Koliko je bezbedno da ostavim podatke sa kartice, na to sam mislio, jer nemaju IPS QR kod za skeniranje putem bankovne aplikacije sto je najbezbednije,Taštino iskustvo sa njima je skroz ok. Početkom juna 2022 kupila veš mašinu Whirlpool, uzela produženu garanciju tada. Doneli sve lepo u stan. Radila do pre mesec dana, kad je reklamirala da lupa i ne radi kako treba. Bili majstori konstatovali da nekoliko stvari treba da se menja, i pošto ne mogu da u zakonskom roku nabave te delove, odobrena zamena ili povrat novca, ona iskomunicirala što telefonom što mailom sa ekupi. Tašta odlučila da uzme od njih drugu mašinu, ovog puta Candy sa inverter motorom, uradila doplatu razlike u ceni, posle nekoliko dana mašinu doneli momci, mašina naknadno priključena, sve ok. Uzela i produženu garanciju kod Candy.
Što se mene tiče, još 2020 kupio detetu Lenovo laptop preko njih, nije bilo problema.
TLDR - zadovoljni njima.
P.S. U kom smislu koliko je sajt bezbedan???
Intesa ima virtueelne kartice, tako da ukoliko nemaš račun kod njih, zamoli nekog da ti generiše jednokratnu virt. karticu, a ti im prebaci novac na račun.Koliko je bezbedno da ostavim podatke sa kartice, na to sam mislio, jer nemaju IPS QR kod za skeniranje putem bankovne aplikacije sto je najbezbednije,
bar tako kazu.
Postarina jeste 290 jeftinija u odnosu na ananas i bazar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari