Šta je novo?

ekupi

aratar

Zapažen
Učlanjen(a)
06.04.2025
Poena
5
Da li je neko kupovao na ovom sajtu, zanimaju me iskustva, cene, dostava koliko je sajt bezbedan ?

Iza sajta je MSAN grupa jedna od najvecih IT kompanija u regionu, toliko o sigurnosti. Ostalo siguran sam svako ima svoje iskustvo, ja nisam u zemlji x godina te ne znam...

Doduše, ne direktno, već indirektno preko posrednika koji je obezbedio dostavu, ali s obzirom da su mi prodali samo usb fleš, bio je zapakovan u nešto većoj kutiji poput onih od TV kartice recimo i tu sam se iznenadio, a viđao sam od drugih pozitivna iskustva u vezi s sa njima, u smislu da su kupovali čak laptopove i belu tehniku poput veš mašina uz dostavu.

Taštino iskustvo sa njima je skroz ok. Početkom juna 2022 kupila veš mašinu Whirlpool, uzela produženu garanciju tada. Doneli sve lepo u stan. Radila do pre mesec dana, kad je reklamirala da lupa i ne radi kako treba. Bili majstori konstatovali da nekoliko stvari treba da se menja, i pošto ne mogu da u zakonskom roku nabave te delove, odobrena zamena ili povrat novca, ona iskomunicirala što telefonom što mailom sa ekupi. Tašta odlučila da uzme od njih drugu mašinu, ovog puta Candy sa inverter motorom, uradila doplatu razlike u ceni, posle nekoliko dana mašinu doneli momci, mašina naknadno priključena, sve ok. Uzela i produženu garanciju kod Candy.

Što se mene tiče, još 2020 kupio detetu Lenovo laptop preko njih, nije bilo problema.

TLDR - zadovoljni njima.

P.S. U kom smislu koliko je sajt bezbedan???

Pre neki dan sam neki punjac uzeo od njih , stiglo za par dana , na rizik sam im platio unapred karticom iako nisam znao da li imaju na lageru , postarina 290 dinara nije mnogo a na ananasu traze 560 dinara da dostave duksericu :)

Taštino iskustvo sa njima je skroz ok. Početkom juna 2022 kupila veš mašinu Whirlpool, uzela produženu garanciju tada. Doneli sve lepo u stan. Radila do pre mesec dana, kad je reklamirala da lupa i ne radi kako treba. Bili majstori konstatovali da nekoliko stvari treba da se menja, i pošto ne mogu da u zakonskom roku nabave te delove, odobrena zamena ili povrat novca, ona iskomunicirala što telefonom što mailom sa ekupi. Tašta odlučila da uzme od njih drugu mašinu, ovog puta Candy sa inverter motorom, uradila doplatu razlike u ceni, posle nekoliko dana mašinu doneli momci, mašina naknadno priključena, sve ok. Uzela i produženu garanciju kod Candy.

Što se mene tiče, još 2020 kupio detetu Lenovo laptop preko njih, nije bilo problema.

TLDR - zadovoljni njima.

P.S. U kom smislu koliko je sajt bezbedan???
Koliko je bezbedno da ostavim podatke sa kartice, na to sam mislio, jer nemaju IPS QR kod za skeniranje putem bankovne aplikacije sto je najbezbednije,
bar tako kazu.

Postarina jeste 290 jeftinija u odnosu na ananas i bazar.

Jedina mana je sto cesto ne azuiraju kad nemaju na lageru pa bolje je pozvati na telefon i pitati da li ima pre narudzbe , na Vilinim Vodama je glavni magacin ulica Dunavska 57.

Koliko je bezbedno da ostavim podatke sa kartice, na to sam mislio, jer nemaju IPS QR kod za skeniranje putem bankovne aplikacije sto je najbezbednije,
bar tako kazu.

Postarina jeste 290 jeftinija u odnosu na ananas i bazar.
Intesa ima virtueelne kartice, tako da ukoliko nemaš račun kod njih, zamoli nekog da ti generiše jednokratnu virt. karticu, a ti im prebaci novac na račun.

Da li je neko koristio vaucere na ekupi, mogu li vise vaucera da se iskoriste za jednu kupovinu ?

Ne znam konkretno za eKupi ali na osnovu iskustava sa nekim drugim mislim da su male da ne kažem nikakve šanse da se popusti/vaučeri sabiraju ako si na to mislio (u stilu imaš pet vaučera po dve hiljade i da ti proizvod bude deset hiljada jeftiniji)...

Mislio sam na one vaucere koji se kupuju na njihovom sajtu, da li vise vaucera moze da se iskoristi ?

Ako pod "vaučer koji kupuješ" misliš na ono što oni nazivaju "finansijski bon" onda ne možeš iskoristiti više njih jer evo šta piše na sajtu:

Prilozi

• Screenshot_20250615_125251_com_sec_android_app_sbrowser_SBrowserMainActivity~01.jpg
    Screenshot_20250615_125251_com_sec_android_app_sbrowser_SBrowserMainActivity~01.jpg
    95.9 KB · Pregleda: 19
Vrh Dno