Ista priča...jedan nalog sa @ptt.yu star više od 5 godina, i jedan na @yahoo.com od pre mesec dana i nijednom mi nigde nisu tražili bilo kakve informacije o CC.Sasa je napisao(la):Ja imam tri naloga na e-bay-u.
Jedan je sa @mail.ru adresom, jedan sa @sk.co.yu i treci sa @benchmark.co.yu
Uopste nemam kraditnu karticu, dakle nisam je koristio za registraciju.
Pa sad ti vidi ko je u pravu. Eventualno ako su promenili pravilnik u poslednjih par meseci, ja sam se registrovao poslednji put u maju negde.
Pogledaj da li si odabrao pravu vrstu kartice kad si se registrovao. Kod Visa kartica je zastitni broj trocifren, a kod maestro je 4-cifren. Pogledaj da li nisi slucajno stavio Visa umesto Maestro.sreta-steta je napisao(la):Netacno! Pokusao sam da se ulogujem sa adresom koja je u okviru firminog domena(@cht.co.yu) i trazi broj kreditne. Kazem, uopste nije problem sto trazi, nego sto ne prihvata!Ima neki indetifikacioni broj kartice koji trazi da uneses, probao sam pin, ali kaze da treba da bude trocifren (!). Ja stvarno nista ne razumem, sa karticom sam placao na netu, kupovao sirom evrope i jedino ovde ne prihvata. Isti problem je i sa Meastrom
Sasa je napisao(la):I ti si normalan ?
Bidujes a ne znas da li mozes da platis.
Cudo kako ti od tih 20, nisu se nasla dvojica da ti daju crveni, to bi znacio automatski ban za nepoznavaoce.
Pozdrav!
driver je napisao(la):Ma bre *****o sam sa njima po 5 dana do zavrshetka aukcije, dogovarali se, pravili kombinacije i na kraju ni jedna nije uspelaSvi su mi na kraju rekli, najbolje ako imash zaovu u USA pa da ona to plati i njoj da poshalju
Dobro, to je bilo pre skoro godinu dana, mozda je sad bolja situacija![]()
zaovu? :trust:driver je napisao(la):Ma bre *****o sam sa njima po 5 dana ... Svi su mi na kraju rekli, najbolje ako imash zaovu u USA pa da ona to plati ....
U kom tačno trenutku su ti tražili da uneseš podatke sa CC?kUdtiHaEX je napisao(la):Ja sam upravo pokusao da napravim account na eBay-u sa mojom Raiffeisen Virtuon karticom ali nije proslo.
Hm...meni ni za jedan account nisu tražili informacije o kreditnoj kartici, znači registracija je prošla glatko, sada mogu da licitiram ali ne mogu da otvorim PayPal account. Mislim da je CC za eBay potrebna jedino ako hoćeš nešto da prodaš, tada se valjda radi upgrade accounta na Seller.kUdtiHaEX je napisao(la):Pa prvo sam uneo licne podatke (ime, prezime, adresa), pa onda sam izabrao username i sifru i na kraju, u trecem koraku, su pitali za podatke o kartici, gde sam i pukao.
kUdtiHaEX je napisao(la):Pa prvo sam uneo licne podatke (ime, prezime, adresa), pa onda sam izabrao username i sifru i na kraju, u trecem koraku, su pitali za podatke o kartici, gde sam i pukao.
tarzan1321 je napisao(la):Porez ces platiti ako imas vise primeraka istog predmeta, jer tada ga oni smatraju za robu namenjenu daljoj prodaji pa se placa porez na cenu robe (PDV ili stari porez na promet - nisam siguran ali je tu negde oko 18-20%). Ako imas samo jedan predmet onda se placa carina ukoliko je vrednost veca od 100eura (u vrednost je ukljucena i postarina). To za laptop, cisto sumnjam. To se verovatno odnosi ako nosis sa sobom pa se ne ocarinjuje. Ali ako ono dodje u paketu preko poste, onda ces platiti carinu (ne znam kolika je carinska stopa za).
Kako nagovoriti ljude na ovo? 90% njih koje sam pitao nisu ni čuli za BidPay. Možda jedino da prvo pobedim na licitaciji pa da ga dovedem u situaciju da mora da prihvati moje usloveSve moze da se plati preko BidPay, koji je u stvari WU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari