poena
- 955
Pa u trenutku kada pokrenes range napad ai krene da izbegne a to bi realno radio i igrac, moguce je predvideti i svejedno pogoditi neprijatelja, nije ovo savrseno uradjeno ali nisam imao problema sa range napadima cak je i dosta lakse od melee opcije.Jurodivi zamera upravo to, što AI "vara" tako što neprijatelji neprirodno izbegavaju ranged napade. Meni to lično ne smeta, jer ih ni ne koristim, kod mene svi idu pod mač (bato). A ER je i pored svih "mana" najzarazniji i najbolji souls do sada. Iako mi je DS najdraži.
Ma dobro, verovatno nije uvek slučaj. Ja sam to primetio npr. u Stormveil Castle, kod onog minibosa koji je sastavljen od delova tela. Doduše i ja sam varao, jer sam ga gađao iza vrata kroz koja ne može da prođe, ali izbegavao je strele dok je bio okrenut leđima. Nije da mi nešto kvari doživljaj, jer kao što napisah, borba mi se zasniva na seckanje katanom, strele samo u izuzetnim slučajevima.Pa u trenutku kada pokrenes range napad ai krene da izbegne a to bi realno radio i igrac, moguce je predvideti i svejedno pogoditi neprijatelja, nije ovo savrseno uradjeno ali nisam imao problema sa range napadima cak je i dosta lakse od melee opcije.
Ja prvo presao sa str , posle probam kao caster ali dosadno mi mnogo bilo pa sam se prebacio na dex. Str je bio hard mode za mene jer sam presao bez pomoci interneta.
😂Jurodivi zna vise lokacija u igri i likova, nego ja imena rodbine. Kapa dole.
Most kod "bridge of iniquity" grace site.Moraćeš da mi kažeš gde je taj most i u kom smeru gledaš, ne znam ovako napamet...

Kako da mu se svidja kad je 80% igre "odigrao" gledajuci klipove na yt. 😛😂
Zamisli šta bi tek radio da mu se igra 100% svidela...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari