Nemoguce je da onesposobis upload na edonkey-u.indigo je napisao(la):Da li neko ima savet kako onesposobiti upload u eDonkey2000 (konkretno 0.51) ?
indigo je napisao(la):Hmm... imam jedan program kojim je moguce da kick-nujes usera koji skida od tebe, ali on je predvidjen za starije verzije... Takodje, imam i upload-speed-manager koji radi posao za overnet/emule/edonkey, ali opet starije verzije. Pa, ako je vec nemoguce potpuno onesposobiti upload, onda me interesuje da li postoje neki slicni programcici, kao gore spomenuti, ali za novije izdanje edonkey?
Matthias je napisao(la):A jel neko radio sa eMule-om? Jel i eDonkey radi na isti fazon?
Ja uzmem neki ed2K link i stavim ga u program, on nadje neke usere koji to imaju ali ne mogu nikako da skidam od njih u cemu je problem?
Isto nekad *******a i LowID :-(
petri je napisao(la):...
Moj savet je da predjes na Overnet (koji je ustvari serverless eDonkey).
eMule je leech tool, uglavnom je ranije crpio overnet/donkey mrezu, ali sada je to mnogo teze izvodljivo tako da dolazi do ne-fer odnosa dl/ul.
Matthias je napisao(la):...
Ok, nego jel moze to malo detaljnije? Neki link gde sve to da trazim, posto nisam upucen u taj Overnet (jel to eDonkey koristi tu Overnet mrezu?)
Matthias je napisao(la):Hvala na upustvu. Cim negde nabavim Overnet Pro isprobacu (od ovih spyware,banners verzija i kosa mi se dize na glavi).
indigo je napisao(la):Inace, spomenuti overnet/edonkey hibrid je zapravo edonkey2000 u novijim verzijama. Dakle, verzija edonkey-a koju mozes skinuti sa www.edonkey2000.com se zapravo kaci na obe mreze, a za njega postoji i loader koji uklanja banner 🙂
petri je napisao(la):...
Sto se tice bannera, ja stvarno ne razumem kome to i zasto smeta?
Pa valjda mozete da se zrtvujete i "donirate" postojanje tog bannera firmi koja pise doticni program (pa moraju i oni od necega da zive?). Uostalom, sta taj program omogucava, trebalo bi da se i registrujete, makar u zahvalnost.
Matthias je napisao(la):...
Ako je samo banner u pitanju nema problema, ali ako neki spyware program nadje jos nesto, tesko tom overnetu 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari