Šta je novo?

Edit exe-a

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Dobio sam program za uchenje pismenog dela za polaganje vozachkog ispita koji je uradjen pogreshno ... tj. program kao program funkcionishe sasvim OK ali je problem u reshenjima pitanja ... treba ih promeniti ...
...trebalo bi samo editovati te greshke u pitanjima ... recimo gde stoji da je kod prvog pitanja reshenje pod a), treba promeni ti da je b) ...
... program je oko 37Mb i sastoji se iz jednog dir-a koji sadrzi jedan ".exe" od oko 36Mb, jedan ".mdb" oko 98Kb, jedan ".dat" od 12Kb, jedan ".lng" od 8Kb i jedan ".ini" file ... mene interesuje sa kojim programom ( chitaj programski jezik ) bih mogo da otvorim ja taj ".exe" ili mozda ovaj "baza.mdb", prepravim greshke u bazi podataka oko tih pitanja, sve to lepo snimim i dobijem program sa TACHNIM reshenjima ???? :trust:
Inache sa programskim jezicima slabo stojim :p ali imam jednog druga koji zna delfi, mada mislim da je to dzabe poshto program nije odradjen u delfiju.

Ima li neko ideju za reshenje mog problema. :trust:

btw program je zestoko dobar za one koji nemaju polozen psp,b,c ... ja sam odlepio kad sam video ... nema smaranja sa onim fotokopiranim testovima koji se uopshte ne vide :beat: :)

exe nema sanse , a mdb ti je access baza podataka i verovatno je ono sto ti treba u toj bazi podataka
Srecno

Aladin je napisao(la):
exe nema sanse , a mdb ti je access baza podataka i verovatno je ono sto ti treba u toj bazi podataka
Srecno

A kako bi to trebalo da uradim ??? :trust:

Koje je reshenje mog problema i kako ga izvesti ??? :trust: :trust:

:wave:

Pa otvoris ga u Microsoft Accessu, koji je deo Microsoft Officea (i sve to na Microsoft Windowsu :d )

Najlakse bi bilo kada bi okacio tu *.mdb bazu da bismo videli strukturu, i kasnije detaljno objasnili kako da promenis podatke iz nje.

Rage against The mAchine je napisao(la):
Najlakse bi bilo kada bi okacio tu *.mdb bazu da bismo videli strukturu, i kasnije detaljno objasnili kako da promenis podatke iz nje.

OK .. evo je ... da, u medjuvremenu sam saznao da treba da otvorim tu mdb bazu u Accesu ali ne znam kako bi to trebalo da editujem ..

Prilozi

• baza.zip
    10.5 KB · Pregleda: 72
Pazi pitanja i odgovori se ne nalaze u bazi, tu su samo rezultati nekih korisnika.
Probaj da okacis ostale fajlove (osim exe:), da vidimo da li se tamo nalazi ono sto ti treba

Evo sve sem EXE file-a.

Prilozi

• Sve_sem_exea.ZIP
    18.9 KB · Pregleda: 59
i ovo sto si okaci sadrzi samo id korisnika ime i prezima za koju je kategoriju polozio i broj poena !!!!

E,pa,to je sve shto se nalazi u diru...naravno, bez exe-a ....

....I....????

Shta sad ??? :trust:
Shta smo zakljuchili ??? :trust:
Moze li da se prepravi nekako ili ne ??? :trust:

:trust: :trust: :trust:

Posto je jasno da u bazi nema nikavih pitanja nemoguce je izmeniti ni odgovore ni pitanja. Zato ti ne preostaje nista drugo nego da kontaktiras programera koji je opravio ovaj program i kazes mu za greske koje si uocio.

Zar je moguce da je neko napravio program sa pogresnim podacima?
Ovo sto si okacio nema veze sa pitanjima, sto znaci da su ona u samoj aplikaciji, a tu ti nema pomoci

A sto neokacis i exe, ako nije veliki...
Okaci ceo prg, sve, mozda ti se negde potkrao neki file....

Poz.

Neo_Matrix je napisao(la):
A sto neokacis i exe, ako nije veliki...
Okaci ceo prg, sve, mozda ti se negde potkrao neki file....

Poz.

A sto ti ne procitas jos jednom prvi post?

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno